Nenad Gavrić u Novom Pazaru... Zbog Gaćinovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.08.22. | 14:33

Iskusni vezista veliki adut Plavih u nastavku sezone

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Novi Pazar je jači za Nenada Gavrića, igrača koji može da bude od velike koristi na bilo kojoj poziciji iza napadača, a koji će po slovu ugovora do kraja sezone ostati kraj Jošanice.

Izabrane vesti

Prethodna saradnja sa trenerskim vukom Vladimirom Gaćinovićem doprinela je najboljoj sezoni u karijeri tog 30-godišnjeg ofanzivnog veziste rodom iz Šapca. Možda bi nešto slično moglo da se dogodi i sada.

„To je i prevagnulo. Najviše zahvaljujući treneru Gaćinoviću sam tu. Sećanja iz zajedničkog perioda provedenog u Nišu su sjajna. Pružao sam ponajbolje partije pretprošle sezone, postigao devet golova i dodao šest asistencija. Voleo bih da to ponovim i odužim se ljudima koji su me ovde fenomenalno prihvatili, od ekonoma do generalnog sekretara, Fikreta Međedovića. Razgovarao sam i sa dugogodišnjim ministrom Rasimom Ljajićem. Zaista se osećam kao kod svoje kuće. Jedino što mogu da obećam je da ću da dam sve od sebe kako bih se što više odužio na terenu“, iznosi Gavrić prve utiske za Mozzart Sport.

S obzirom da se tek obavezao na jednogodišnju vernost Plavima, neće biti u protokolu za utakmicu sedmog kola Mozzart Bet Superlige protiv kruševačkog Napretka (20.00, TV Arena Premijum 2), u čijem je dresu svojevremeno debitovao u najjačem srpskom fudbalskom rangu.

Trebalo bi da od ponedeljka krenem da radim sa ekipom, da se treneru i klupskim drugovima stavim na raspolaganje. Veoma mi se sviđa trenutna priča u Pazaru. Momci su ostvarili tri vezane pobede. Šteta što nije bilo bodova u prva tri kola, ali da je neko ponudio ovo pre početka sezone, sigurno ja da bi svi oberučke prihvatili“.

Posle prvih superligaških minuta pre devet godina u dresu Napretka, usledio je prelazak u Crvenu zvezdu, potom titula u drugoj i poslednjoj sezoni među crveno-belima. Kasnije je branio boje Vojvodine, lučanske Mladosti i matične Mačve, a posle još jednog boravka pod Bagdalom usledila je pomenuta sezona u Nišu, pa igranje za kazahstanski Kaspij iz Aktaua i grčki Ksanti. Mnogi od njega tek očekuju fudbal karijere.

Daj bože, nadam se. Imao sam u Napretku ponude velikih klubova iz jakih liga, ali nijedan od tih naizgled gotovih transfera nije realizovan. Posle se desila Zvezda i titula. Štagod da bude, bitno je da smo živi i zdravi. Kako bude - biće", završava priču novi veliki adut Pazaraca, Nenad Gavrić



tagovi

FK Novi PazarNovi PazarNenad GavrićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara