Neka igra samo za Srbiju! Mitrovićeva magija na Marakani (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.03.21. | 22:22

Dva gola u svega sedam minuta, od čega je prvi bio spektakularan. Sjajni as Fulama sustigao Stjepana Bobeka na večnoj listi strelaca

Nije pogrešio Dragan Stojković kada je u startnu postavu stavio napadača u najboljoj formi Dušana Vlahovića, što je sjajni golgeter Fiorentine vratio odličnim golom u finišu prvog poluvremena, ali Srbija ponovo slavi Aleksandra Mitrovića.

Čovek koji je potpuno ispao iz forme u Fulamu, postigao samo dva gola u Premijer ligi, večeras je pokazao sa kakvim motivom i voljom igra za reprezentaciju Srbije. Samo šest minuta nakon što je zamenio Filipa Đuričića najbolji strelac ove generacije Orlova priredio je pravi magični trenutak na stadionu Rajko Mitić.

Izabrane vesti

Mitrović je dobio odličnu loptu u prostro od Dušana Tadića, a onda je sa nekih dvadesetak metara iskosa sa desne strane na fantastičan način lobovao Marka Traversa. Gde je prvi, tu je bio i drugi pogodak. Samo sedam minuta kasnije odlično je reagovao u skoku i glavom matirao nemoćnog čuvara mreže Republike Irske.

Mitrović se večeras izjednačio sa legendarnim Stjepanom Bobekom na listi najboljih strelaca državnog tima sa 38 postignutih golova i sustigao taj rekord koji je trajao punih 65 godina. Mitroviću je to uspelo na jednoj utakmici manje, ovo mu je bio 62. nastup u dresu reprezentacije Srbije.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara