Nemanja Milić (©Starsport)
Nemanja Milić (©Starsport)

Nemanja Milić golom ušao u prvenstvenu trku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 21:15

Glavomet za prvi pogodak bivšeg fudbalera Crvene zvezde u novom šampionatu Belorusije.

Hoće li 2021. biti treća sreća za Nemanju Milića? Od dolaska u BATE Borisov iz Crvene zvezde, 30-godišnji Somborac dvaput je bio vicešampion Belorusije. Posebno bolna bila je prošla sezona, kada je titula propuštena remijem u poslednjem kolu. Šahtjor Soligorsk je to iskoristio i prošao kroz cilj s bodom više.

U novu prvenstvenu trku najtrofejniji beloruski klub ušao je ubedljivom pobedom nad Sluckom - 3:0, a drugi gol za domaćine dao je upravo Milić. Bilo je to u 57. minutu posle glavometa sa Nikolajem Signjevičem na centaršut još jednog srpskog internacionalnca u dresu BATE-a, Aleksandra Filipovića.

Izabrane vesti

Signjevič je potom asistirao i rezervisti Maksimu Skavijšu u 84. minutu, dok je vodeći gol produkt odlične saradnje dvojice novajlija Pavela Karaseva (aistent) i Šahboza Umarova (strelac).

Nemanja Milić je ukupno za BATE odigrao 60 utakmica (3.419 minuta), dao 13 golova i imao tri asistencije. Ovo mu je bio treči meč u 2021, pošto je prethodno bio akter u porazu na penale od Šahtjora u Superkupu, a onda i pobedi nad Vitebskom u Kupu.



tagovi

Nemanja Milić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara