Komentari na vest

Neđić iz Zvezdine omladinske ekipe na mesto šefa struke Grafičara, Đurovski potpredsednik

Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Јел ово Бренин син, онај бући бући?
G

Gost Rajder

pre preko 2 godine

Čestitam Buckili
a

a gde je Oliva ?

pre preko 2 godine

samo pljeskavicu i to veliku da mu stave u ruke i slika je savrsena
G

Gost 126 mb

pre preko 2 godine

Samo me zanima kako i pod kojim kriteririjumima je Marko Neđić “uspešan stručnjak”, kada su omladinci Zvezde pod njegovim vođstvom pretrpeli pravu epsku katastrofu protiv Empolija (0:5) i kada je svuda u štampi i na sportskim portalima stajalo da je Zvezda pod Neđićem igrala toliko staromodan fudbal da su mladi igrači Empolija izgledali kao druga dimenzija u odnosu na Zvezdu! Šta on može doneti novo Grafičaru?! Ne mogu verovati da on može doneti Grafičaru onu “drugu dimenziju” koja je nedostajala Zvezdi protiv Empolija!
d

domaci fudbal

pre preko 2 godine

to je druze kad neko stane iza njega i iz sve snage krene da ga gura. Lik koji ni na fizickom nije dobijao prelaznu ocenu , Empoli pokazao svu moc ovog strucnjaka koji je dobio svu najbolju mogucu decu iz Srbije i sire .
V

Viva anarhija

pre preko 2 godine

Faca koja obećava Srpsku ligu i ispadanje, ma strašan trener koga ustvari neko gura i gde beše onaj Koković i slični mladi trenerski lavovi? kao vodio superiornu generaciju czv, to su teške bedastoće. Ti kadeti i omladinci gledao sam Zvezdu, Partizan, Čukarički, Brodarac etc. to toliko taktički i tehnički zaostaje za Zapadnom Evropom, sad imamo ove mlade trenerčiće tipa Krulj u IMT-u, ovog dotičnog iz teksta koji je vodio mega-giga generaciju czv i gomilu nekih kvazi analitičara koji laprdaju. Jedina dva mlada trenera koji nešto znaju, nisu svoj zanat bruslili ovde već na zapadu, to su Miloš Milojević sadašnji trener Hamarbia i Luka Lalić momak koji je sjajno radio četri godine mlađim selekcijama Fejnorda iz Roterdama i sada je direktor akademije najbogatije ekipe iz Singapura Lion City Sailors. Jedini trener u Ping Pong ligi je Dušan Đorđević iz Radnika iz Surdulice, ovo ostalo ni pas s maslom ne bi...
T

Tačka

pre preko 2 godine

Svaka ti na mestu!
V

Vidoviti

pre preko 2 godine

U pravu si za Luku Lalica on je samnom prosao deo omladinske skole Vozdovca,Otac mu je vrstan trener bio u Radu I Kini Luka je na zalost zaradio Koksaki virus te je prestao da igra I postao je jedan od najperspektivnijih trenera Singapura ne poznajes ocigledno dovoljno ovog trenera vrlo je posvecen I jako talentovan.Cudno jer vidim dosta poznajes fudbal Dali su mu mladje igrace u ligi po godinu dve,u Tim godinama je to velika razlika Ali Kako je radio SA njima svaka cast.
k

kvazi trener

pre preko 2 godine

da bi ucio dete treba da prekines trening pa da mu pokazes kako da posalje dugu loptu, da sutne , primi...kome ce bre ovaj da pokaze bilo sta sa loptom ?? pa deca znaju vise fudbala od njega .
V

Vidoviti

pre preko 2 godine

Preozbiljan trener samo sada sebe kanali sa Graficarom,jednog dana trener prvog tima Zvezde zivi bili pa videli...
k

knn

pre preko 2 godine

Mora mnogo bolje omladinska skola da radi!! Srmaota da nas empoli oduči od fudbala, mora to. Ozbiljnije i da izbacujemo neke bolje igrače za prvi tim..
R

Rajka Baregro

pre preko 2 godine

Jeste rezultatski gledano bila petarda,ali Zvezdino igraci su dve godine mladji od Italijana,sto je previse za taj uzrast,jeste nelogicno sa mase strane sto ne probamo da igramo sa najjacom ekipom ali sta ces,takva je "politika" kluba!
V

Vi ste ovde gost

pre preko 2 godine

Fenomenalan posao je odradio u mlađim kategorijama, ako se dobro pokaže i u Grafičaru, Zvezda bi bila luda da mu ne ponudi mesto u stručnom štabu prvog tima, čovek ima potencijal da bude ozbiljan trener u budućnosti.
k

koji crni Nedjic

pre preko 2 godine

druze koji fenomenalan posao ?? dobijes svu decu Srbije pa i moja baba moze biti u vrhu lige. Sta covek koji nikad nije sutnuo loptu moze da nauci dete u fudbalu ?? Kako ja kao neko ko ne zna da svira klavir ucim decu sviranju na klaviru?? iliti recimo odbojku ? koji osecaj za igru ja imam ako nisam igrao taj sport ?? Njemu dolaze vrhunska deca tu je moguce nadogrditi nekih 10 % na njihov talenat a to mogu ljudi sa iskustvom, osecajem...Nemozes od deteta da napravis genija treneri nisu plasticni hirurzi ali kazem mozes da nadogradis -razvijes ga svojim savetima, tehnikom, itd.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nani slobodan od prvog januara. Terza reaguj!!

lakindza

pre preko 2 godine

Doveo je živkovića.