(©Reuters)
(©Reuters)

Nejmar: Mesi, Embape i ja smo trojica najboljih na svetu, ali nismo uspeli da se uklopimo

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 08:55

“Ostajem u PSŽ-u iako nema mnogo ljubavi između mene i navijača”, kaže Brazilac

Otišao je Lionel Mesi, vodi se velika borba oko Kilijana Embapea, koji ne želi da produži ugovor, pa Pari Sen Žermen možda bude u poziciji da mora da ga proda, ali zato će dres Svetaca u narednoj sezoni da nosi – Nejmar.

Iako je Brazilac tokom prošle sezone najviše i najduže bio na udaru navijača francuskog prvaka, te se očekivalo da prvi i ode sa “Parka prinčeva”, on poručuje da ne ide nigde.

Izabrane vesti

Nadam se da ću igrati za PSŽ naredne sezone. Imam ugovor, a i do sada mi niko ništa nije govorio na temu odlaska. Mirno čekam početak sezone. Biću tu, iako između mene i navijača nema mnogo ljubavi u poslednje vreme. Ali, ja ću biti tu čak i bez te ljubavi”, poručio je Nejmar.

Ističe Brazilac da mu je krivo što prethodni tim, sa Mesijem i Embapeom, koji su poredili sa nekadašnjim Galaktikosima Real Madrida, nije uspeo da osvoji Ligu šampiona.

“Ni Galaktikosi to nisu uspeli. Imali smo mnogo jak tim. Mesi, Embape i ja, trojica igrača koji su najbolji na svetu. Znali smo sve, ali nažalost nismo uspeli da se uklopimo. Nije bilo dobro po sve nas”.

Tvrdi Nejmar da je znao da je Mesi izabrao Inter Majami mnogo pre nego što se to zvanično dogodilo.

“Mesi je osvojio sve što je mogao. Njegova porodica je mnogo trpela tokom dve godine u Parizu. Razumem ga, otišao je u mesto gde će imati mnogo bolji tretman i gde će biti mnogo bolje dočekan. Sada će živeti potpuno drugačijim životom. Njegova porodica će se osećati mnogo bolje u Majamiju”.

Pričao je Brazilac i o Mundijalu u Kataru, gde je doživeo neugodnu povredu na premijernoj utakmici protiv Srbije.

“Bila mi je to jedna od najgorih nedelja u životu. Pored toga što sam bio povređen, niko nije znao da sam se i baš jako razboleo. Baš jako! Primao sam terapije ležeći u krevetu, spavajući po ceo dan. Jedino sam stopalo povremeno izbacivao iz kreveta, da bi fiziotarapeut mogao da mi sprovede terapiju. Baš je bilo bizarno”.

Međutim, ni povratak iz Katara nije bio sjajan. Već u februaru je Nejmaru ponovo stradao zglob i od tada je bio van terena.

To je dosadna povreda, vrlo neprijatna. Proces oporavka je bolan i jako težak. Ali, jedva čekam da se ponovo nađem na terenu. Naravno, svima su u glavi samo pobede, međutim, meni je sad najvažnije da ponovo zaigram, samo da se nađem na terenu”.

Priznao je Nejmar da je posle Katara razmišljao da se povuče iz reprezentacije, ali je promenio mišljenje.

Posle Mundijala nisam želeo više da igram za Brazil. Ne zbog povreda ili zbog poraza, nego zato što sam želeo da poštedim porodicu problema. Oni mnogo pate zbog mene, mnogo košta sve ovo. Razmišljao sam o svemu i odlučio da ipak ostanem, jer mnogo želim da osvojim svetsku titulu”, podvukao je Nejmar.


tagovi

NejmarPari Sen ŽermenFudbalska reprezentacija BrazilaLionel MesiKilijan Embape

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara