Komentari na vest

Nekad je Partizan zavisio od stranaca, danas pogađaju svi: Zvezdi preti ceo tim

S

Spgha

pre oko 3 godine

U...ću se... Ovde se piše kao da Partizan ima 9 bodova prednosti i kao da oni igraju jednu od najboljih sezona poslednjih 20 godina.

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Pitanje za kladionicu Mocart: koliku kvotu dajete da ce ARBITAR derbija da poskoci sa rukama dignutim u vis kada tj ako u opste bude sansa za galaktikose? I koliko je maksimum za uplatu? U napred hvala! Vas Kalčopolista!
S

Srbija Pfc

pre oko 3 godine

Suma mora da igra, to mezimica najbolje zna.
R

Raša P

pre oko 3 godine

A ko u Zvezdi sem Borjana iz prve postave nije dao gol?
H

Hahahah

pre oko 3 godine

Vlada Stojkovic je dao gol BSK Borci!
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Visa sila preti Zvezdi a ne amaterski tim iz humske
M

Milan Galic

pre oko 3 godine

Partizan ako pobedi Stanoje ostaje u suprutnom napolje.
N

Nisi ti grobar druze

pre oko 3 godine

Stanoju dati dozivotni ugovor, covek je genije
@

@nula_golova_x4

pre oko 3 godine

opuca????!!!
N

Nula__Golova__x4

pre oko 3 godine

Opuca, puca, sutne, sutira, zategne, dekne, udari... Izaberi... Obogati malo recnik druze, ne pises zvanican dopis, ne dopisujemo se u zvanicnoj korespodenciji...
h

hhahhahah

pre oko 3 godine

Zvezdi preti ceo tim? Da igraju protiv City ne bi pisali ovakve naslove.
V

Viva Partizan

pre oko 3 godine

Samo nas vi podcenite, to sve nama odgovara :)
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

@hhahhahah - samo pitam, zar ceo tim i ne igra utakmicu?
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Pamtite vi dobro legendarne komentare Milojka Pantica: PRVO:"Nebo se otvorilooo!" - te veceri smo vam zapusili usta za Brisel! DRUGO: "Darko Pancev...Crvena Zvezda je sampion Evropeee" - te veceri smo vas vratili na fabricka podesavanja! ! TRECE: "Tako igra novi prvak svetaaaa"! - tog jutra smo vam nabili komplekse za sva vremena !
V

Viva Partizan

pre oko 3 godine

Mali moj od proslosti se ne zivi, gubite derbi sutra sa 1:3, panjkov daje utesni gol u 80min. Jos nesto, vi navijate za zvezdu samo zbog '91, pravi navijaci vole svoj klub bez obzira na uspehe i trofeje. Navijaci kluba, a ne rezultata. Partizan ima nesto sto vi nikada necete imati, ima to nesto kada se da gol tera te da skocis i da se radujes kao malo dete, ima dusu!
M

Ma sta kažeš

pre oko 3 godine

Viva Partizan-- Mi nevolimo Zvezdu zbog proslosti mi se ponosimo Zvezdom zbog proslosti,mi se ponosimo Zvezdom zbog sadasnjosti,i ponosicemo se uvek,mi po vama trba da izbrisemo proslost,e pa nece da moze.I da izbrisemo ta Zvezdine uspehe iz proslosti,mi smo ispred vas svetlosnu godinu
h

humska

pre oko 3 godine

ahahahaha vi nama nabili komplekse a svaka nasa vest 80% ciganskih komentara, jos i lajkujete.. Mi smo vama nabili komplekse za dominaciju poslednjih 20 god dok nisu dosli ovi na vlast fudbal, košarku i vaterpolo da necete se oporaviti dok ste zivi
O

Onyx

pre oko 3 godine

Gle ga ovaj. Boze sacuvaj
K

Kragujevac City

pre oko 3 godine

A Zeks im sada ne govori da je njihov niz namesten nego kako je zalosno da nisu smanjili zaostatak na tabeli.U prevodu,oni regularno pobedjuju a Zvezda neregularno. Vecito ista fora,drz'te lopova dok oni drpaju. Prvo se treba ispitati nezalaganje ekipa protiv Partizana a drugo odmaranje glavnih igraca vecine ekipa koje to cine kada igraju protiv Partizana. Ljudi dali 70 golova bez klasicnog napadaca a primili dva a do pre samo sest meseci sa sve Sadikom u ekipi i Sumom kao starterom mucili se sa svima,gubili,kiksirali,sudija ih gurao na par meceva itd. Zalosno.A jos zalosnija je kvota na Zvezdu koja baca sumnju na mec.Zvezda vec zadnjih 10-ak derbija igra bez 3-4 startera.
G

Gašić StarMo

pre oko 3 godine

Doći će kec ljudi...i to lagano! Baš zbog zakulisnih radnji,baš zbog kvote....poslednjih 5 derbija kvota nikad veća od 2...i mi gubimo bodove....sad kad je 2.7 dolazi lagano! Igra se Mozzart sa nama,daje nerealno samo da se sipa lova...igrajte dok je tako,dolazi lagano
B

Bet MAJSTOR si?

pre oko 3 godine

Stavi kucu i zenu na kec majstore! Sto volim kad nas podcenjujete tako, posle placete i terate trenera napolje
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Zanimljivo da svi ovi majstori fudbala do prije pola godine nisu mogli nikome gola dati.
Z

Zebra PFC

pre oko 3 godine

Forma je prolazna, klasa je vecna
G

Gost4445

pre oko 3 godine

Pricali su kako je nemoguće da neki tim pobedjuje toliko utakmica za redom, Imaju 18 pobeda za redom, Pricali su da se u evropi pokazuje sav kvalitet ,ispali iz evrope dok je zvezda igrala proleća i LS 2x Pricali su da su nase ubedljive pobede sklanjalica a sada oni dobijaju svaku sa 5 ili 4:0. Pricali su o broju penala a sada oni imaju vise penala od zvezde. Sta sve oni nisu pricali pa se na kraju ispostavilo kao neistina...tako i price o sudijama i pred ovaj derbi
b

bojank91

pre oko 3 godine

Povrh svega pogledaj kolika jse kvota na Zvezdu!
9

951357

pre oko 3 godine

Zvezdi ne preri Partizan, nego zakulisne radnje. Zasto je ovolika kvota na 1?
N

Nula__Golova__x4

pre oko 3 godine

Ko da da malu kvotu na 1 ekipi koja jedva i na gol da opuca, a gol joj je misaona imenica u ovim utakmicama....
9

951357

pre oko 3 godine

@nula - onaj ko skapira da je ta ekipa bila na milimetar od prolaska jednog Milana koji je do tog trenutka bio prvi u Italiji, onaj ko skapira da je ta ekipa 2x pobedila Gent u LE, a koji je jaci od Sarlroe od kojeg je ova druga ekipa ispala, onaj ko skapira da ova druga ekipa igra samo bunker, i da zahvaljujuci taktici "ti tuci a sudija nece da svira" je i uspela da ne bude nabusena u prethodnim derbijima, onaj ko skapira da protivnik u poslednjih 5 meseci ima ukupno 4 posteno odigrane utakmice, a i tu su sudije pomogle koliko treba. Eto, taj.
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Blago tebi. Voleo bih da i meni bude ovako lepo i da najavu derbija svedem na ovakav komentar. A baš sam hteo da kažem kako Partizan najviše treba da brine zbog Ivanića - koga sam ja kao zakleti navijač Partizana - dve godine branio od vas, cigana, koji ste mu pljuvali "svilene noge", u koje se sada kunete. Da treba da se plaši Kataia, velemajstora na malom prostoru, Pavkova koji ima sirovu snagu iako nema gram fudbalskog znanja, i da me je najviše strah Partizanovih igrača, koji ako jurnu da po svaku cenu pobede mogu vrlo lako da izgube. Realno. Zato što jeste bolji za jedan gol, ovog proleća. Za više baš i ne. I, gle čuda - ni jednom ne pomenuh ništa što nema veze sa sportom. U tome i jeste razlika između nas koji fudbal znamo i vas koji mislite da nešto znate. Pa čak i to da sudija neće svirati i slično. Evo, pokrio sam se ušima i stidim se tvojih komentara tzv. poznavaoče fudbala i mrzitelju Partizana, manje obožavaocu zvezde. Zato drugarski savet: Počni više da voliš zvezdu a manje da mrziš Partizan, videćeš koliko je lepši život iz te perspektive. Pozdrav i živ i zdrav bio sto godina.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Spominjes te utakmice sto ste solidno ili dobro odigrali, zasto ne napises da ste ispali od Omonije, ciji prosjek igraca bio 36 godina? Zasto ne spomenes Tiranu i one Jermene sto su sa ratista dosli igrati utakmicu? Blizi su oni bili da vas izbace, nego vi Milan da prodjete.. Dokad ce biti taj spin da ces pisati samo ono sto tebi odgovara, a nista drugo? A sto se tice kvota i ishoda utakmice, posto sve znas, otidji u kladionicu i unovci to svoje znanje..
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

To, da liga treba da ima maksimalno 10 klubova vide svi koji malo, bar malo, prate fudbal - osim onih koji odlučuju o tome, FSS! Tri kruga, bez podele bodova ili eventualno sa plej-of i plej-aut takmičenjem u kome bi se sistemski računali bodovi iz utakmica samo sa ekipama koje učestvuju u plej-ofu ili plej-autu. Ista je situacija i sa ligama ispod SLS. I prva je preglomazna, 16 klubova je mnogo, možda sa 14. Srpskih liga ima previše dvoljne su dve levo i desno od Morave (Istok i Zapad) a oni koji su o(be)smislili zone trebalo bi da sami napuste fudbal jer kvalitet nije ni za međuopštinske lige. Okružne i međuopštinske su poseban cirkus. Reorganizacija od gradskih liga, do samog vrha.
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Molim redakciju da izbriše moj komentar koji se odnosi na drugi tekst a greškom sam ga objavio ispod ovog komentara, kako ne bi zbunjivao ostale koji komentarišu. Hvala administratoru.
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

Kad Ivanić ne bi igrao, odmah bih otišao da uplatim na Partizan. Sa njim u timu, zvezda, na moju žalost, dobija ovu utakmicu.
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

To, da liga treba da ima maksimalno 10 klubova vide svi koji malo, bar malo, prate fudbal - osim onih koji odlučuju o tome, FSS! Tri kruga, bez podele bodova ili eventualno sa plej-of i plej-aut takmičenjem u kome bi se sistemski računali bodovi iz utakmica samo sa ekipama koje učestvuju u plej-ofu ili plej-autu. Ista je situacija i sa ligama ispod SLS. I prva je preglomazna, 16 klubova je mnogo, možda sa 14. Srpskih liga ima previše dovoljne su dve levo i desno od Morave (Istok i Zapad) a oni koji su o(be)smislili zone trebalo bi da sami napuste fudbal jer kvalitet nije ni za međuopštinske lige. Okružne i međuopštinske su poseban cirkus. Reorganizacija od gradskih liga, do samog vrha
9

951357

pre oko 3 godine

@Fudbalista - Odmah da se ogradim, Partizan ne mrzim, jer nemam zašto. Zvezdu volim više nego što je vole mnogi, tako da ni tu nema potrebe da menjam bilo šta. To što komentarišem dosta Partizan je samo zato što mi je muka od laži plasiranih sa te strane, a i ono, zdravo je sprdati se sa rivalom. Sa druge strane, komentar ti je veoma lep, i u principu se slažem sa tobom. Mogao bih i ja da pričam da se plašim brzine Asana, ili nepredvidivosti Jovića, ili slobodnjaka i dubinskih lopti Natha, ali sve to je nebitno i pada u vodu ako se rezultat utakmice zna pre nego što ona i počne. Dakle, preduslov da pričamo o fudbalskoj strani priče je taj da ona nefudbalska strana ne postoji. A nažalost, u poslednje vreme je ona mnogo više prisutna od fudbalske. Tako da, jedva čekam neka lepša vremena pa da pričamo samo o toj fudbalskoj strani priče. I drago mi je da postoji bar jedan Grobar sa kim može o tome da se priča. @Gost999 - Ako ti misliš da nismo bili bolji od Milana, u obe utakmice, sa igračem manje u obe, i da nismo oštećeni smešnim penalom u Bg i nekim drugim sudijskim odlukama, tebi na čast. Isto ta Omonija. Ako već gledaš prosek godina, pa kaži da smo ih pregazili, da su dali talični gol, i da su isto tako talično prošli na penale. A ta Omonija sa prosekom od 36 godina kako kažeš će sad da bude prvak Kipra. I sam znaš iako nećeš da priznaš da smo zaslužili prolaz. A da nije mačji kašalj, Omonija je pokazala u grupi LE. A Tiranu i Ararat ne znam šta zapravo želiš da kažeš. Ararat lagano, Tirana na mišiće, ali sve je to normalno kad ti je to prva utakmica u sezoni još protiv ekipe koja igra bunker, plus ogroman pritisak zbog toga što je Albanska ekipa. Sve to na stranu, mi smo to pobedili i prošli. A ti bi stvarno mogao da počneš da malo objektivnije gledaš stvari, jer ono, nema svrhe diskutovati sa tobom ako ti je objektivnost u minusu.
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

@951357 - ja se ne ograđujem da mrzim zvezdu, naprotiv ali i ne pljujem po igračima koji vrede, koji u mom shvatanju fudbala imaju mesta u nekoj mojoj idealnoj ekipi lige ili Partizana. Uopšteno, kad se priča o fudbalu, pričam maksimalno realno. Zato, "zato što mi je muka od laži plasiranih sa te strane" kako kažeš, ja tvrdim da jednako a možda i malo više lažu ovi sa druge strane, samo da bi napaljene klince držali napaljenim što više i što duže kako bi mržnja trajala. Verujem da si mislio na obe strane, iako si pomenuo jednu. A druga stvar "ako se rezultat utakmice zna pre nego što ona i počne" mnogo je lako - uzmeš 500EUR i uplatiš na taj rezultat. Posle se uveriš da li se zna ili ne. Pošto sam u fudbalu na više načina, aktivan oko 40 godina, smatram i da sam naučio da procenim kad i koliko sudije navlače za neki tim. Greške im, kao nešto što može da se desi i meni, opraštam. Navlačenje ne. Čitaćemo se sutra i analizirati igru i igrače a može i sudijske odluke, pojedinačno. Spremam svesku da upišem. Sportski pozdrav.
9

951357

pre oko 3 godine

@Fudbalista - Ni ja nikada ne pljujem igrače. Za sve što kažem imam razlog zašto to kažem. To što se moje mišljenje ne slaže sa većinom mišljenja mi je skroz ok. Samo što skoro nikad nisam čuo kontraargumente već samo pljuvačinu i uvrede. Naravno da sam mislio na obe strane, ni ovi naši nisu cvećke, znamo svi kakvi su. Ali realno, njih u medijima skoro da nema, dok su ovi tu svakog dana. Mala je kvota ;) Pa ja sudije još i najmanje krivim. Čak mogu da kažem da ove sezone značajno manje utiču na rezultate. Ali ono što mi bode oči je to da protivnici Partizana ne mogu da dobiju faul, da dobiju penal, a sa druge strane Partizanovi igrači ne mogu da dobiju ni žuti. I to ne ubrajam u navlačenje, već ono navikli da svaka odluka ide u korist večitih, pa i kad ne treba. I sve to je mnogo manje ove nego prethodne dve sezone. Čujemo se sutra svakako.