Komentari na vest

Nemanja Nikolić: Dosta se njih sladilo krizom u Partizanu, sad smo pokazali kvalitet i biće nam teže

D

Deyan X

pre 4 meseca

Zelim ti zdravlja ove zime na pripremama, i da trcis duplo vise od ostalih, da pojacas kondiciju i trcanje, inace ..... Presporo ponekad izgledas.
b

batabane

pre 4 meseca

Dečko ti si prespor za igrača Partizana.Protiv Sabaha i Nordejslanda nisi mogao loptu da pipnes.IUsput si zaradio crveni karton, a valjda je i penal bio.MT , Železničar,Radnik su tvoj nivo.
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

Objektivno, jedan od losijih igraca u Partizanu. Nije da ne zna fudbal (sa tehnicke strane), ali je prespor, nadobudan i u vecini situacija nam samo jos dodatno umrtvi igru. Ne svidja mi se nikako ni to sto kod Duljaja igra ocigledno na racun njihovog dobrog medjusobnog odnosa. Igraci treba da dobijaju sansu u prvom timu na racun svog rada i zalaganja na treninzima, a ne na racun toga ko kome plese na svadbama. Kad se na taj nacin pocne krojiti tim, tu srece nema. Zato smo (izmedju ostaloga) prosle sezone i zavrsili kao cetvrti na tabeli, a onda ljetos ekspresno ispali i iz Evrope.
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Bice na kraju u minusu 10 boda. Ne nadaj se mnogo.
P

Pedja108

pre 4 meseca

A koji ste to kvalitet pokazali? Da ne racunamo onaj debakl u Evropi, vec samo nasu ligu, koja bi to utakmica mogla da se izdvoji da je Partizan briljirao, napadao rivala, stvarao sanse i davao golove? Pola utakmica u ligi ste se branili, igrali neke kontre ili dobijali poklone od sudija ili na pritisak. U derbiju je Zvezda pokazala nedostatak kvaliteta ili spretnosti. Bilo je puno prekida, faulova, Zvezdi ponistena dva gola. Takva igra sa bezbroj faulova moze da prodje u nasoj ligi, gde sudije ne smeju da daju zuti ili crveni, u Evropi ne. Nema u Evropi utakmice gde deda Natho moze da psuje sudiju ili da mu okrene ledja i nece da ga saslusa. Bas me interesuje evo tri utakmice u nasoj ligi gde je Partizan briljirao.

Lx

pre 4 meseca

Prosle sezone igrali dobro u Evropi pa zavrsili cetvrti sada smo prvi ,a u Evropi se niko nije pokazao ove sezone statistika nasih 5 predstavnika je za rubriku verovali ili ne.
T

Tomislav V

pre 4 meseca

Nema ništa od titule, nažalost. Milojević koji nije sastavio jedno pošteno takmičarsko tromesečje u AEK-u će vratiti titulu u Ljutice Bogdana a zna se i kako i na koji način. Može Partizan da se ubije nema ništa. Partizan treba da krene sa reformama i izborom novog rukovodstva, ovakvo stanje sa penzionerom i Vazurom je neodrživo.
B

Burek

pre 4 meseca

Tomo, kaži nam na koji način ?
Z

ZavisiOdStitaZida

pre 4 meseca

Kako će biti crnim dečkima zavisi od bata Muljaja:))Ako vrate svog idola Tola i nastavi da radi štit i ponekad i zid onda će nekako završiti četvrti i ući u Konferenciju da ostvare velike uspehe protiv Sabaha:)))
D

Deno

pre 4 meseca

Manje priče, više radi .
G

Gost999

pre 4 meseca

Pokazujete vi kvalitet od pocetka sezone. To jest, odsustvo istog. Izmisljeni penali, sudijsko selektivno slepilo i promenljivi kriterijumi su vas doveli tu gde jeste. Pobeda u derbiju vise sreca (i Rodic) nego bilo sta drugo. Svakako cete na prolece da po
L

Limunada da da

pre 4 meseca

Meni kao navijaču Partizana bi bilo najslađe da te ne gledam u Partizanu jer nisi ni za Slogu iz Kraljeva.

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Srami se svoje izjave dečko....
S

Sta reci

pre 4 meseca

Ma jok vi se ne sladite porazima zvezde, ma kakvi vi ste moralisti , Lik koji napise NUSKPNV glumi neko ludilo....
l

ludilo...

pre 4 meseca

ljudi koji se slade najvise porazima drugih govore kako se neko sladio... neverovatna doza licemerstva
M

Motorola..

pre 4 meseca

vi ste pokazali svoj kvalitet u Evropi
P

Pfc

pre 4 meseca

Tako je, zabelezena jedina pobeda u Evropi od svih nasih klubova. Vi ste u LS 32/32, srpski bajern hahaha
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

Druze, mislim da ti je najpametnije da Evropu ne spominjes. Ako si pratio Zvezdu redovno, znas kako ste tamo prosli.
O

Ojo

pre 4 meseca

Tačno tako,ja sam jedan ot tih