Komentari na vest

Nenad Lalatović posle 12 dana otišao iz Radničkog

k

kva kva

pre gotovo 3 godine

Ovo je patka, kva kva, kva . Sada ce da bude prica Lalat dao rec i odrzao bez obzira na milionce. Ej milionce prvo za Lalata, pa jel znate da je u Seri A plata milion i da su neki treneri imali ispod toga. A oni ce njega da plate toliko i a ne nekog iz Lige 5 koji je solidan trener. Taj i ako ode kao mnogi nasi treneri, brzo ce se vratiti jer svi znaju kakvu ligu imamo i kakav je kvalitet uz namestene utkamice.
F

FKRN

pre gotovo 3 godine

Čovek je i dalje trener Radničkog, a ne znam odakle Mozzartu info da odlazi posle 12 dana. Čovek imao trening od 19:00h... Alooo, Mozzart???
Н

Нс бој

pre gotovo 3 godine

Појачај нови клуб са Мркајићем,кажи им да вреди бар 3 милиона.
K

Kipranin

pre gotovo 3 godine

Verovatno mu "precednik" zavrsio kombinaciju, on je odobar sa onin krezavim Arapinom.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Sta reci nego – ocekivano. Objektivno, od takvog covjeka se nista drugo nije ni ocekivalo. Smijesno mi je samo kako je prije 12 dana pricao o ljudskosti i lojalnosti i pozivao igrace da dodju kod njega u Nis i sad covjek fino zapali iz kluba, a vi igraci sto ste dosli u Nis na tu lozu, sad cutite i igrajte. Kako su vas prevarili za to, tako ce vas prevariti i za sve ostalo sto su vam obecali. Ali ponavljam jos jednom, duhovito je bas kako covjek rece jedno prije samo 12 dana, a sad... ali dobro, nije mu prvi put. Ko prati sve sto kaze i obraca paznju na detalje, mogao je do sad milion puta da primjeti da covjek nema ni malo obraza nego samo na galamu pokusava da nekog uvjeri kako je zapravo principijelan i kako mu je stalo do ljudi.
M

Miladin Surla

pre gotovo 3 godine

Rigorozna i ne bas tako tolerantna sredina. Posebno manja mesta. Tralalat ce i te kako morati da obrati paznju na ponasanje. Ako bude “temperamentan”, oterace ga vrlo brzo. Ako se “smiri”, to ce biti dokaz da u Tole/Koki/Bjeka Bik ligi mu se moze, da se bahati i radi sta hoce jer je clan i blizak “moćnicima”. Da se samo ne izlane na konferenciji ili ispred tribine, Arapi ce ga kamenovati za Bogoljuljenje. Takodje, brt Lalat ne prica nista osim Srpskog, malo ruski sto nabada ali to ce mu tesko pomoci. Scenario je, potpisi i budi oteran zbog ispada, pa na sudu da trazi pare dok u Beogradu gleda zadrugu i ide na skijanje van sezone.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Manje-vise. Ali da ce popiti otkaz tamo vrlo brzo, to je 100 kroz 100.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ovaj do decembra nece izdrzati, ako ga nahvataju na belo, do nedelje i eto ga kuci.
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

HVALA TI LALATE! HVALA TI DEKI! Franjini jel stvarno 0(nula) duplo ništa trofeja u zadnje dve sezone?  Jel stvarno bila panenka Gemovića? Jel stvarno Delija Lalat odneo pehar kupa u Novi Sad? Jel vam stvarno propala rezervacija restorana za proslavu osvajanja kupa? Jel vas stvarno Lalat otresao treći put uzastopno? Jel se stvarno i dalje kunete u Drinčića? Jel stvarno dovodite vašeg dželata Aranđela Stojkovića? Jel ste stvarno fasovali 3 komada od devetoplasiranog drugoligaša fk Novi Pazar? Jel stvarno SavO još početkom avgusta odustao od titule? Jel stvarno deca još nisu pošla u školu, a mučeni partizan se već oprostio od titule? Jel vas stvarno iz kvalifikacija za LE izbacio surovi Šarlroa klub koji za 116 godina postojanja nije osvojio nijedan trofej  u bilo kom takmičenju? Jel stvarno dupla kruna na Marakani? Jel stvarno za Zvezdom zaostajete 111 bodova u 4 zadnje sezone? Jel vam stvarno Borjan odbranio dva penala? Jel stvarno Gobelja skinuo ćega Mustafi?  Jel stvarno dug mnogo veći od 31M evra?
@

@Chaki

pre gotovo 3 godine

JEL STVARNO zvezdi oprošten dug od Agrobanke? JEL STVARNO agrobanka u stečaju upravo zbog tog duga? JEL STVARNO galaktikosi ne mogu da prodaju igrača za više od 2 miliona, iako STVARNO imate 111 bodova više? JEL STVARNO dr. Terzić ima sliku predsednika u kancelariji? JEL STVARNO Terzinjo izjavio da je A.V duh koji lebdi iznad Marakane? JEL STVARNO glavna navijačka grupa koja se zove ULTRA KOP, uzima sve tendere po Bg velikim firmama, i u dilu je sa državom, pritom imaju samo dva radnika? JEL STVARNO država hoće da gradi sportski centar i infrastrukturu za FK Crvena Zvezda u Surčinu? JEL STVARNO? JEL STVARNO?
a

ajde caki ne ka..

pre gotovo 3 godine

jel stvarno ne smete da objavite ime lika sto vredjao Ibru,jel stvarno ne smete da zabranite ulaz "navijacima"na atletsku stazu protv Zlatibora, jel stvarno tvorza vodi klub, jel stvarno najgora gol razlika u istoriji LS, jel stvarno stvarno cuveni Bocko otisao u Budjovice a drugi ne mogu ni tamo da se uvale,jel stavrno navijas za drugi klub u basketu,
Z

Zvazdan

pre gotovo 3 godine

Aman, covece. Ne mogu da zamislim zivot, u kom ovakvi detalji cine zadovoljstvo.
L

Logikaaa

pre gotovo 3 godine

Partizani odahnuli,dva poraza manje + kup!
J

Jarchevina

pre gotovo 3 godine

Znaci Radnicki I Al Batina rotiraju trenere! Al’ su upali u kombinaciju sa Arapima. Saudijska Arabija,nova obecana zemlja !
b

brando

pre gotovo 3 godine

Kombinacija kao u porodicnom blagu, Valjarevic i Arapi
G

Gox1312

pre gotovo 3 godine

@Brando samo jos fale braca Singapurcani 😄
e

ej

pre gotovo 3 godine

na pjacaju igrace trenere i jos uvek idu u arabiju :(

Саша Ранђеловић

pre gotovo 3 godine

mozete da ga pljujete do sutra...ali covek je javno reko na lokalnoj televiziji kako stvari stoje...dobio je vecu ponudu i otiso..kraj...a takav je i dogovor bio s upravom...celu tu pricu mogle su nislije da cuju preko medija...tako da nema ljutnje...ruku na srce za te pare i ja bi zapalio...a realno i vecina nas...tako da srecno lalate i puno uspeha u daljem radu...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Sve posteno. Reci mi samo jos ovo – a sta ce biti sa igracima koje su dosli u Nis na Lalatovicev nagovor? Jesu li ti ljudi mozda prevareni od strane doticnog ili nisu? Sta bi sa onim "Ja se brinem za svoje ljude, ja garantujem ovo, ja garantujem ovo, itd"? E moj, druze... ispala je to zesca, ali kao sto sam vec napisao u jednom od svojih komentara na ovu vijest, totalno ocekivano od nekoga kao sto je Lalatovic. On je vec jednom rekao "Ovoga mi krsta", pa se posr... na to, tako da je ovo nista u poredjenju sa tim. Ali de da se bar ne pravimo ludi i pisemo kako je ovo sve normalno. Doduse, ljudima u Srbiji je mozak toliko ispran, tako da mozda i jeste normalno? Meni nije u svakom slucaju.
C

Cjepka

pre gotovo 3 godine

Radnički jeste Radnički, al Batina je Batina.
D

Doya

pre gotovo 3 godine

Batina batice hahaha
D

Doya

pre gotovo 3 godine

Sve najbolje u nastavku karijere Viktore i hvala za sve što si pružio Srbiji do sada!
D

Doya

pre gotovo 3 godine

Naša nova Ana Ivanović. Bila je jako konkurentna pre nekoliko godina, među boljim juniorkama sveta, ali... Kao i Ana to "ali.." je prevagnulo i prebacila se u deo sasvim prosečnih igračica.
L

Ludwig

pre gotovo 3 godine

Nadam se da neće zaboraviti da ponese prsluk i kačket.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Uzmi lovu i vrati se Lalate, da ponovo maltretiraš groblje.
R

Rembran

pre gotovo 3 godine

Već drugi put ispalio radnički desetak dana posle potpisivanja ugovora
C

Coban

pre gotovo 3 godine

Koliko se on pravi pametan a jos laje na druge a on najveci licmer od svih
G

Gost iiiiii

pre gotovo 3 godine

MNOGO NEOZBILJNO
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Za Radnički još bolje,dolazi Aleksandar Veselinović,po meni bolji trener od Lalatovića...
O

Ovoga mi krsta

pre gotovo 3 godine

Kako reče, "Sjajan odnos sa predsednikov Tončevim, dogovorili se za 10 minuta". XD
K

Kipranin

pre gotovo 3 godine

Bas da vidim da li ce i tamo da vileni, preti, psuje i ponasa se kao sisao sa uma. A i tesko da ce tamo da nadje ono sto voli da trpa u nos. Skratice ga Arapi za glavu bude li se ponasao kao u Srbiji.
Y

Ya

pre gotovo 3 godine

da bas je Lalat problem a tvog Stanoja terali us&&& motkom gde god je radio...Dalian Aerbin 2012–2013 Beijing Guoan 2014 Maccabi Haifa 2015–2016 Beijing BG 2017 PAOK 2018 Al-Qadsiah 2018–2019 Beijing Renhe
T

Trolo

pre gotovo 3 godine

Hvala bogu da je dobio ovu ponudu. Trenerchina za nase uslove i treba da uzme neku vecu kintu opet , dugo nije.Ovaj covek je sve zaradio svojim radom!
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Ispada da je potpisao za Radnicki kad je video da nema nikakve ponude iz inostranstva, pa cisto da ima klub da ne bude bez posla i prihoda godinu dana, pa cim mu je ta ponuda stigla, odmah ko j*be Radnicki koji mu je dao radno mesto da ne bi ziveo na hlebu i pasteti nareenu godinu
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Mozda su samo imali takav dzentlmenski dogovor da moze da ode u slucaju unosne ponude,posto realno ni radnicki ne moze naci boljeg trenera od lalata
v

var

pre gotovo 3 godine

da bi postojao dzentlmenski dogovor moraju prvo da postoje dzentlmeni..
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Pa ako imamo para za tog ohija ili ovog drugog,pa vratite falcinelija i resen problem.Setite se prvenstveng derbija kad nisu kanga i on mogli da igraju prvo pol,u drugom su prekrenuli utakmicu i razbili smo ih

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

Uzas da neko ovo moze da uradi...
M

Michelangelo

pre gotovo 3 godine

Vest u sutrasnjim novinama: Lalat raskinuo ugovor sa Saudiskim Al Batinom, posto je dobio ponudu da udje i izdominira u Zadruzi :)
G

Gostvv

pre gotovo 3 godine

kakva sprdnja od lige, pa gde to ima.. zabranio bi mu trajno da radi u srbiji ... ne mozes danas da potpises ugovor okupis igrace i onda sutra da pobegnes iako su finansije bolje... jednostavno to je sramno i nije fer, ali kod nas sve moze pa i to
t

tyuishsh

pre gotovo 3 godine

sta samo kod nas, pa gatuzo je to uradio pre par dana u fiorentini, bjelsa u lacio bio dva dana, mihajlovic u sportingu nije ni odradio trening, a otisao. Ti imas ugovor, u dogovoru sa klubom sve je moguce.
Š

Štabrepričaš

pre gotovo 3 godine

Zašto ne može ako pri potpisu ugovora ubaci klauzulu da može ići ako dobije ponudu iz inostranstva?
K

Klošar iz Bg

pre gotovo 3 godine

Pa nešto nisam video da je Rhino napravio ekipu u tih 10 dana, da je doveo 10 igrača. Isto važi i za Bjelsu, isto važi i za Mihajlovića kojeg je uprava oterala, a nije otišao svojevoljno. Kakav je to način, dođeš potrošiš pare i odeš posle 10 dana? Toga nema čak ni na menadžeru. Pa ne znam da se Barselona i Real Madrid fuzionišu i da te traže za trenera, ako si doveo 8 igrača i produžio 10 red je da izguraš bar do prvog sledećeg prelaznog roka.
T

Tako i treba

pre gotovo 3 godine

Procitaj malo tekst pa komentarisi.Toncev je najveci krivac jer je napravio takav dogovor!Ovo ima samo u zemlji Srbiji da trener za 12 dana dovede pet igraca i onda ode a novog trenera ni na vidiku.Radnicki ispada 100% sledece sezone jer su smesan klub.
@

@@@@

pre gotovo 3 godine

Krsta mi
H

Haljimi

pre gotovo 3 godine

Srpski Gattuso
A

Alat

pre gotovo 3 godine

Lalat je car!Krivo je rukovodstvo Rabotničkog što su dopustili da potpiše takav ugovor!U slucaju ponude da moze da ide!I otisao je!
h

hahahaha

pre gotovo 3 godine

Kakav bre Rabotnički? Udarilo sunce u glavu....
m

mvranic

pre gotovo 3 godine

A odande ce da ode posle 7 dana:-)
S

Sarani

pre gotovo 3 godine

Hahahahahaha hvala bogu. Nisam odavno video da se toliko grobara zahvaljuje nekome. Sad im je laknulo bar malo.
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Dovede irace koje je hteo,nije proveo par dana ali ode i sad neko drugi treba njegove ljubimce da uigrava a imao je mozda druge planove.Ovoga mu krsta,rekao je sve ali o sebi kakva je gnjida odavno i da mu moral nikad nije bio jaca strana.
B

Baštako

pre gotovo 3 godine

E ako je za 12 dana uspeo da dovede sve igrače koje je hteo svaka mu čast onda, treba ga u bayern da im rešava transfere ovoga mi krsta
S

Sarove

pre gotovo 3 godine

Unistio si Lalate ovima detinjstvo hahahaha
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Hvala bogu jedan cirkusant manje.
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Hvala Bogu.
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Jel vi stvarno mislite da Evropa ne zna kako funkcioniše naš fudbal i da je cela ta ekipa oko državne mezimice veliko zlo.Imaš zvanično i to zna cela Srbija zatvorene sve utakmice sem derbija,imaš nikad veće budžete iz godine u godinu što nikad nijedan srpski klub nije imao,imaš njihovog kadra Lalata koji prelazi iz kluba u klub zavisi koji dovede sns upravu i koji će biti guran.I kako bilo ko iz zvezde da ode negde da radi ozbiljno ili neki ozbiljan transfer da naprave?Nesposobni muljatori i rasipnici
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Nisi ti glup, jedino nemaš sreću kad razmišljaš
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

Pogledaj Zvezdu u Evropi i placi..
9

951357

pre gotovo 3 godine

I onda Evropa demantuje svaku reč koju si napisao. A da neko namešta sve utakmice sem derbija, namešta. Ali taj neko nije Zvezda već njen komšija mali.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Eno ga Savo u Olimpiji čeka da se Gvardiola smori pa da preuzme Siti.
Y

YHRS

pre gotovo 3 godine

Звездине "склањалице":Спарта,Краснодар,Бате,Арсенал,Келн,Цска,Хелсинки,Јанг бојс,Наполи,Ливерпул,Олимпијакос,Хофенхајм,Гент,Либерец...итд... Доказ "регуларних" "правих шампиона" је аматерски фудбалски клуб Шамрок.
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Na osnuvu cega mislis da nam i derbi nije zatvorena utakmica? Posto rezultati govore suprotno....
m

mos

pre gotovo 3 godine

A pobeda u Evropi se ne racunaju.
c

cuj ovoga

pre gotovo 3 godine

Hahahaha ali Kopenhagen,Gent,Helsinki i Liberec hahahahaha.Napisi i Amaterski Zerminal Ekeren,Polonia Biton i tako dalje,imas mnogo jos materijala botu
L

Lollllll

pre gotovo 3 godine

Žeks,ti li si?!
P

Peki30

pre gotovo 3 godine

To je zove karakter, cojstvo, izdrzao je cak 12 dana
Z

Zoki Pp

pre gotovo 3 godine

Kakav cirkuzant!
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Koliko napacenih glodara koje je Lalat terao na plac i kmecanje. Hahahahaha. Vi treba da budete srecni .
t

tako

pre gotovo 3 godine

je breeeeeeeee idi i uzmi pare ako možeš, obezbedi se,ovde se uvek možeš vratiti
K

Klošar iz Bg

pre gotovo 3 godine

Ne znam kakva da je ponuda, ovo je klošarski. Nisu oni imali usmeni dogovor koji može da se lako raskine već je čovek potpisao ugovor i krenuo u formiranje ekipe. I onda kao ćao sinovi, sad idem ja, a novi trener nek sad menja 8 igrača koji su potpisali već za klub.
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Imali su dogovor, ako dodje dobra inostrana ponuda da moze da ide. I to nije prvi put vidjeno u bilo kom sportu. Zato ne lupetaj.
H

Hames

pre gotovo 3 godine

Imao je klauzulu u slučaju inostrane ponude
K

Klošar iz Bg

pre gotovo 3 godine

Neka je i imao, klauzu je mogao aktivirati na zimu, sledeće leto... To bi bilo gospodsko ponašanje, a ne ovo. On je istu aktivirao 10 dana pošto je potpisao ugovor. Prihvatio si se nekog posla, formirao ekipu, ej. Pa šta, ti igrači koji su zbog njega produžili ugovor sa Radničkim nisu isto imali ponude da odu negde? I Arapi se baš juče eto setili Lalatovića pa danas završili već ugovor, nije tu ponudu imao i pre 10tak dana. Jednom kad si klošar, uvek si klošar.
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Razumem pare ali mogao je onda da saceka jos ponuda a ne da potpisuje za Radnicki i da onda ispali. Zbog njega su tu dosli Kahriman, Vukadinovic, Kovacevic je produzio ugovor, dosao je Duronjic takodje zbog njega sto je i rekao. Nekorektno bas, mada ako ne gresim Lalatovic je cak spominjao neke ponude iz inostranstva al kao u fazonu odlucio se za Radnicki, tako da je ovo potpuno nejasno...
V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

Tačno, ali kod nas igrači dolaze za džabe. Ako bilo koji od igrača zatraži da ide jer je došao radi Tralalata, klub će mu, siguran sam, dati čiste papire.
G

Gostbzksoskwnw

pre gotovo 3 godine

Pajac
Z

Zaštooooo

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahahaha o Bože zašto sam toliko zaljubljen u fudbal, pa moram da pratim i ovde gde sam rođen.... Čovek došao, pravi tim, sklapa, ODEEEEE... Onaj došao u Kolubaru uveče, ujutru otišao, alooo zemljooooooo, stativo, mrežo, prečko, travo
h

humska

pre gotovo 3 godine

Ti i ne trebas da pratis, jer si gluperda.. Ne mesaj zabe i babe.. Lalatovic kad se dogovorio sa Radnickim i potpisao imao klauzulu u ugovoru da moze da napusti istog trenutka ako stigne dobra ponuda.. To su u Radnickom znali, ali su se nadali da to nece stici pa su prihvatili tu opciju.. Tako da Lalatovic nije nikoga ispalio..
Z

Zaštoooooooo

pre gotovo 3 godine

Ma ajdeeee čoveče, je l te vrućina u glavu udarila? Ja sam možda gluperda kako kažeš, ali da prihvatim da je posao Radničkog dobar kad su ovo dozvolili.. Ajde odeš na polusezoni ovamo onamo... DOĐEŠ, SASTAVIŠ TIM, I ONDA ONDEŠ POSLE 12 DANA, kakav ugovor kakva zezanja... Prvo je on lud kad je takav ugovor ponudio, a onda oni vrhunac ludila PRIHVATILI... Svaštaa......
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Doveo silne igrace, neki su dosli iskljucivo zbog njega i lik ladno odleprsao pre nego i prozivku da obavi. Kakva ljudina!
K

Koradi

pre gotovo 3 godine

E crni Lalate
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Obraz đon, ovoga mu krsta....
b

bokibre

pre gotovo 3 godine

Bravo Lalate. Samo napred. Zasluzio si da zaradis neku kintu.
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Hahahah koje smece od cpveka, kakvi intervjui i izjave ljubavi na dolasku, a sad ovako, pa pljuvanje uprave vojvodine tokom cele godine... Ocigledno je problem u njemu bio a ne u Vojvodini... Ni Vojvodina nije sig bila med i mleko ali lalatovica nisu pljuvali a ovaj njih jeste i to na svakoj konferenciji...
D

Dadadq

pre gotovo 3 godine

Da, sada ćete lakše sa Vojvodinom.
L

Lalat legenda

pre gotovo 3 godine

Hahhah koji kralj
s

sta?

pre gotovo 3 godine

hahahahahahahhaahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahhhahahahahahhahahahaa
G

Gost2706

pre gotovo 3 godine

Ovoga mi, onoga mi...😂😂😂😂
G

GostX

pre gotovo 3 godine

Lalat bratina! Lud je ko struja 🤣
C

Crni Grom

pre gotovo 3 godine

Mogu li nasi treneri u nekoj jacoj ligi od arabijske da se oprobaju?
c

comi 85

pre gotovo 3 godine

Mogu samo pravi!Marko Nikolic uz obestecenje otisao u Lokomotivu!!
S

Svabanoti

pre gotovo 3 godine

Kakva neozbiljnost