Nejmar (©Reuters)
Nejmar (©Reuters)

Nejmar jasno i glasno: Ostajem u PSŽ-u, novi ugovor nije sporan

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.04.21. | 01:07

„Ovde se osećam kao kod kuće“, poručio Brazilac

Iste večeri kada se Pari Sen Žermen osvetio Bajernu za poraz u prošlogodišnjem finalu Lige šampiona, kada ga je izbacio u četvrtfinalu takmičenja, u noći kada je gazda Naser Al-Kelaifi rekao da Nejmar i Mbape sad nemaju razloga da idu, Brazilac je javno presekao jednu veliku dilemu.

Plašili su se navijači pariških Svetaca neke nove sage oko Nejmara, da bi mogao da ode, podgrevala se, bez realne osnove, priča da bi mogao nazad u Barselonu, ali...

Izabrane vesti

Brazilski čarobnjak je u izjavi za ESPN iz njegove domovine nakon eliminisanja Bajerna jasno i glasno rekao gde mu je budućnost.

Ostajem u Pari Sen Žermenu. Novi ugovor uopšte nije sporan. Očigledno je da se ovde jako prijatno osećam, kao kod kuće. Srećniji sam nego igde pre“, poručio je Nejmar.

Dakle, pitanje je samo dana kada će Sveci zvanično objaviti da su se sporazumeli sa Brazilcem oko nastavka saradnje.

Da će se tako stvari odvijati do kraja najavio pre dva dana i Vagner Ribeiro, bivši Nejmarov menadžer, u razgovoru za Lekip.

On je srećan tamo. Nijedan klub na svetu ne može da mu pruži ono što može PSŽ. Samo oni mogu da ga priušte. Real je u finansijskim problemima, u Barsi je još gore. Ne može niko u Italiji, ne verujem ni za Junajted i Siti. Pariz ima dobar tim, tamo je dobro za život. Ove sezone će osvojiti Ligu šampiona, a Nejmar će dobiti Zlatnu loptu“, istakao je Vagner Ribeiro.

A, što se tiče Mbapea, ta će priča ići malo teže...


tagovi

NejmarPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara