Komentari na vest

Neki od nas iz Barija bili bi 10 puta bolji igrači u ovom modernom fudbalu

g

gost111

pre gotovo 3 godine

Jel to ona vasa i tudjmanova legenda,robi,sto je finansirao izgradnju spomenika oluji u Kninu,to je ona genocidna akcija protiv Srba,ali to vama stuBovima srBstva ne smeta,a da keva mu iz Cacka.
G

Ganga

pre gotovo 3 godine

To je ona naša legenda koja vam je zavlacila sa Slavije! Inače tvoj klub je osnovan u Zg, Njofra bio predsednik... trebali bi vi njemu da dignete spomenik ispred JNA!
F

Familija

pre gotovo 3 godine

ZAJEDNIŠTVO PRILAGODLJIVOST I DRUGARSTVO je jedan od ključnih faktora uspeha ekipa a ekipa je tada bila raznolika svako je imao neki svoj ego i karakter ali svi su poštovali svlačionicu i ono što su zatekli u cilju podredjivanja klubu i ciljevima Robi kaže bili smo različiti ali smo se svi prilagodili i uklopili postali smo drugovi i braća čak i danas posle 30 godina mi smo na vezi čujemo se i održavamo sve što smo pravili pre toliko godina inače Robi je bio svojevrsna klasa imao je i tehniku šut on je bio svojevrsni plej ekipe imao je savićevića pored sebe koji odlično prati igru i želi pas imao je i kobru koja uvek radi da tim koji ulaže napore bude u situaciji da gurne loptu unutra u 16 metara da je kobra dočeka i realizuje imali su brzinu i iskustvo binićevo mihu koji je imao snagu brzinu i karakter sve su uklapali da bi u svom momentu postali najbolja ekipa evrope i sveta Robi je bio maestralan čestitamo Robi
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Ako bih morao da biram omiljenog igrača iz te generacije to bi bio Robi! Isto tako, ako me je neko nervirao zbog zadržavanja lopte, to je bio Robi! Jedinstven majstor, ono je on mogao sa loptom,mogao je još Dejo i niko više! Vratices se jednog dana, pevace ti Marakana!
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Gledam pre neki dan njegov intervju sa nekim degenerikom u hrvatskoj. Covek ga mrtav ladan pita, jel vam krivo sto ste igrali u zvezdi...
V

Vuk 777

pre gotovo 3 godine

Svaka čast veliki uspeh gledao sam nedavno u društvu kompletan snimak i odgovorno tvrdim nema gore utakmice u istoriji fudbala na tom nivou
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

To mozes da kazes kad odgledas sva finala. Kao drugo, finale je to. Psiholiski tesko,bio je veliki pritisak. Finale je specificna utakmica,najvaznije je uzeti trofej. A kao trece ja sam nekoliko puta gledao snimak i svaki put uzivao! To je emocija!
S

Sho

pre gotovo 3 godine

Od svih igrača iz te generacije,Žuti je uz Diku ubedljivo najveći Zvezdaš
D

Dekiii

pre gotovo 3 godine

Naravno da bi bili 10x bolji u ovom bezkontaktnom fudbalu za devojčice. 90% današnjih zvezda ne bi prošlo ni kadetsku selekciju pre 30 godina... 1.65m i 60kg, hahaha, ne bi ni u školskom igrali. Naravno, sa druge strane, Marović, Radinović, Najdoski... igrali bi nižerazredni fudbal danas.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Ali slika sa Dikom. Drži cigaretu ali gledajte kako, to je slika poštovanja dragi moji. Svako dobro Žuti. Tvoja sličica je bila zalepljena na mome krevecu.
G

Gost 22

pre gotovo 3 godine

Tananana Robert Prosinecki ....
Ć

Ćirko

pre gotovo 3 godine

Dečki...
D

Delija-Vrcin

pre gotovo 3 godine

Imao lepak na kopackama,majstor fudbala,VELIKI ZUTI!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Ono što je Paganini bio za violinu, Puškin za poeziju, Nušić za komediju, To je Robi bio za fudbalsku igru.
P

Poppaaa

pre gotovo 3 godine

Mulja onu loptu, mulja, mulja i onda ga zabije sa autokomande.