Komentari na vest

Nemanja Milojević zadužio peti superligaški dres

m

miki bg

pre 8 meseci

novi pazar pravi dobar tim , po kvalitetu 6 tim i ima sanse se nada evropi , pre svega preskoci vojvodini a i pitanje kakav ce partizan biti ove godine , jedino sto vecina igraca ima ugovore na 1 godinu , evo adesina potpisao na 3 godine i mozda sad konacno naprace transfer , mora malo se pocnu prave jaci ugovori a ne samo danas za sutra , u svakom slucaju sve bolje se radi u novom pazaru
S

Stranac

pre 8 meseci

Svaka cast za np, ima potencijala, stadion izgleda bolje igraci za respect, protiv zvezde sve pohvale, bice i transfera, trener obecava nego jel dosao suma, rekli su u utorak
I

Ili@

pre 8 meseci

Nema Novi Pazar veci budzet od Vojvodine,ali ljudi u uprav kluba zadnje 2 god rade dobar posao.Oni su uvek bili pred ispadanje sveke sezone,ali zadnje 2 god se vidi da je N.Pazar postao organizovan klub.Drago mi je zbog toga(Samo da se rese tih huligana koji im prave probleme i vecinu utakmica zbog njih igraju bez publike) ,a i uz zvezdu i partizan imaju najvernije navijace i uvek su uz svoj klub sa bilo kim da igraju(oni su jedinigrad-klub gde nema navijaca Crvene Zvezde i Partizana().Fk N.Pazar treba Super lig.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

I onda dreka na strance,a ovakvi što se vucaraju po našoj ligi imaš more, a tek čuveni povratnici iz inostranstva od 33 leta i stariji poput Bojovića to će nam dići ligu.
O

Olegunar

pre 8 meseci

Ako Novi Pazar nema veci budzet od Vojvodine, evo pljunite me...
A

Astoria

pre 8 meseci

Da znaš...nema koga nisu doveli ili nisu pokušali da dovedu...i kuso i repato... Ne znam odakle im tolike pare, nisu to uopšte mali iznosi za naše prilike. I Sumu očekuju da dođe na sve to. Dovode igrače na kilo.
N

News

pre 8 meseci

Vojvodina ima duplo veci budzet od Tsc i Cukarickog. Zbiljic je rekao kad je gostovao u emisiji da je budzet Vojvodine 11 miliona evra dok je budzet Tsc 7 a Cukarickog 6 miliona evra. Novi Pazar ima budzet oko 3 miliona evra. Sve igrace koje su doveli nisu skupi. Suma je u Slovackoj imao platu od 140k evra dok je u Partizanu imao preko 1.2 miliona evra. Verovatno ce u Pazaru imati platu kao u slovackoj ili manju. On jos nije ni dosao u Pazar a potpisao je ugovor pre mesec dana.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

A što nebi imao veći? Tolki Novi Sad,a šaka jada podržava Vošu.
t

tuneki

pre 8 meseci

koliko imaju blizanci
z

zapad KG

pre 8 meseci

odlican igrac , oduševio me u KGu..strasan prekid ima
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

I evo ga, promjenio vec 5 klubova u nasoj ligi. Bice da ipak nije bas toliko strasan. Jedino ako ne mislis bukvalno:)
L

Lenny

pre 8 meseci

Za domaće prilike, šta god ko mislio; dobar igrač. Problem je što je slab u glavi, pa lavira i igra "kako kad". Kad bi samo prelomio, prionuo na posao i počeo da se trudi; postao bi bolji nego što sad jeste. Videćemo kakav će biti u NP-u.