Nebojša Kosović i Partizan – priča koja bi mogla da traje šest godina

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.11.18. | 15:22

Crnogorski reprezentativac produžio ugovor sa crno-belima

Došao  je leta 2015. na insistiranje tadašnjeg trenera Zorana Milinkovića. U međuvremenu je sarađivao sa Ljubinkom Drulovićem, Ivanom Tomićem, Markom Nikolićem i Miroslavom Đukićem, da bi na predlog aktuelnog šefa struke, Zorana Bate Mirkovića, produžio Nebojša Kosović vernost Partizanu do juna 2021.

Sam čin je upriličen još pre dva meseca, kad je paraf na novi ugovor stavio i mladi štoper Svetozar Marković. U međuvremenu, ni klub, ni igrač nisu se oglašavali o nastavku saradnje, međutim, najvažnije je da je ona ozvaničena i da je na taj način sprečena mogućnost da 25-godišnji centralni vezni promeni sredinu bez obeštećenja, jer mu je prethodni ugovor isticao u junu. Ovako, bilo kad da ode, klub iz Humske 1 će nešto zaraditi. Koliko, zavisi od ponuda i Kosovićevih igara.

Izabrane vesti

A ove sezone upisao je 16 mečeva za Parni valjak računajući sva takmičenja, plus još četiri za selekciju Crne Gore, u čijem je dresu prošle subote asistirao Stefanu Mugoši za utešni pogodak na Marakani, u duelu s Srbijom.

Sa crno-belima je osvojio jednu titulu prvaka i tri pehara Kupa Srbije.

FOTO: Star sport


tagovi

Nebojša Kosović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara