Komentari na vest

Neke nove face u Ligi šampiona? Štutgart čeka elitu 15 sezona, ali biće možda i nekoliko debitanata

B

Brko

pre oko 1 mesec

Eintracht Frankfurt je igrao finale Kupa Šampiona, a naveli ste ga kao debitanta za prošlu sezonu. Istina nije igrao Ligu prvaka(današnji format) , ali nisu ni Aston Villa i Bologna a naveli ste kao da jesu.
F

FM

pre oko 1 mesec

Grupa Stutgarta 2009/10. u LS… Rendzers, Sevilja i Uniera. Grupa na nivou Lige Konferencije. Uvek ta neka nostalgija za starim vremenima, a ustvari danas 10 puta bolje!
G

Gooost

pre oko 1 mesec

Konacno neko da kaze ovako nesto za nostalgiju. Nemam nista protiv ljubi koji vole proslost, ali nije nuzno da sve sto je bilo pre da je i bolje. Psihologija kaze da ljudi pate za prosloscu oa otuda to da velicaju sta je bilo pre. Lepo si rekao, danas bolje
I

Iskreno

pre oko 1 mesec

Jeste prijatelju ali su tada ovi što danas drmaju bili miljama daleko od Evrope ( Siti, Totenhem, PSG), u drugoj ligi (Atletiko Madrid, Napoli) ili nisu ni postojali (RB Lajpcig). Tada je i nekakva Unirea mogla da se plasira u LŠBsa skromnijim budžetom a danas bez 100 miliona evra ne računaj ni na šta. Zato je nekada zaista bilo bolje jer se više vrednovao fudbal a finansijske razlike nisu bile tako bolesne kao danas. Uzgred, tih godina je Šalke bio ozbiljna priča a danas ga nema nigde, pa Monako, LaKorunja... svi su oni pre svega izgubili finansijsku utakmicu a nisu zaboravili da igraju fudbal.
F

Fabri

pre oko 1 mesec

Ja se nadam Bolonji,Brestu i Stutgartu u LS! Uvek uz slabije i male da izbace bogate i "velike"
M

Milan55666

pre oko 1 mesec

Mislim da Girona ne moze igrati Lš bas zbog Citya
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

5 godina za redom lajpcig i salcburg igraju ligu sampiona..
M

Mitrandir

pre oko 1 mesec

Nemački fudbal je ubedljovo najbolji na svetu, jer sem Bajerna nijedan klub ne odskače finansijski previše. Pa tako može da se desi da se Šutgart jedne sezone bori za opstanak a već sledeće je u vrhu.
G

Gost72929

pre oko 1 mesec

Ista situaciji i u FR tamo neki Brest ide u Ls a naredne sezone lagano opstanak jer ovaj tim je trenutno samo uigran sklonis im 3 4 igraca propadaju.. dok npr Marsej Lion Ren tesko ce i do evrope..
H

Haxer

pre oko 1 mesec

Aston Vila, Stutgart, Brest, Bolonja, Gjirona imaju dobre sanse da se plasiraju u LS, iako na pocetku to niko nije ocekivao