Nemanja Radonjić (©Reuters)
Nemanja Radonjić (©Reuters)

Nemanja Radonjić ponuđen Olimpijakosu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.09.20. | 18:47

Srpski krilni napadač mogao bi da se preseli u Pirej, postoji i interesovanje Sampdorije

U rano subotnje popodne odjeknula je vest iz Francuske da je Nemanja Radonjić precrtan u planovima Andrea Vilas Boasa, a samo nekoliko sati kasnije pravo iz Grčke stiže bombastična vest - srpski reprezentativac ponuđen je Olimpijakosu!

Praktično svi relevantni mediji na jugu Evrope tvrde da se fascikla s rezimeom Nemanje Radonjića našlo na stolu čelnika pirejskog giganta. Grčki šampion planira da posle završenog dvomeča s Omonijom u plej-ofu za Ligu šampiona pojuri još jedno pojačanje na krilu, iliti kako je objašnjeno - igrača koji bi pravio razliku u ofanzivnom delu.

Izabrane vesti

Grčka medijska kuća Nova Sport javlja da je Radonjića Olimpijakosu ponudio njegov agent, uz konstataciju da su odnosi pirejskog kluba i Marselja jako dobri što bi takođe moglo da pogoduje realizaciji transfera.

Međutim... Brzonogi srpski fudbaler nije jedina Olimpijakosova opcija na levom krilu. Naime, u igri su još i Sofijan Bufal iz Sautemptona, zatim Žan Kevin Nkudu iz Bešiktaša i Gari Rodrigez koji je od prošlog leta na dvogodišnjoj pozajmici u Fenerbahčeu iz arapskog Itihada. Svi oni su, baš kao i Radonjić, precrtani u svojim klubovima, a Olimpijakos će izvesnim ulaskom u Ligu šampiona imati adut više da dovede pojačanje po želji Pedra Martinsa.

U Italiji je takođe osvanula informacija da je Radonjić interesantan i stručnom štabu Sampdorije, ali ništa više osim toga. Radonjić sa Olimpikom ima ugovor na još tri godine, ali ga do kraja prelaznog roka verovatno čeka selidba, samo je pitanje na koju adresu. U dresu Marselja imao je nekoliko dobrih izdanja prošle sezone kao rezervista, bio i strelac nekih lepih pogodaka, ali Ekip je danas pisao o njegovom "ograničenom napretku" i činjenici da Vilas Boas nije zadovoljan kako je Radonjić odradio pripreme za novu sezonu...

U Olimpijakosu bi za saigrača imao Lazara Ranđelovića, a tu je i Svetozar Marković, koga zastupa isti tim menadžera kao i Radonjića, mada je status mladog štopera na stadionu Karaiskakis nepoznat. 



tagovi

Nemanja RadonjićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara