Neko je prokleo Real: I Vinisijus završio s fudbalom za ovu godinu, preskače i Superkup u januaru

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.11.23. | 15:21

Ančeloti trenutno ima devetoricu igrača van stroja

Kao da je neko bacio prokletstvo na Real Madrid! Nema dana da neka loša vest ne pogodi Kraljeviće. Nakon što je juče ustanovljeno da je godina definitivno završena za Eduarda Kamavingu, magnetna rezonanca pokazala je da duga pauza čega i Vinisijusa Žuniora.

Jedan od najboljih igrača madridskog velikana povređen je u uvodnim minutima kvalifikacionog susreta između Kolumbije i Brazila, stradao je zadnji mišić leve butine, zbog čega ga očekuje najmanje dva i po meseca pauze.

Izabrane vesti

Ovo u prevodu znači da će propustiti Superkup Španije protiv Atletiko Madrida 10. januara, a pre toga i dve utakmice Lige šampiona, zatim gostovanja Kadizu, Betisu, Alavesu, te mečeve kod kuće protiv Maljorke, Viljareala, Granade.

Vini je tokom ove sezone zbog sličnih problema već odsustvovao sa terena mesec dana. Otuda je njegov učinak nešto skromniji. Na 13 utakmica zabeležio je šest pogodaka i četiri asistencije...

Karlo Ančeloti trenutno ima čak osmoricu prvotimaca van stroja. Pored pomenute dvojice, u pitanju su golmani Kepa i Kurtoa, zatim defanzivac Eder Militao, vezisti Oreljan Čuameni, Džud Belingem i Arda Guler.


tagovi

Vinisijus Žunior

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara