Komentari na vest

Neka igra samo za Srbiju! Mitrovićeva magija na Marakani (VIDEO)

П

Пантела24

pre oko 3 godine

Рекао сам пре утакмице колеги, мора Митар дати гол, јер упркос свему што се прича, да је чемпионшип играч и слично, даје за Србију 1000%... Дечко је опасан нападач, бољи од Саве Милошевића и било којег што смо имали! Хладнокрван, борбен, јесте да има мало више нереализованих шанси, али кад је тешко ту је Митрогол! Влаховић ме одушевио, дечко игра супер, чита игру, добро се креће без лопте... Нека одлучи тренер ко ће играти, по мени је битно да имамо коначно два добра нападача! Јовић дечко се вуче по терену, лењ је, има проблем у глави, може као трећа опција али уколико нешто не промени не треба га ни звати. Са тим ставом ће брзо пропасти. Све похвале за момке! Спортски поздрав! Напред Србијо!
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Strahinja Pavlović kakve predispozicije decko ima da bude vrhunski stoper to je neverovatno.Samo uvek ostrašćeni panteri neće to priznati
A

AleksandarCH

pre oko 3 godine

Iskreno plasio sam se ovog scenarija jer se opet stvara nerealna slika njegovih mogucnosti i alibi da bude starter. Mora se prosto imati u vidu, da je ove golove postigao protiv igraca iz Cempionsipa - jedinog takmicenja u Engleskoj gde se dokazao. U premijer ligi u oba pokusaja ne uspeva da se dokaze. Ruku na srce ljudi, svi smo sad malo nalozeni od ove utakmice ali kad se slegne euforija, malo da razmislimo u proslosti koliko je zicera samo potrosio. Mitrovic je super kao dzoker, ali prvi spic treba da bude Vlahovic, sto je i sa onim prvim golom dokazao. Decko je u opasnoj formi i ima tu hladnokrvnu zavrsnicu. Pritom i mislim da bolje ide uz igru koju Piksi forsira.
P

P

pre oko 3 godine

Što ih za 7 minuta ne dade Jović? Ili što ne dade dva Vlahović za 80 min?
G

Gost...

pre oko 3 godine

Pod jedan kakvu to igru gura Piksi. Nije se moglo svakako to videti na osnovu ove utakmice na kojoj smo igrali kao i na svim prethodnim takmicenjima. Pod dva sva tri stopera Irske igraju u Premijer ligi(Everton, WBA i Newcastle). I za kraj ne znam sto ne bi mogli da igraju i Mitrovic i Vlahovic. I na ovoj i na prosloj utakmici smo igrali sa dva napadaca i pobedili (protiv Rusije najveci deo utakmice i sa svom trojicom(ova dvojica + Jovic)). Sportski pozdrav!
Z

Zenon

pre oko 3 godine

Bravo Mitre za golove ali i za prikazano na terenu.
T

Tvrtko1

pre oko 3 godine

Mitroooo!mozete ga pljuvati govoriti da je drvo igrac za drugu ligu ali covjek je naj strelac te nase Srbije kakva takva je.njemu pjeva cjeli stadion u engleskoj eeee.pixi vjeruje u njega zasto da ja NE
G

GosTn

pre oko 3 godine

Ovakav gol ne može da da igrač uz čije ime ide naziv ,,drvo". Hvala ti Mitre. Igrao ti nama i ginuo za taj dres, još dugo dugo. A dobra stara kaže ,,ljubomorne duše mogu..." Laku noć.
N

Njihalica strave

pre oko 3 godine

Pa pogledaj sta je taj Pavlovic uradio prije drugog gola Mitrovica.momak za svoje godine igra extra
S

Senior

pre oko 3 godine

Cigani uginite. Na terenu uz Tadica ubedljivo najbolja Partizanova deca Mitrovic, Vlahovic, Kalaba I Milenkovic. Marko Nikolic 10 puta bolji trener od Klarka Kenta. U reprezentaciji nema igraca iz Zvezde, osim tunjavog Gajica da popuni broj. CINJENICE!
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Prvo Vlahovic je od kadeta u Partizanu, skolovan je u Altini, a drugo... ne igraju oni dobro jer su Partizanovi, nego su u Evropi napredovali! Vasa deca su imala priliku da se pokazu u Ligi Evrope, videli smo kako se zavrsilo!
П

Пантела24

pre oko 3 godine

Гајић је одиграо супер по мени, још деби...Докле више са овим глупостима, сви су они Српска деца! Јеботе колико сте болесни са тим поделама више! Ви сте рак рана нашег фудбала, ви нисте навијачи него сепаратисти и оптерећене дијаболе!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

- Ono najvažnije je ostvareno, POBEDA NA PRVOJ UTAKMICI. - Najbolji na prvoj utakmici : Tadić, Pavlović, Račić i Milenković - VLAHOVIĆ je pokazao da treba da bude starter na svakoj utakmici - Aleksandar Mitrović je pokazao da se na njega uvek mora računati, ma kako igrao u PL. - Svi koji su započeli utakmicu uglavnom su ispunili očekivanja,,,, videlo se da igraju pod ogromnim pritiskom. - Najslabija karika, večeras je bio Lukić,,,, ali ne treba ga odpisivati, vidi se da zna da igra ali je bila i očigledna velika trema kod njega, - Biće to kako treba, tu su i Lazović i Sergej..... igraju se tri utakmice za 9 dana i moramo imati 20 spremnih igrača.
D

Degenek

pre oko 3 godine

Pavlovic po meni extra.zasto da ne izadje sa loptom kad ti je otvoren put do sesnaest metara?pa iznjeo je polovinu lopti iz odbrane.a s.mitrovic uzas.klupa i zvati miluna.
S

Sedorf10

pre oko 3 godine

Pavlovic je zver. Najbolji u odbrani danas. Iznosi loptu kao od sale. Fizicki neverovatno jak. U skoku sve lopte su njegove. Odusevljen sam njegovim fizickim karakteristikama. Jednom recju zver. Nisu ovi nesrecni partizanovci na njemu zaradili slucajno 12 miliona. Decko je nas najbolji odbrambeni igrac u ovom trenutku. Bolji je cak i od Milenkovica. Treba biti realan i to priznati.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Шта написати, најбољи играч репрезентације Србије је резерва у друголигашком енглеском тиму... То је чињеница а ви наставите да фантазирате
v

vremeplov

pre oko 3 godine

Kupi novi kalendar
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Kakav zloban komentar,mitrovicu se odbila od glavu?pa na snimku se jasno vidi da covjek nije ni trepnuo gleda u loptu i odma je znao da ide u gol.to kakav je golman ili ta irska nije nasa stvar.u odbranu pavlovic milunovic i milinkovic.a napad protiv portugala poceti sa vlahovicem i jovicem
K

KenetAnderson

pre oko 3 godine

Aleksandar Мitrović - od večeras više nije najbolji strelac ove generacije, nego najbolji strelac svake generacije.
C

CREED

pre oko 3 godine

Zbog ovakvog naslova smo tu gde jesmo. Mitar i jeste igrac da resava drugorazredne reprezentacije. Ovo je Irska treca postava. A njihov golman ne bi mogao da brani u nasoj cetvrtoj ligi. Bravo Mitre. Zadnju utakmicu u klubu odigrao prosle godine buahahaha
m

milos vp

pre oko 3 godine

sram te bilo,verovatno si klinja fan bake praseta.
S

SrpskaSparta91

pre oko 3 godine

Zbog takvih kao ti smo tu dje je smo.I mnogo vas je takvih.Mrzis nesto svoje,svoje ljude..Zavidan si..Ljubomoran..Ne znam no naziv toga..Nacije da vise pljuje svoje fudbalere nema na bijeli svijet.Ovo da cita neko normalan iz svijeta pitao bi se sta nije i redu s nama.Daleko bilo.
C

CREED

pre oko 3 godine

Alo spartanac prvo bukvar u ruke pa da naucis kako se pise. Ne pljujem svoje. To je covek zbog kojeg nismo otisli na poslednje takmicenje. Ili nije? I covek zbog kojeg smo na svetskom igrali na sidrasa Mitra koji je sporiji od moje babe. Al super ako ste vi srecni. Videcemo Mitra protiv Portugala. Dodjite tada ovde da ga hvalite.
G

GosTn

pre oko 3 godine

Dobra im je treća postava gde igra jedan Doerti... Kakva li im je onda tek prva postava? Ajde idi igraj igrice...
b

bhfgh4

pre oko 3 godine

Kako možeš da kažeš da zbog njega nismo otišli na prvenstvo. Penal serija je mora neko da da, neko da promaši. Treba da imaš koncentraciju posle 120 špartanja, rvanja itd. Probaj pa vidi da li je posle lako šutirati penal i to u zadnjoj seriji. A što nije recimo kriv golman koji nije skinuo ni jedan penal. Kako on nije kriv. Šta čekamo da protivnik promaši.
C

CREED

pre oko 3 godine

Nije kriv golman. Kriv je Mitrovic. Nacin kako je on sutirao taj penal pa to je srmotno za jednog stopera, a ne napadaca. Covek je telefonirao golmanu gde ce da sutira. To svako realan vidi. Bas vi obozavaoci Mitrovica, da je neko drugi promasio penal, narednih 10 godina bi ga pljuvali. Ali posto je to Mitrovud onda moze sve. Covek je magija od igraca. Unistitelj Litvanije, Farskih Ostrva, Irske i slicnih. Ma bravo. Zanima me za koga ce potpisati na leto takav golgeter. Nece valjda ostati u Fulamu gde ne igra.
P

P

pre oko 3 godine

Ovakve likove treba ignorisati, jednostavno kao konju kad staviš samar, on vidi samo ispred sebe, levo i desno ništa... Pustiti ga da piše sam za sebe i ne pisati mu niti odgovarati na njegove gluposti...
S

SrpskaSparta91

pre oko 3 godine

Brate mi ne bi gledali ni taj baraz da nije Mitrovica.I to je cinjenica.Pomiri se sa tim. Boljeg napadaca nemamo.Alo,najbolji strijelac u istoriji reprezentacije,momak ima 27 godina..I vi to ocete da pobijete,ovo nema nidje.
9

951357

pre oko 3 godine

Šta reći a ne zaplakati? Sreća samo što ova Irska veze nema, inače bismo ih juče pobedili da imaju bar 3 kasvetna igrača. Gledao sam sada, Irci su u zvaničnoj utakmici 2 gola dali samo Gibraltaru pre 2 godine i Moldaviji pre 4. Tako da, vidite koliko smo dobri. Ne znam da li će ovi naši stručni selektori ikada shvatiti da 3-6-1 nije za nas i da ne možemo to da igramo. Čim je ušao drugi napadač, odmah 2 gola. Drugo, da li večito moramo da imamo par igrača manje u ekipi? Do skoro smo imali Ljajića koji ničemu ne služi a zauzima mesto na terenu, sada imamo Lukića. Ali utisak večeri je Kalaba. Ne znam ko je dečka slagao da igra štopera, kad je trebalo da igra neko krilo ili napadača. Na onakvim driblinzima bi mu i Pele pozavideo, a verovatno i Maradona da je živ. Dečko je bar 10-15 puta izašao napred da se zadriblava, i otprilike svaki put mi se želudac prevrnuo. Lepo je to što ga zovu za reprezentaciju, možda će u budućnosti biti standardan, ali daj nemoj više da ga na silu guraju u prvih 11, još je rano za njega, da ne pričam koliko smešno izgleda na terenu, koliko svojim glupavim izletima napred kvari koncepciju, formaciju, stvara gužvu, dovlači igrače i ostalo. A protivnik je bila Irska. Sad će svi da pljuju Mitrovića za drugi gol, jer realno i jeste kriv. A njega pritiska igrač Irske kog je Kalabu mrzelo da isprati, ili nije imao snage jer se opet zaleteo napred. Srećom, ovaj gol nam nije uzeo bodove, ali neki drugi hoće ako nastavi tako da se igra Mesija. Što se Piksija tiče, ok, prva je utakmica, nije imao vremena da spremi tim, sve je to ok. Ali za sada ne vidim nikakvu promenu u igri, koncepciji, formaciji, apsolutno ničemu. Njegove ekipe su igrale napadački, primale golove ali ih i davale, ja sada nisam video ništa lepo u našoj igri. Golove smo dali na individualni kvalitet Tadića koji je imao 3 asistencije, na verovatno najbolji šut u karijeri i odbitku o glavu Mitrovića, njihovom golmanu koji je očajno postavljen u obe te situacije, i odličnom izboru šuta Vlahovića, koji je danas pokazao i najviše želje i dokazao da je spreman za prvih 11. Tako da očekujem da Piksi tek stavi neki svoj pečat u ovim kvalifikacijama, jer ovo sad ne valja ništa. Inače, Portugal, sa kojim igramo sledeću za 3 dana je imao 29 šuteva protiv Azerbejdžana, od toga 15 u okvir, i nije dao gol (autogol Azera). Znači, protiv nas će verovatno da daju 2 iz prva 3 šuta na utakmici. Stvarno nisam optimista za tu utakmicu, naprotiv, ali nadam se da će ovi naši pozitivno da me iznenade, jer uvek igraju bolje protiv jačih ekipa.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Ne s... bre vise. Moras po nekom iz Partizana da pljunes pa ziv ne bi bio
E

El padrino

pre oko 3 godine

Da se zovu Arkan i Giska i Savo Pavicevic umesto ove trojice u zadnjoj liniji
G

Gost....

pre oko 3 godine

Dečko sem što mrzis sve što je iz partizana imaš sta pametno?.....treba biti bezobrazan i tako iskomentarisati Kalabu koji je sa 19 godina odigrao stopera za udžbenike. Kod gola mitrović mora il korner il gradi, tu se nikad ne vraća, kakav Pavlovic zlonamerni covece? Mitroviću se lopta odbila od glave? Dečko idi pruži sebi ponoć,puces od zavisti jer su grobari doneli srbiji tri boda....naravno ovaj komentar je samo na ovo pakosno komentarisanje ovog psihopate,ne smatram bitnim ko je iz kog tima,al ovom ne može drugačije
H

Haha

pre oko 3 godine

Koja numera od čoveka
9

951357

pre oko 3 godine

@grobari iz paralelne realnosti - prvo, večeras je igrala reprezentacija, a ne Partizan i Zvezda. Boli me uvo ko je za koji tim igrao ranije, večeras su svi bili u istom dresu. Ovo što sam rekao su činjenice. A iz vaših komentara se lepo vidi ko deli reprezentaciju na crveno i crno bele. Drugo, to što on ima 19 godina nije opravdanje, jer za reprezentaciju treba da igraju najbolji. Ako neko treba da se uči, to nije utakmica reprezentacije, već trening i utakmice za klub za koji igra.
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Ti, drugar, toliko mrzis sve sto ima veze sa Partizanom da sam siguran da kad neko od igraca koji si igrali u Partizanu uradi dobru stvar, piješ lekove za smirenje. Igra reprezentacija, koju vodi Piksi, najbolji srpski fudbaler svih vremena. Pobedila! Aj malo pozitive. Jebes zvezdu.
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Važno je da ti se od Kalabe prevrtao stomak (kod trećeg gola oduzeo loptu, ostavio je na tacni asistentu Tadiću), ali ne i od Gajića, Račića ili Mladenovića. I nisi smogao snage da čestitaš Mitru, još kažeš odbitak od glave. Da odigrali smo očajnih 40 minuta, ali za to je kriv Piksi i njegov izbor igrača, a S. Mitrović je najveći kikser pored Maksimovića u istoriji reprezentacije. A o tvojoj objektivnosti je više zaista bespotrebno polemisati.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Ti tačno nisi dobar sa razumom, al' nikako! Kriv ti Pavlović što je Mitrović nesposoban da ili zagradi loptu, ili izbaci u korner, ili USPJEŠNO vrati glavom golmanu?! Nije potrčao nazad, kažeš? Možda je računao da mu saigrač nije toliko ometen u razvoju da protivniku pokloni čist gol? Ko je kriv za prvi gol?! Da nije Vlahović, Lukić, neko treći? Ili Mladenović kojeg je mrzelo da skoči i bar omete protivnika da lagano puca? Ne okrene se tebi želudac na to što štoper izađe naprijed već što iko iz Partizana uopšte stoji na terenu! I još pokušavaš da to nečim opravdaš?! Bolesni čovječe, idi i liječi se, dok uopšte imaš šanse da se izliječiš!
@

@951357

pre oko 3 godine

Pocecu da mislim da te placaju da mrzis nekoga i pljujes jer je iz Partizana. Ajde, ne moras voleti Mitrovica, niti ne znam ti ja sta, ali da ti ides u toliko ludilo sa komentarom da se njemu odbila o glavu lopta je neverovatno. Jos bi sad ti i raspravljao na tu temu i davao argumente tipa: Pa vidi se da nije pratio ocima loptu, glava mu je bila pozicionirana pod uglom i svakakve neke gluposti.. Samo da bi opravdao svoju napisanu budalastinu jer mrzis nekoga... U prevodu, kako ti ne dosadi..

Nula_Golova__x4

pre oko 3 godine

Odbitak od glave?!? Ahhahahaaa... Pa koje dno od obraza covek mora biti da izjavi ovako nesto...

Katalonija

pre oko 3 godine

Nije te sramota kompleksašu klasični?
T

TJ

pre oko 3 godine

Bravo za sve, vidi se da imamo karakter.... Ovo je tek pocetak, nadam se da nem dolaze lepsi dani.
S

Sevastova

pre oko 3 godine

Samo me zanima dokle ćete deliti igrače u reprezentaciji po klubu u kom su ponikli/igraju... Posle se čudimo kad nas napune, pa ja da sam igrač i čitam vaše gluposti ja prvi ne bi imao želje da igram....
A

Alal vera...

pre oko 3 godine

...Mitre!
R

Realno123

pre oko 3 godine

Odbrana nam je suplja ko svajcarski sir. Cim je usao Kostic odma smo ih razvukli i Tadic je pustio magiju.Ovo je koncept igre samo 2 spica.Mitrovic Vlahovic i Jovic sve trojica treba da igraju ali jedan mora u rotaciju pa da se menjaju, jer svaki je na svoj nacin dobar. Vlahovic je trenutno u naj formi, Mitrovic ima neku srecu da ga sve ide u repki a u klubu nista al nama to i treba, a Jovic je uvijek opasan po go. Moraju vratiti nastasica pod hitno makar na koljenima pred njega i Milunovic iz Zvezde je u ovoj formaciji odlican i naravno Bleki kao desni stoper je full. Pavlovic na klupu i rotacija. Vidi se htenje i karakter piksija i to je dobro. Moglo bi ovo biti super
N

Nikola44

pre oko 3 godine

Gde Pavlovica na klupu??? Jesi ti covece krsten? Pa taj Pavlovic je zver. Jesi ti gledao uopste utakmicu? Gospode Boze, ko sve ovde komentarise. Pavlovic je suvo zlato(inace navijam za Zvezdu), ali imam oci da vidim kad neko valja.
S

Sedorf10

pre oko 3 godine

Imamo 3 vrlo dobra napadaca. Mitar se vratio u formu sto je za reprezentaciju veoma vazno. U odbrani skripi mnogo. Stefan Mitrovic je po ko zna koji put direktno odgovoran za golove koje primamo. Jel ti selektori gledaju kako je reprezentacija primala golove u proslosti? Ako gledaju onda ce videti da svaku drugu utakmicu taj S.Mitorvic pravi pocetnicke greske.
G

Gost....

pre oko 3 godine

Dečko ti nemaš pojma, Pavlovic na klupi?? Ne nego Nastasic I Marković i imaš mlad kvartet stopera za narednih 10 godina....Pavlovic održao cas fudbala na toj poziciji, jesi ikad ozbiljno bio u fudbalu?
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Павловић јесте звер, ено цела француска лига дрхти од њега, чуј мене белгијска
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Trecerazredna ekipa, mitar je navikao da takve trpa :)) Šalim se ;)
H

Hipsers

pre oko 3 godine

Dje ti je Luka? Hahaha
9

951357

pre oko 3 godine

@Hipsers - čuva ga za Portugal
@

@951357

pre oko 3 godine

Pa da cuvaju ga za Portugal ovde, a u Nemackoj za Salke npr.. :)
M

Markosrb95

pre oko 3 godine

Mitrović zajedno sa Tadićem vuče našu reprezentaciju već 5 godine, Samo zvezdasi i to oni iskompleksirani mogu da ga mrze i omalovažavaju decko kida uvek gine za sveti dres on je za Jovića Bog i batina u reprezentaciji do kraja karijere i kraj!!!
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Sta kazu strucnjaci Mitar igra u drugoj ligi
T

Tik0

pre oko 3 godine

Bravo Mitre majstore. A sto se tice tvog prezimenjaka Stefana Mitrovica, nadam se da mu je ovo poslednja utakmica za reprezentaciju, dosta je vise. Nema pojma. Milenkovic odlican, Pavlovic jos bolji, dzaba kad imas to drvo. Treba ozbiljnije uzeti u obzir Milunovica, ako se vec igra sa 3 stopera. Bolji je stoper od Mitrovica i odgovara mu ta formacija.
c

couch

pre oko 3 godine

Sveta Markovic je za Milunovica Maldini.
D

Dubočica016

pre oko 3 godine

Nažalost S.Mitrović je od večeras prvi zamenik kapitena.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Jbm ti Open TV pa nema SK vise! BRAVO IMENJACE! BRAVO SRBIJO!
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Gde su stručnjaci koji juče pokušaše da mi se nasmeju komentarima kad sam rekao ko treba u špic?! Dva komada, odbila se lopta od “drveta”. Predlažem Predlažem da ne komentarišete više sport koji ne razumete.
M

Mornar

pre oko 3 godine

Sve ovo lepo, al prosto coek nema kondicije za vise od 20-30 minuta. Tak da je idealno da ulazi sa klupe. Vlahovic zasluzuje da bude startni spic
C

Crni Grom

pre oko 3 godine

Jel bese MitroWood? Strucnjaci po portalima da se izvine istog momenta
С

СРПСКА

pre oko 3 godine

Гледај боље убио те литар,оно ти је са Динаре,МИТАР!!!
R

Reprezentativac

pre oko 3 godine

al hoce ovpg coveka pa to je strasno sva cast !!

Katalonija

pre oko 3 godine

Ko za njega kaže nešto loše je običan kompleksaš i klasična neznalica, takodje nema obraz ni srama.

Kapetan Dragan

pre oko 3 godine

Zamoli bih sve „navijace" i „strucnjake" da se javno izvine... Hvala ti majstore. I plus, kapitenska traka otisla pogresnom Mitrovicu.
N

NKZ

pre oko 3 godine

Kapitenska traka je otisla Tadicu

Kapetan Dragan

pre oko 3 godine

Niste odgledali utakmicu do kraja??
I

Ika91

pre oko 3 godine

Što da se izvine?

Kapetan Dragan

pre oko 3 godine

@ika. Zato sto pluju coveka koji uvek izvlaci iz g×××a, koji uvek gine po terenu, samo zato sto je igrao za Partizan. Zaboravite ko je gde igrao i ko gde igra, reprezentacija SRBIJE igra. Ja navijam za Zvezdu, a Mitar mi je omiljeni igrac iz reprezentacije.