Denis Stojković i Aleksandar Popović (© Star sport)
Denis Stojković i Aleksandar Popović (© Star sport)

Nema korone u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.09.20. | 19:17

Svi testirani su negativni

Spokojno će spavati fudbaleri i stručni štab Partizana pred put u Belgiju. Makar su jednu brigu skinuli s vrata. Svi članovi provog tima testirani su na prisustvo virusa korona, kako nalaže protokol UEFA, a dobra vest je da su rezultati – negativni.

To znači da će se Aleksandar Stanojević, njegovi saradnici i igrači bezbrižno ukrcati na avion, u sredu u jutarnjim satima, koji će ih prebaciti do Belgije, na megdan Šarlroi, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 19 časova). Saznanje da u Humskoj 1 nema korone bitno je ako se ima u vidu da UEFA nalaže strogo poštovanje epidemioloških mera i da zabranjuje zaraženima put, što se videlo na primeru FCSB-a, koja je na megdan TSC-u došla sa samo 14 zdravih fudbalera.

Izabrane vesti

Crno-beli su nekoliko puta otkako je počela sezona testirani na virus korona i svaki put su bili negativni, dok su u završnici prethodnog takmičarskog ciklusa i tokom uvodne faze priprema zbog tog razloga van stroja, neko vreme, bili Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević.

Što se duela sa Šarlroa tiče, trener Stanojević ne može da računa samo na povređenog levog beka Rajka Brežančića, iz tog razloga nije ni licenciran za ovu rundu takmičenja, dok se očekuje da roviti Umar Sadik, ipak, stisne zube i povede napad Partizana ka plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.



tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara