Komentari na vest

Nebojša Milošević i Ivan Vučetić ponovo u Zvezdi, Bojan Ofenbaher prvi put

:

:) :)

pre 5 meseci

I koliko na kraju košta Bahar?! Zna li se šta?! Ako je klub državni valjda svi gradjani imaju pravo da znaju koliko novca im je prosuto…
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Čuj ovog... ovde je većina para zarađena od UEFE, prodaje igrača i karata. Pomoć države je minimalna. Kakvi, bre, građani i slične fraze. Raspitaj se kod građana o 30 miliona eva skrkanih kod Rumenog i limara.
S

Salamander

pre 5 meseci

Koliko poslednjih sezona Zvezda igra Evropu. Kolika je zarada samo od LŠ? Dovoljna da se isplate 4 Bahara. Šteta jeste, gubitak svakako, ali ima para, zarađenih. Gledaj svoj klub, za naš ne brini iako nam ne cveta cveće.
P

Pst

pre 5 meseci

Jedna opaska. Trener omladinaca mora biti deo strucnog staba. Onaj ko stvara buduce prvotimce mora biti deo prvog tima. Vujadin Savic bi mogao da bude taj covek. Domaci igraci moraju biti osnova tima. Dakle Borjan u tim. Milunovic, Spaic i Degenek pozadi. Spolja Nedeljkovic i novi levi bek. Ivanic i Stamenic. Kako god postavi napad davace golove. Lucic, Mitrovic, Miladinovic uz jos mladje Sljivica, Knezevica. To niko nema na ovim prostorima. Rasprodati strance. Ako je moguce vratiti Joveljica i Ilica. Poenta je sto Bahar nije imao srednji red sposoban da trci vise od protivnika da bi dobijao utakmice. Dakle kljuc uspeha je u nametanu obavezne igre i pre svega pas igre. Katastrofa je bunarenje na centarfora jer samo on sme da sutira. Da gol. Sve oko 16 je sansa za sut ili dupli pas. Trcanje i samo trcanje.
K

KoloKoloKolo

pre 5 meseci

Koliko gluposti na jednom mjestu.

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Drago mi je da je Nebojsa opet tu!
S

SIoba

pre 5 meseci

Sa ovim Vučetićem,(ako je on bio i u prošlom Vladanovom mandatu a mislim da jeste), ekipa je bila nikad NEspremenija fizički....ako mu se pogleda biografija, lik nije nigde ozbiljnije radio. Bio u Gruziji pa u njihovom savezu kao neki koordinator, pa zadužen nešto kao za vraćanje igrača posle povrede...
M

Mare55577

pre 5 meseci

Protiv Liverpula trcanje savrseno takodje i u drugim utakmicama lige sampiona, pogledaj snimak.
@

@Mare55577

pre 5 meseci

Aha... posle svake utakmice u LŠ kao da su se iz rata vratili. Polovina povređenih a druga polovina se oporavlja dve nedelje. Fizička sprema igrača mu je nula.
Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Добродошао Милоје! Полако само, да проради метлица( Насер, Шериф, Красо) па онда повратак Дегенека у први план, дасе доведе крштени центарфор и све по реду! Дасе одбрани титула, па у јуну опет престројавање и у јул спремни за квалификације за ЛШ!
r

razumem

pre 5 meseci

Da ,on se bas pita,ko,sta i kako.
N

NN3

pre 5 meseci

Samo apsolutne neznalice žele da vide Krasou leđa. Tehnički najpotkovaniji igrač u celom sastavu, niko mu ni blizu nije.
R

Rosen

pre 5 meseci

Dobro je, covek ima tri osobe u strucnom stabu, a ne kao neki bivsi po 15 oricu.
N

Nenad_1987

pre 5 meseci

Bolje 3 ali konkretna. Koga je imao drugi Milojević, samo Milijaša. Pa je u domaćoj ligi dominirao
P

Pametnjaković mlađi

pre 5 meseci

Čovek se preziva Ofenbeher, dajte malo profesionalnosti i poštovanja.
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

a gde im je onaj skandinavac majstor sa laptopom sto je saputao miloju sve tajne
I

Ipswich

pre 5 meseci

Bravo, bravo, bravoooo!!!!! Sa Milošketom, kao Milojevim asistentom, treba se nadati stabilnom prvom sastavu, igri u kojoj ekipa zna šta hoće i kako to da uradi, a očekujemo i "sređivanje" svlačionice, odnosno da se urazume određeni faktori koji su (nije tajna) napravili lošu atmosferu u njoj. Puna podrška Crvenoj zvezdi!!! Uprava neka radi svoje, a igrači, oni će nadam se znatišta treba. I želim Rodiću povrtak u formu koja ga je i dovela kod nas.
G

GogoN

pre 5 meseci

Da si što znao ti bi ostao i dalje tamo gde si radio. Mislim da je lik obični prodavač magle i to je dokazao.
D

Djoka iz bloka

pre 5 meseci

Ti si samo još jedan internet stručnjak koj do skoro nije znao ni da je lopta okrugla... Verovatno si imao i poštedu iz fizičkog vaspitanja kroz školovanje(ako si uopšte i završio neku školu)!!
p

pancevac992

pre 5 meseci

Prodavac magle usao dva puta u ligu sampiona od prvog kola,sto nikom nikad nije uspelo,usao u ligu evrope od prvog kola i prezimeo,sto takodje nikom nije uspelo,solidno se naprodavao..a da i pobedio prvaka evrope
G

GogoN

pre 5 meseci

@Djoka iz bloka Mogu ti uvek pokazati ukoliko te interesuje, a i dodatno objasniti jer takvi kao ti moraju dobiti praktično znanje.
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Sa njim ti je isti slučaj kao sa Baharom. Vladan je ovde bio uspešan i pre Zvezde (sa Čukom je osvojio kup jer je ovde nemoguće i nerealno da iko bude šampion osim Zvezde i Partizana) a u inostranstvu ništa značajnije. Bahar je u Izraelu bio jako uspešan ali prvo napuštanje svoje zemlje se pokazalo neuspešnim. Vladan je bar pre Zvezde prvi put bio uspešan u Panioniosu a Bahar čak ni to. Videćemo kako će to biti u budućnosti sa njim.
J

Jojjoj

pre 5 meseci

Jadni mi. Svi će biti kao Katai posle 3 sprinta.
e

elChappo

pre 5 meseci

Drago mi je sto se Miloske vratio kuci, ako bog da i ako posluze rezultati, Miloje jos dve tri godine i posle Nebojsa da preuzme kormilo. Tako to rade veliki klubovi, Zvezda je porodica i ovakvi ljudi kao Miloje i Miloske jedini zasluzuju da im ceo stadion svaki put kad izadju na teren aplaudira! Srecno gospodo!
K

KIMI 85

pre 5 meseci

Kakav bre Vujadin, uozbiljite se. Ja ne znam kako je Bahar dozvolio da on bude u niegovom strucnom stabu. Decko nek se skoluje za pocetak, pa mladje kategorije pa neki osrednji tim, ako moze bez tatice da se snadje. Svi bi vi odmah na Zvezdinu klupu..
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Na Vladanovo insistiranje Vijadin je otišao iz kluba, čak mislim da je bio i neki sukob na treningu posle jednog čudnog poraza od Čuke tako da sa te strane ne bi ga Vladan izabrao za pomoćnika ali kad vidimo da mu ne tata bio na promociji ne bi me čudilo da ostane na klupi ili bar negde na drugoj poziciji u klubu.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Ako su Bahara smenili nisu morali trenere oni su mogli sami dati otkaz ako im se ne radi.
s

svasta

pre 5 meseci

Svako ima svoju ekipu saradnika sa kojom radi, nemoj lupetati gluposti
P

Partymaker

pre 5 meseci

To je stvar lojalnosti, došli su zajedno kao ekipa i idu zajedno. Za mene je to logično ne znam kako za druge
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Onda nek sami podnesu ostavke ili da rade ako bi da primaju platu. Šta mene briga kao poslodavca za njihove međusobne odnose to nek oni reše.
s

sashki85

pre 5 meseci

Ako kojim slučajem ne bude išlo dobro biće tipa ono " napolje iz zvezde, zajedno sa tim baharom br 2 😅
.

.....

pre 5 meseci

Trebaju da prepakuju i rekonstruišu dosta toga do februara. Dovesti levog beka, možda vratiti Radonjića ako Bukari bude prodat. Ne zna se ko će biti drugi Jovičić koji čisti na sredini terena. Možda Hwang sa malo drugačijim zadacima nego kod Bahara ili zaboravljeni Ado koji sigurno može da vrati formu iz vremena kad je igrao za Šerif.
4

4S

pre 5 meseci

Nadam se da ce Ado da vaskrsne kod Miloja.
S

Stefoo

pre 5 meseci

Nebojsa Milosevic je uvek bio prvo gledao sta je u interesu zvezde a ne svoj licni interes, i samo zato se jos nije naplatio kako je zasluzio... Veliki strucnjak i veliki gospodin. Sa njim na klupi mirno spavam pred derbi
L

Lalegale

pre 5 meseci

Bravo za stručni stab pogotovo Nebojša Milosevic,Susan Gasic sve najbolje
М

Миша Косановић

pre 5 meseci

ако питате струку,мој коментар је да је Пецони искварио Вињак...
h

halo

pre 5 meseci

Oh divno, povratak kondicije iz starih dobrih dana, umiranje na terenu u 50. minutu :)

Mali peca

pre 5 meseci

60 min kraj
p

pancevac992

pre 5 meseci

jes zato smo sa igracem manje izbacili kopenhagen na penale,jer smo umrli u50 minutu,ko sve ima dozvolu da pise po internetj,virkus
K

Kosn

pre 5 meseci

Iskreno, najveće pojačanje je Milošević. On je i kod Stankovića bio prvi pomoćnik i sve je izgledalo jako dobro sve dok, iz nekih drugih razloga, nije došao Sakić za prvog pomoćnika a Milošević, verovatno uređen, otišao
B

Br1

pre 5 meseci

A zašto barem deo izraelskih trenera ne ostane da radi u klubu, dok Bahar ne nađe novi posao? Svakako su svi oni na platnom spisku, dobijaće redovno platu (makar preko suda)
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Bojan Ofenbaher, ex-šef analitičkog centra FK Vojvodina.
E

Ej

pre 5 meseci

Jel mu je to neka preporuka da bi došao u Zvezdu???? Ja sam mislio da je iz nekog ozbiljnog kluba došao
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

Pre toga, Ofk Bačka & RFK Novi Sad! Šta ćeš ozbiljnije! 😁
z

zaboravio si

pre 5 meseci

i burinam i ove na kipru
z

zvani Ofa

pre 5 meseci

i trener Borca iz sajkasa
i

i Terza

pre 5 meseci

Oberdamen...
P

Petrinjo826

pre 5 meseci

Ostave svi, gledam ih malopre na konferenciji i svi redom su uvalili svoju decu na državno vime da se igraju.. Savić, Mrkela, Terzic, onaj mučeni Toza on je verovatno unuka negde udomio, znaci jedan nema sa nije ugurao svoje. Sramota!! To je slika i prilika našeg društva
T

Tuga brate

pre 5 meseci

Nazalost sve si u pravu. I u ovakvim trenutcima kad vidim to sto vidis i ti, pomislim zar nije bolje da se privatizujemo???? Evo reci ti , vidi se po komentaru da si normalan....
Ш

Шшш

pre 5 meseci

Стварно не браним никога,поготову не ове....ал брате мили кад видим ову демагогију.....А ти да си на некој функцији,и да имаш могућност не би запослио своје најближе?! Јок и не би.....битно је само да се напише нешто..
P

Peteinjo82736

pre 5 meseci

Biće ovo sto se i dogadja iz godine u godinu, ogadice nam Zvezdu svojim bezobrazlukom i biće sve manje i manje gledalaca kao sto je i slučaj svake naredne godine.. jednostavno svi vide i smučilo im se, tako da će im ostati samo plaćeni navijači!
@

@sssss

pre 5 meseci

Demagogiju kazes? Druze ppostoji nesto sto se zove obraz i cast.... Ali pobegao si iz skole kad su o tome pricali a kuci gledas u telefon i ne slusas roditelje kada ti to kazu....