Najnovije vesti

Nenad Lalatović posle 12 dana otišao iz Radničkog

Vreme čitanja: 1 minuta

Nenad Lalatović (©Starsport)

Ostvariće mu se san da se oproba u inostranstvu

Glasina je prostrujala još juče, ali je ubrzo demantovana fotografijom Nenada Lalatovića sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom. Međutim, jutro posle situacija se promenila i Lalatović je prema saznanjima Mozzart Sporta i definitivno napustio Čair, svega 12 dana pošto je potpisao za niški klub.

Razlog je taj što je u međuvremenu Lalatović dobio ponudu da se konačno oproba u inostranstvu što mu je davnašnji san. Pride, saudijski Al Batin ponudio mu je finansijske uslove koji prosto ne mogu da se mere sa onima u Radničkom. A još prilikom dolaska na Čair Lalatović i Tončev su se dogovorili da temperamentni stručnjak može da ode ako stigne primamljiva ponuda iz inostranstva.

Al Batin možda i nije tako primamljiv sa sportske strane, ali sa finansijske – teško da je Lalatović mogao bolje da prođe. U Hafar Al Batinu, gradu blizu granice sa Kuvajtom, naslediće Aleksandra Veselinovića, nekadašnjeg trenera Vojvodine, Spartaka i Čukaričkog. Nezvanično se može čuti da bi baš Veselinović, poznat po forsiranju mladih igrača, mogao da preuzme Radnički, mada za sada nema potvrde iz Niša.

Radnički je, inače, ovog leta već doveo sedmoricu igrača. Potpisali su Miljan Škrbić, Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić  i Borko Duronjić. Ugovor sa klubom produžio je Aleksandar Kovačević.

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva