Nenad Lalatović: Mi smo drugi, ne znam što se piše o Partizanovom zaostatku za Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.10.20. | 12:49

„Svima u Novom Sadu to smeta, a mi uskoro dočekujemo Zvezdu“, dodao je Lalatović

Fokus je na večitim rivalima, ali Vojvodina je u ovom trenutku najbliža Crvenoj zvezdi. Novosađani zaostaju za crveno-belima šest bodova i imaće sutra u duelu protiv Bačke da prepolove prednost šampiona. Makar do nedelje.

Međutim, jasno je da će Vojvodina do kraja jesenjeg dela sezone biti podvrgnuta testu velikih ambicija. Lalatovićev tim će 21. novembra dočekati Crvenu zvezdu...

Izabrane vesti

„U poslednje vreme, kad Partizan izgubi svi govore Zvezda beži Partizanu devet bodova, a niko Vojvodinu ne pominje. To svakom Novosađaninu i navijaču Vojvodine smeta. Igra još neko fudbal osim Zvezde i Partizana, a kad Partizan bude drugi, onda pričajte koliko mu beži Zvezda. Ja sam veoma ponosan na drugu poziciju i što smo prvi pratioci Zvezde, nadam se da ćemo tako i nastaviti. Zašto bi samo Zvezda i Partizan bili šampioni. Nisu nas shvatali ozbiljno kad smo govorili da ćemo osvojiti kup, pa smo ga na kraju osvojili. Ja bih voleo da do meča sa Zvezdom u Novom Sadu ne napravimo nijedan kiks, pa da ovde vidimo jednu lepu utakmicu dva najbolja tima u Srbiji i da pokušamo da priđemo još korak bliže“.

Novosđani su trenutno fokusirani na duel protiv Bačke.

„Bačku veoma respektujem kao protivnika i kao klub. Imaju odlične igrače, odigrali su dobro, pogotovo protiv Partizana ili Inđije, ali nekada se dogodi i da odigrate dobro, a ne pobedite. Pokazali su da znaju da igraju protiv velikih klubova, da igraju lep i dopadljiv fudbal, 'do noge'. Možda su malo niža ekipa, ali su zato brzi i imaju fenomenalnu polukontru i kontru. Nikako ne smemo da ih potcenimo, mi smo igrali prijateljski meč sa njima, bilo je 1:1 ali smo gubili do 90. minuta i dali gol iz prekida. Najteže su unapred dobijene utakmice, ali ja neću dozvoliti opuštanje, nije mala stvar biti ispred Partizana, Čukaričkog, TSC-a i prići Zvezdi na samo šest bodova“, rekao je Lalatović.


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara