Novo lice u Crvenoj zvezdi (©Starsport)
Novo lice u Crvenoj zvezdi (©Starsport)

Neočekivano pojačanje u Ljutice Bogdana: Zvezda dovela desnog beka IMT-a

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.01.22. | 15:36

O Nikoli Glišiću se inače priča kao o najboljem desnom beku Prve lige Srbije

Kristijan Pičini je stigao kao bombastično pojačanje da bude prvi pik uz desnu aut-liniju, ali u Ljutice Bogdana razmišljaju i o budućnosti, pa je na stadion “Rajko Mitić” stiglo jedno neočekivano pojačanje. Kako Mozzart Sport saznaje, Crvena Zvezda je dovela Nikolu Glišića, 22-godišnjeg desnog beka IMT-a.

Glišić je potpisao ugovor na dve i po godine, uz opciju da se saradnja produži na još jednu sezonu. S tim da će i u prolećnoj polusezoni ostati u IMT-u, jer će tamo imati garantovane minute, dok bi u Zvezdi bio tek četvrti pik.

Izabrane vesti

Međutim, situacija bi mogla značajno da se promeni na leto, jer tada ističu ugovori Marku Gobeljiću i Milanu Gajiću, pa bi Glišić teoretski mogao da bude promovisan u Pičinijevu rezervu. Ako se naravno nametne i ako u Zvezdi odluče da se rastanu sa Gobeljićem i Gajićem.

Glišić je inače ponikao u Radničkom iz Obrenovca, koji je proteklih godina dao nekoliko igrača i za reprezentaciju Srbije, prošle zime je bio na probi u Čukaričkom, nije prošao, ali sada o njemu mnogi govore kao o najboljem desnom beku Prve lige Srbije. Jesenas je za IMT odigrao 18 mečeva, sve izuzev jedne u startnoj postavi, pride je postigao tri gola.

Poziv sa Topčiderskog brda mogao bi da predstavlja odskočnu dasku kakva se ukazuje jednom u karijeri. Zvezdu svakako neće mnogo da košta, a moglo bi da se isplati.



tagovi

IMTFK Crvena zvezdaNikola Glišić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara