(©Reuters)
(©Reuters)

Nervoza u Barsi, Kunde za deset dana može da postane slobodan igrač

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.08.22. | 14:28

Katalonci još nemaju rešenje kako da ga registruju

Bliži se kraj letnjeg prelaznog roka u velikom delu Evrope, a umesto slavlja zbog dobra odrađenog posla, u Barseloni raste napetost.

Problem je u tome što Katalonci još ne mogu da nađu rešenje da registruju Žila Kundea, za kojeg su platili Sevilji 50.000.000 evra. Štaviše, Barselona ima rok još deset dana da licencira Francuza, a ako ne uspe da izvede finansijsku vratolomiju, Kunde će 1. septembra postati slobodan igrač! I 50 miliona evra će odleteti u vetar sa Nou Kampa.

Izabrane vesti

Istu klauzulu u ugovoru imao je i Kristensen, ali je Barselona njega uspela da registruje. Jedini od novajlija bez licence je Kunde, kojeg takođe hvata velika nervoza, jer zbog toga nije na spisku putnika ni za meč 2. kola Primere protiv Sosijedada. A, njemu se igra fudbal.

Barselona trenutno nema rešenje ni na vidiku za ovaj problem. Prosto, Katalonci ne mogu da uglave plate svih igrača u limit koji joj je dozvoljen. Deo problema je trebalo da bude odlazak Memfisa Depaja u Juventus i to bez obeštećenja, ali hladan znoj oblio je Đoana Laportu i njegove saradnike kada su čuli da je taj transfer gotovo propao, jer Holanđanin ne može da se dogovori sa Italijanima oko plate.

Čak i da Depaj ode sutra u Juventus, to opet neće biti dovoljno za registrovanje Kundea, jer bi plate i dalje prelivale. Potrebno je još neko da ode. Seržinjo Dest je navodno želja Mančester junajteda, Samjuel Umtiti je jedini pred odlaskom, trebalo bi da potpiše za Leče već danas-sutra, Martin Brajtvajt bi mogao karijeru da nastavi u Majorki, a Čelsi je zainteresovan da Pjera Emerika Obamejanga vrati u London, ali na njegovu, plavu stranu.

I sve to može, ali ne mora da se dogodi, ništa još nije sigurno. Dok Barseloni još više nego Kundeu gori pod nogama...


tagovi

Žil KundeBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara