Nema panike na Etihadu: Ako Sane potpiše za Bajern, Siti aktivira klauzulu od 75.000.000 evra i dovodi zvezdu Sosijedada

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.07.19. | 18:13

Građani spremni za život bez nemačkog reprezentativca

Madridski AS došao je do eksluzivne informacije da je Mančester Siti obavestio blisko okruženje prve zvezde Real Sosijedada Mikela Ojarzabala da je spreman da aktivira izlaznu klauzulu za transfer sjajnog ofanzivca, ukoliko Leroj Sane završi u Bajernu ovog leta. Ona iznosi tačno 75.000.000 evra, navodi isti izvor.

Građani su se navodno pomirili sa mogućnošću gubitka nemačkog reprezentativca, od čije bi prodaje u Bajer inkasirali sličnu svotu novca. On bi odmah bio investiran u 22-godišnjeg igrača, koji je nedavno pokorio Evropu sa mladom reprezentacijom Španije.

Izabrane vesti

Ojarzabal je postigao 25 golova u prethodne dve sezone, a impresivno je igrao i na pomenutom Evropskom prvenstvu. Sosijedad ne želi da se odrekne usluga svoje najveće zvezde, ali će u slučaju aktiviranja klauzule ostati potpuno nemoćan.

Mladi igrač je ugovorom za svoj matični klub vezan do 2024. godine, gde je u potpunosti zadovoljan, ali će mu mogućnost odlaska u redove šampiona Engleske sasvim sigurno otvoriti apetite.

Ipak, nikakvih pregovora još uvek nema, pošto će započeti onog trenutka kada Sane bude parafirao za Bajern. Da je posao vrlo blizu govori i izjava Nika Kovača za ZDF:
"Naše rukovodstvo je veoma angažovano u ovom slučaju. Nadam se i uveren sam da ćemo ga dovesti", poručio je Kovač.

Navodno, ostalo je još da se i sam Leroj Sane odluči šta je najbolje za njegovu budućnost.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara