Neka su rekorderi Žoelinton i Ale, Njukasl i Vest Hem hoće Maregu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.19. | 18:26

Portov napadač samo mora da izabere sredinu

Deset dana prošlo je otkako je Vest Hem oborio klupski rekord i za 50.000.000 evra doveo Sebastijana Alea iz frankfurtskog Ajntrahta, a samo tri pošto je Njukasl aktivirao transfer bombu i u najvećem poslu u istoriji kluba sa Sent Džejms Parka za 44.000.000 evra doveo Žoelintona iz Hofejnhajma. I pored toga Njukasl i Vest Hem žele još jedno pojačanje u napadu i oba kluba zapela su za istog čoveka - Musu Maregu. 

Reprezentativac Malija se i dalje nalazi na slatkim mukama, jer interesovanje za njega ne jenjava. Pominjao se Vest Hem kao moguća destinacija i na početku meseca, ali su ljudi iz Vest Hema bili preokupirani kupovinom Alea. Sad kada je taj posao uveliko završen, mogu u miru da se posvete dovođenju Marege. Ali, to neće biti nimalo lak posao, odnosno klub će morati da upotrebi malo mašte i nešto poslovnih veza jer navodno ostaje samo da Marega da izabere gde želi da nastavi karijeru pošto su obe ponude gotovo identične u finansijskom smislu. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - petak, 26. jul

Onog trenutka kada Marega bude izabrao, klub koji bude dobio ovu trku aktiviraće otkupnu klauzulu na 30.000.000 evra, što je navodno već usmeno i dogovoreno sa čelnicima Porta koji nemaju ništa protiv da korpulentni golgeter napusti Zmajevo gnezdo ovog leta. Podsetimo, inicijalna informacija vezana za Maregu i Vest Hem bila je formulisana tako da je Porto ponudio svog igrača klubu iz Londona. 

Njukasl u ovom trenutku pored Žoelintona ima još dvojicu klasičnih napadača da na raspolaganju – Dvajta Gejla i Jošinorija Muta. Vest Hem uz Alea ima Čičarita Ernandeza, pošto je Marko Arnautović otišao u Kinu, a Endi Kerol je postao slobodan igrač. Osim ako ne bude prodao Gejla i(li) Muta, čini se da je Vest Hem u manjoj prednosti. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara