Nek se spremi Plaza de Toros - stigao je najbolji matador svetskog fudbala!

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.08.22. | 21:55

Edinson Kavani do leta 2024. godine na Mestalji

Mestalja će uskoro doživeti ushićenje kao publika na čuvenoj areni za bikove u Valensiii poznatijoj pod nazivom Plaza de Toros - stigao je najbolji matador svetskog fudbala, urugvajski golgeter Edinson Kavani.

El Matador je započeo svoju novu avanturu u klubu koji živi za povratak na neke stare slavne staze, a dolazak Kavanija je idealan za početak jednog takvog puta. Urugvajac je potpisao ugovor do leta 2024. godine, kada će imati punih 37 godina života, pa je jasno da mu je ovo praktično poslednja prilika da još jednom potvrdi klasu.

Izabrane vesti

To je uspeo da učini u Palermu, u Napulju, u Parizu gde je za sedam godina postao najbolji strelac u istoriji kluba, ali ne i u Mančester junajtedu. To nije ni bilo iznenađenje, s obzirom da poslednjih nekoliko godina nije bilo tog igrača koji se izdigao iznad problema u kojima se našao slavni klub sa Old Traforda.

Kavani se letos rastao sa Teatrom snova i došao na novu fudbalsku pozornicu. Onu sa velikom fudbalskom strašću, ali koja nema toliko veliki pritisak kao ona u Mančesteru.

Kavani je za dve sezone zabeležio 59 nastupa u svim takmičenjima u dresu Mančester Junajteda i postaigao 19 golova. Janso je da je to daleko ispod njegovog renomea i mogućnosti, pa nema sumnje da je silno motivisan da rešeta protivničke mreže u dresu Slepih miševa.


tagovi

Edinson KavaniLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara