Nekadašnji promašaji Milana i Napolija upropastili prelepu akciju Penjarola i gol mlade zvezde (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.21. | 03:00

Velikan i dalje bez pobede

Ni u drugom kolu nove sezone, urugvajski velikan Penjarol nije osetio slast pobede. Štaviše, večeras nije uzeo ni bod. Na svom terenu je doživeo šokantan preokret i poraz od Defenzor Sportinga – 1:2. Možda i nezasluženo, ali šta da se radi...

Penjarol je bio bolji u većem delu meča ali je platio skup ceh greškama. Defenzor je maksimalno iskoristio ono što mu se ponudilo.

Izabrane vesti

Iako je rezultat govorio nepopularnih 0:0, prvo poluvreme nije bilo dosadno i nezanimljivo. Igralo se otvoreno na obe strane, Penjarol je bio bolji a domaći centrafor Alvarez Martinez je propustio dve stopostotne šanse.

Nastavio je Penjarol da stiska i u drugom poluvremenu da bi napokon u 59. minutu dočekao zasluženo vođstvo. Bila je to lepa akcija domaćeg tima, još lepša asistencija Teransa i apsolutno prelepa završnica mlade zvezde Fakunda Toresa koji je šmekerski spoljnom matirao golmana. Ovaj momak ima nešto u sebi što bi ga moglo svrstati u plemenitu lozu urugvajskih rasnih golgetera.

Delovalo je da Penjarol posle ove majstorije klizi ka pobedi, ali je levi bek Valentin Rodrigez u 70. minutu naravio glupost, udario Lakintanu po licu i skirivio penal. Nekadašnja nada Milana i urugvajskog fudbala Matijas Kardasio je bio siguran sa bele tačke.

Reagovao je domaći trener izmenama, uveo i neuništivog ’Sebolju’ Rodrigeza, ali je usledio još veći šok. Nekadašnji Napolijev fudbaler Tijago Kardozo je izašao sam na golmana i bocnuo loptu preko njega za 2:1 u 87. minutu i veliki preokret Defenzora.



tagovi

Penjarol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara