Nemanja Tomić promenio dva srpska kluba za jedno leto

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.19. | 16:55

Nekadašnji igrač Partizana nakon kratkog boravka u Nišu otišao u Surdulicu

Zanimljiva dešavanja oko nekadašnjeg igrača Partizana i bivšeg reprezentativca Srbije Nemanje Tomića. On je početkom juna potpisao za Radnički iz Niša i ove sezone odigrao zabeležio sedam nastupa za Meraklije, a danas je promovisan kao novo pojačanje Radnika iz Srurdilce. Ako bi se među ove klubove dodao i Zemun, za koji je nastupao prošle sezone, Tomiću će Radnik biti treći klub iz Superlige u 2019. godini.

Radnik je na kraju prelaznog roka, pored Tomića, angažovao još petoricu igrača. Aleksandra Stanisavljevića (21), bivšeg štopera Slavije iz Sofije, koji je ovog leta bio pod ugovorom sa Mladosti iz Lučana. Zatim, iskustnog štopera Žarka Markovića (31), koji je karijeru gradio u Rumuniji i Kazahstanu, a ovog leta je zabeležio jedan nastup za Inđiju. Među pridošlicama je i ukgrajinski napadač Jevgen Pavlov (28), koji u Surdulicu dolazi sa Kipra, a ranije je takođe igrao u ličanskoj mladosti.

Izabrane vesti

Poslednje, peto ime na koje će Radnik računati u narednom periodu je golman Nikola Vujanac (28). U Srbiji je branio mrežu vranjskog Dinama, a više godina u makedonskim klubovima Sileksu, Akademiji Pandev i Belasici.

Surduličani su doveli i mladog defanzivca Veljka Đorđevića (18) iz Čukaričkog, koji je prosleđen na pozajmicu u Vlasinu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara