Zemljak brani Halanda: Jako je skroman, ali i gladan - ima sve

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.04.20. | 17:54

Haitam Alesami objašnjava da Erling nije mislio ništa loše sa onom proslavom gola protiv Pari Sen Žermena

Napadač Borusije Dortmund, Erling Haland, privukao je dosta pažnje sa načinom proslave gola protiv Pari Sen Žermena, mnogi su pomislili da je ovaj 19-godišnji dečko uobražen, ali njegov zemljak Haitam Alesami ističe da to nije tako.

Haland je blistao od dolaska u Borusiju, a u Nemačkoj je dao 12 golova na 11 utakmica, sve do prekida koji je nastao kao posledica virusa korona.

Izabrane vesti

Jedan od golova, onaj protiv PSŽ-a, doneo je sličan odgovor u revanšu kada su igrači Svetaca slično slavili svoj gol. Sada Halanda Norvežanin,  koji nastupa za Amijen, brani. Alesami je želeo da kaže da Haland nije loš kao što su ga mnogi predstavili.
"To nije bio prvi put da je tako slavio gol. Uradio je to čak i kada je igrao za Salcburg", počeo je Alesami.

Potom i nastavio da objašnjava...
"Haland je mlad dečko, ali je u isto vreme opušten momak koji voli da igra fudbal. On je vrlo smiren, mlad dečko sa samopouzdanjem. J...o je skroman, ali na kraju krajeva - on je i gladan", istakao je Alesami.

Potom se Halandov zemljak okrenuo nekim pozitivnijim temama. Oduševljen je učinkom svog mlađeg kolege.
"Sve deluje da ide savršeno za njega, daje golove, a kada je na terenu vidite glad na njegovom licu. Pored toga, i on kao i Berge i Odegard, su skromni. Imaju jako dobar mentalitet. Odmah posle utakmice - bum, isključe se, i nastave normalno”.

Misli Alesami da Haland može još bolje od ovoga.
Uživa u svemu i radi jako, jako vredno. Vidim mu na licu tokom treninga i na utakmicama za reprezentaciju. Jako je talentovan, odličan u završnici, jak, brz. Ima sve. Neki igrači imaju brzinu, ali ne i dobar finiš. Za sada on ima sve, a verujem da će kako godine budu prolazile još više moći da pruži".

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara