Foto: AFP
Foto: AFP

Neće Korintijans moći ovako do pehara

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.23. | 04:47

Nisu uspeli da pobede na prvom meču polufinala Kopa Sudamerikana

Kreće brazilski Korintijans na sve ili ništa u Kopa Sudamerikani. Nameračili su se da osvoje drugo po kvalitetu klupsko takmičenje u Južnoj Americi, ali prvi meč polufinala nije protekao baš najsrećnije. Fortaleza ima aktivan rezultat 1:1 pred revanš susret.

Revanš duel biće za sedam dana u isto vreme, na Kastelau. Brazilu je zagarantovan predstavnik u finalu ovog takmičenja treću godinu zaredom, a 28. oktobra će se boriti sa ekvadorskom ekipom LDU Kito ili Defensom i Hustisijom iz Argentine.

Izabrane vesti

Korintijans je dospeo u drugorangirano kontinentalno takmičenje pošto nije uspeo da se nađe među najbolja dva mesta u grupnoj fazi Kopa Libertadores. Završio je sa sedam bodova iza Independijente del Valjea i Argentinos Juniorsa.

Korintijans i Fortaleza su se sastali u ligi pre samo dve nedelje, a Trikolori su se radovali 2:1, međutim ispostavilo se da to u ovom slučaju ništa specijalno nije značilo.

Meč je izuzetno loše krenuo po domaćina. Bili su u zaostatku već od 22 minuta kada je Ze Velison pogodio za 1:0 već u 22. minutu. Ipak, nije bilo potrebno previše vremena da se rezultat poravna.

Svega 18 minuta kasnije na semaforu je stajalo 1:1. Međutim, tamak kada se pomislilo da se situacija ozbiljno zahuktava, na tome se sve završilo.

Posle 40. minuta, golova nije bilo.

Konačna odluka biće za sedam dana.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

-------------------

KOPA SUDAMERIKANA - POLUFINALE, PRVI MEČEVI

Sreda

Korintijans - Fortaleza 1:1 (1:1)

/Juri Alberto 40 - Ze Velison 22/

23.55: (1,70) LDU Kito (3,60) Defensa i Hustisija (5,40)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Kopa SudamerikanaKorintijans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara