Nemanja Matić (©AFP)
Nemanja Matić (©AFP)

Nemanja Matić nema sumnji: Hoću titulu sa Junajtedom!

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 14:22

"Smatram da ne smemo da dozvolimo nikome više da sedam ili 10 utakmica pred kraj sezone uzme krunu. Uvek moramo da se borimo do kraja!" jasan je srpski as

Minula, tek završena sezona Premijerlige je bila zaista nešto posebno i to zbog dva jaka faktora - titule nakon 30 godina za Liverpul, kao i prekid zbog pandemije virusa korona.

Iako su Redsi bez sumnje glavne zvezde cele takmičarske godine u Engleskoj, Mnačester junajted je nastupima naročioto nakon restarta pokazao da ima kvalitet da se nosi sa njima i Sitijem i da se pobije za sam vrh. To je i bez sumnje cilj za narednu seonu koja startuje već u septembru.

Izabrane vesti

"Voleo bih da osvojim Premijerligu sa Junajtedom! Mislim da naš klub uvek mora da se bori za titulu.", jasan je Nemanja Matić za klupski magazin, "Uvek moramo dati sve od sebe, što i radimo trenutno, i smatram da ne smemo da dozvolimo nikome više da sedam ili 10 utakmica pred kraj sezone uzme krunu. Uvek moramo da se borimo do kraja!"

Da bi to uradio, moraće prvo da nadjača i (su)Građane i istorijski glavnog rivala iz grada Bitlsa. Ali ta dva giganta neće se lako naći. Mnogi sumnjaju da je Junajted sposoban za tako nešto, pre svega zbog pdosta neiskunih pojedinaca iz sastava. To srpski as ne vidi kao manu.

"Naravno, imamo mlad tim, ali to nije opravdanje pošto ti momci imaju već nekolio sezona u prvom timu. Tako da se moramo sledeće sezone boriti za titulu. Ne znam da li ćemo je osvojiti, ali ćemo se boriti do kraja. To je moj cilj, a i verujem mojih saboraca. Biće mnogo, nogo teško preskočiti Liverpul i Mančester Siti naredne sezone, pošto nam beže već nekoliko godina. Ali imamo kvalitet, što pokazuje i niz od 14 mečeva bez poraza i smatram da možemo da vratimo pehar u naše vitrine." zaključio možda i najbolji igrač Crvenih đavola u minulom šampionatu.

I možda je vreme da se tako nešto dogodi pošto Junajted nije osvojio englesku krunu još od sezone 2012/13.


tagovi

Nemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara