Komentari na vest

Nemačka bira 12. selektora u istoriji: Favorit navijača, favorit DFB-a ili vicešampion iz 2002?

G

Gastarbeiter

pre 8 meseci

Nemce mogu samo izvući nemci, ko se sa strancima usrećio pogotovo kad ih ima ovoliko. Nedisciplina caruje svlacionicom i timom, kapiten je jedan turčin što je i normalno izaziva zavist. Drugačije je bilo kad je u reprezentaciji igrao jedan ili dva stranca i podredio se Nemačkoj disciplini a sad ovi stranci svako vuče na svoju stranu.
G

Gost83

pre 8 meseci

Igrace ponovo vrhunski kada izbace iz reprezentacije igrace koji nisu 100% švabe, prvenstveno na mentalnom nivou. A plus i oni imaju trenutno stvarno tanku reprezentaciju, nema trenutno onako velikih imena kao nekada...
G

Gost555

pre 8 meseci

Zasto ce EP biti usred novembra meseca?
M

Meroni

pre 8 meseci

Voleo bih Van Gala da vidim.
D

DDR-skola

pre 8 meseci

Sa Zamerom bi bili ubrzo ponovo na vrhu. Kod Zamera ako si zadovoljan i ponosan 2. ili 3. mjestom letis napolje iz reprezentacije. Trazi rad i ambiciju i ne ceka te. Vrhunski motivator i pedagog, a zna i fudbala dosta.
L

Logitech

pre 8 meseci

Nahvali ti Zomera, a lik bio 2004. poslednji u grupi sa Estonijom, Ceskom i Holandijom. Ma kakav Zomer, neka vrate Jokija Leva.
V

Veseli Bojler

pre 8 meseci

Njima bi trenutno najbolje legao Klop ali on je u Liverpulu ima ugovor do 2026 . E sad , Nagelsman nebi bio dobar jer ima tu igraca iz Bajerna koji bi ga ponovo sabotirali ali po meni on bio bio DELUKS ! Ovi ostali njih smo vec mahom videli svi i nisu nesto posebno samo bi unazadili ovo ekipu jos vise .
V

Vare

pre 8 meseci

Ja ipak mislim da bi im Krstajić najbbolje legao.odveo bi ih za 2 godine u četvrti šešir
p

pdk

pre 8 meseci

Jogi Lev...on je pokazao sta moze sa ok timom. Oni nemaju dosta toga. Ok, imaju vrhunskog golmana, beka nwmaju, vezu nemaju razbijaca, spic nemaju razaraca i krila su im staklena. Mozda je dobro da Kimih igra desnog beka, ali da imaju ko ce da cuva ledja Gundoganu i Krosu koji su svakako na zalasku karijere (pogotovo drugi). Sane, Gnabri...pa nedoreceni, imaju to nesto ali nisu konstantni. Treba im jedan Kramer, ili sto je bio Cavi Martinez u onom Bajernu. Takodje kolje ih sto nemaju taj Nemacki mentalitet, ali ocigledno je da su izgubili kso nacija svoj DNK.
l

legao bi im

pre 8 meseci

Boško Djurovski.....
m

mare8

pre 8 meseci

batak ili bekvalac
P

Piskavac

pre 8 meseci

Bolje Ljubisa Stamenkovic.
m

menađer

pre 8 meseci

Ratko Dostanić
D

DonKyo

pre 8 meseci

Samo ih Strajh moze izvaditi iz bule
P

Pobesneli Maks

pre 8 meseci

Nemci imaju ozbiljnih problema u rosteru, odnosno u balansu ekipe. Vec dugo nemaju defanzivnu 6icu i klasičnog box to box veznjaka, sto im pravi ozbiljne probleme. Setimo se da im je i u najjačoj ekipi, koja je osvojila Svetsko prvenstvo, u startnih 11 bio Kramer i pored njega Kedira, i pored toga njihovi ofanzivni veznjaci su bili u vrhunucu karijere. S druge strane, nedostaje im desni bek, bilo kakav, iznudjenja rešenja sa Suleom i Kererom jednostavno ne donose željeni kvalitet. I naravno fali im ono sto ih je godinama krasilo, veliki špic razarač, i u nedostatku toga mora prvog špica da igra vedeta drugorazredne ekipe, sada rezervnog špica Dortmunda. Imaju ogroman broj sjajnih igrača, ali svi su specijalni i manje vise traže da se sistem gradi po njima, od Kimiha, preko Gundogana, do Musijale i Haverca. Ko god da dodje od ovih, a sve mirise da ce to biti ili Samer ili Van Gal, radikalne odluke ce morati da donese.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Nije bas tako, Kramer je poceo samo u finalu zato sto se Kedira povredio neposredno pre finalnog meca, tacnije, povredio se dok se zagrevao. Tada su igrali uvek ovako: Kedira, Svajnstajger- Miler, Kros, Ozil- Klose. Cudi me da to ne znas, a sve ostalo si dobro skenirao i detektovao...
1

1122334455

pre 8 meseci

Stepi ce njima biti selektor...
F

FM

pre 8 meseci

Samo ih Klop moze spasiti ako ne zele bruku kod kuce. Nije ni on vise toliko mlad, selektorski posao bi mu legao samo tako, a i u Liverpulu je osvojio sve... Nagelsman bi trebao biti druga opcija, ali sa njim nece nista napraviti kratkorocno, mozda tek za koju godinu. Ako bi uspeli Klopa da nagovore, to im je zalog za narednih 10-15 godina dok ne odluci da ode u penziju.
b

beži tamo

pre 8 meseci

Kakav bre nagelsman ,frajer je kidara među selektorima, u repki pre svega treba lik koji će moći da naloži igrače da se bore i igraju,neko ko nešto znači nacionalnoj selekciji,a ne neki tridesetogodišnjak koji bi se igrao FMa uživo
З

Зоран

pre 8 meseci

Хахаха па у Хофенхајму је успевао да наложи играче и старије од њега. Кидали су како су играли.
T

Tačno tako

pre 8 meseci

..."repka"...izvini, ali iz kog je jezika taj naziv "repka"...iz Srpskog jezika sigurno nije...Hrvatsku reprezentaciju tako naziva njihova štampa i navijači...čisto da se zna
P

Pazi

pre 8 meseci

Samo dvanaest selektora imali? Pa mi toliko promenimo za par sezona. Ima se može se.
M

Mrksi

pre 8 meseci

Jutros u Nemackoj stampi, od 10 novina, samo kod 2 na naslovnoj strani kosarkasi, kod ostalih 8 Hanzi Flik.
i

ivann21

pre 8 meseci

Paralelni univerzum :). Nemacka sampion sveta u kosarci, a u fubalu nikada gori.
a

abrakadabra

pre 8 meseci

Nije problem selektor, problem je sto su oni izgubili germanski gen, sve sami crnci i turci ( nisam rasista, naprotiv), evo protiv japana u prvoj postavi can, gundogan, rudiger, gnabry, sane.. A i njima treba mnogo jak bajern, da bi reprezentacija bila jaka, a oni su poceli da donose internacionalce zato sto sa njemcima samo ne mogu da uzmu nikad LS, pored engleza.
f

fikulić

pre 8 meseci

ili su ti stranci jednostavno pokazali koliko su čistokrvni nemci inferiorni naspram njih,pa sad ta deca stranaca migranata koja su stasala za seniorski fudbal lagano duplo bolje igraju od nekog Hansa
J

Jay Jay Okocha

pre 8 meseci

Po meni je Nagelsman najbolje rešenje za selektora DFB-a. Zamer se ipak ne bavi trenerskim poslom skoro 20 godina...
H

Hehehe

pre 8 meseci

Klop bi im legao ko budali šamar ali to nije baš realno..
k

kizabg

pre 8 meseci

12 u istoriji?! Pa mi toliko promenimo za 10 god
m

mmmm

pre 8 meseci

Zato smo i losi! A mogli bi biti kau i u kosarci mesto.