Leonardo i Naser Al Kelaifi (Reuters)
Leonardo i Naser Al Kelaifi (Reuters)

Neko nije govorio istinu Naseru al Kelaifiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.03.22. | 12:16

Dobar komentar legende Reala

Spektakularan duel i preokret Real Madrida protiv Pari Sen Žermena je i dalje tema broj jedan u evropskoj fudbalskoj javnosti. Dobrom delu Evrope je drago zbog još jednog sloma skupocenog projekta iz Pariza.

Tim prepun zvezda sklopljen da se prošeta kroz Ligu šampiona se srušio kao kula od karata u magičnoj noći Karima Benzeme. Od spektakularnog napadačkog trilinga MbapeMesiNejmar samo je ovaj prvi bio na nivou.

Izabrane vesti

Realova legenda Mičel je u komentaru za španske medije imao zanimljiv osvrt na utakmicu u Madridu.

“Iznenađen sam da se ovaj meč svrstava u kategoriju onih za pamćenje. Real nije morao da uradi nešto posebno da bi prošao dalje. Nikada nisam ni sumnjao da će eliminisati PSŽ”, rekao je Mičel.

On smatra da je tim Pari Sen Žermena pogrešno selektiran.

“PSŽ je više tim za egzibicije nego za takmičenja. Mislim da neko nije govorio istinu svih ovih godina predsedniku Naseru al Kelaifija. Dovodili su napadače i igrače koji donose spektakl a njihov tim je uvek padao na odbrani. Ovaj posao se tako ne radi. Do 60. minuta je bila klackalica ali kada Realu date dašak života, poješće vas. U celom dvomeču je Real igrao 30 minuta i to mu je bilo dovoljno”.

Mičel se dotakao i mogućeg dolaska Kilijana Mbapea u Real Madrid.

“Osim Mbapea ne vidim igrača Pari Sen Žermena koji bi imao mesto u prvoj postavi Reala. Ako igrate za Real Madrid, onda verovatno ne želite da idete negde drugo. Ako ne igrate u Realu, onda ćete probati da zaigrate. I svejedno vam je da li zarađujete 50 ili 100 miliona evra. Bogati ste u oba slučaja”.

Kritički je prokomentarisao Nejmara.

“Nejmar ima 30 godina i sa dužnim poštovanjem, ne znam koji je to tim on unapredio. Barselona je svakako bila dobra… Brazil? PSŽ? Insistirao je da napusti klub kao što je Barselona i ništa nije uradio”.

Žao mu je zbog sudbine Serhija Ramosa.

“Serhio Ramos nije trebalo da odlazi iz Reala. Ovo se desi kada želite da odete iz Reala u kojem ste više zaštićeni nego u drugim klubovima. Ne sviđa mi se što će takva legenda Reala završiti karijeru u nekom drugom klubu. To je svetogrđe na više načina”.


tagovi

MičelKilijan EmbapeNaser Al KelaifiNejmarSerhio Ramos

Obaveštavaj me

Real Madrid
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara