Miletić protiv pšraške Sparte (© Star sport)
Miletić protiv pšraške Sparte (© Star sport)

Nemanja Miletić četvrti put potpisuje za Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.22. | 08:34

Presudile prolećne partije i poslednji derbi

Biće prometno u Humskoj ulici tokom letnjeg prelaznog roka, ali kad je odbrana u pitanju Partizan će po svoj prilici imati brigu manje. Čelnici crno-belih su rešili da ponude nastavak saradnje Nemanji Miletiću, čime bi rešili jedno od bitnijih pitanja prilikom formiranja tima za narednu sezonu.

Proverenom defanzivcu za manje od dva meseca ističe ugovor, a kako su na Topčiderskom brdu zadovoljni njegovim partijama od povratka iz arapskog sveta rešili su da ga zadrže. Tačnije, pred njega je stavljen predlog obnove saradnje do leta 2023, a očekuje se da 31-godišnji štoper, po potrebi desni bek, prihvati uslove i tako blisku budućnost veže za klub u kome je igrao najbolji fudbal u karijeri.

Izabrane vesti

Bude li tako, Miletić će četvrti put potpisati za Partizan. Premijerni paraf datira od leta 2017. kad je stigao u, tada, šampionski sastav iz Vesterloa, potom je proleća 2020. obnovio ugovor do 2023, samo da bi se u septembru otisnuo u Saudijsku Arabiju usled odličnih finansijskih uslova. Po završetku misije u Al Readu stavio se na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću pred kraj leta 2021. i u međuvremenu uverio stručni štab da mu veruje. Na početku je bilo malo problema, pre svega usled činjenice da je napravio dugu pauzu i nije prošao pripreme sa ekipom, ali podatak da je tokom drugog dela sezone odigrao osam od 13 utakmica u Superligi pokazuje da je napredovao u odnosu na prvi, a partija u minulom večitom derbiju, kad je bio najbolji pojedinac ekipe Aleksandra Stanojevića presudila je u njegovu korist.

Tako će posle golmana Nemanje Stevanovića, verovatno njegov imanjak Miletić biti prvi sledeći potpisnik novog ugovora. U poodmakloj fazi su pregovori sa Bibarsom Nathom, dok je nepoznato kako će se rešiti status Miloša Jojića, koga Partizan želi da zadrži, ali uz 20 odsto manja primanja nego dosad.


tagovi

Nemanja MiletićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara