Gudelj sa peharom (© Reuters)
Gudelj sa peharom (© Reuters)

Nemanja Gudelj: Ne priželjkujem Zvezdu u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.06.23. | 10:28

„Cele godine su se dešavale teške stvari, zato su suze same krenule“, emotivan je štoper Sevilje posle osvajanja Lige Evrope

Tako to ide u životu i(li) sportu. Red razočaranja, red radosti. Fudbal je kao jedan od najuverljivijih katalizatora ponudio Nemanji Gudelju šansu da napokon razuvče osmeh od uva do uva, kao nagradu što je preživeo nekoliko stresnih meseci na ličnom planu i dočekao da kao pobednik Lige Evrope napusti Budimepštu.

Vezista Sevilje je mesecima zbog problema u porodici bio rastrzan između onog što se desilo njegovom bratu Dragiši (kolabrirao tokom utakmice) i verenici Anastasiji (izgubila bebu), ali je u finalu protiv Rome izvadio ulaznicu za veliku scenu i od jeseni ćemo ga opet gledati u Ligi šampiona. Potencijalno, u Beogradu, ako se desi da kuglice spoje srpskog prvaka i španskog predstavnika.

Izabrane vesti

Ne priželjkujem Zvezdu na žrebu, to je tema o kojoj ću razmišljati kada za nju dođe vreme“, pojasnio je Gudelj za TV Arena sport u noći velikog slavlja.

Iako je dugo patila tokom sezone, Sevilja je pod vođstvom Hosea Luisa Mendilibara procvetala i opet oduševila poklonike fudbala.

Spreman sam za Ligu šampiona, jeste to daleko, ali spreman sam. Inače, imali smo sastanak juče, bio je tu i predsednik, igrači su bili uz mene, pokazali su se kao porodica. Veoma teška sezona, početak i sve, ali pokazali smo šta znači igrati za Sevilju, nikad se ne predajemo i to se sada pokazalo“.

Sezona je za Andalužane dostigla vrhunac, ali za Gudelja nije gotova, jer posle završnog kola Primere (u nedelju, u San Sebastijanu) ostaju obaveze u državnom timu Srbije u okviru kvalifikacija za EP.

Za reprezentaciju uvek ima goriva“, smeška se neumorni štoper.

Iako se finale sa Romom igralo tokom dva dana. A praćena je i tim emotivnim rolerkosterom Srbina, zbog čega je na kraju zaplakao.

Najteža utakmica, jedna od najtežih koju sam odigrao. Ali zato je proslava posle toga bila posebna. Pogotovo meni koji sam imao težak pad danas sa porodicom, prošao sam... Cele godine se dešavaju neke teške stvari, prvo sa Dragišom, sada sa bebom... Suze su krenule same“, dodao je Nemanja Gudelj.


tagovi

SeviljaNemanja GudeljLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara