Nestao igrač Gorice! Porodica i klub mole za informacije o njemu

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.08.23. | 15:11

Abdula Talal Hamed krenuo u ponedeljak 21. avgusta iz Budimpešte za Veliku Goricu, posle čega mu se gubi svaki trag

Šokantna vest iz Hrvatske. Novi igrač Gorice, Abdulah Talal Hamed nestao je u ponedeljak 21. avgusta, nakon što je iz Budimpešte krenuo za Veliku Goricu. U pitanju je Iračanin sa švedskim pasošem, koji je pre desetak dana dogovorio prelazak u slovenački klub, a u Mađarsku je otišao kako bi uzeo dokumentaciju iz bivšeg kluba ZTE iz Zalaegersega.

Poslednji sa kim je igrač bio u kontaktu bio je njegov menadžer Dragan Sekulić, kojem je rekao kako se sprema za put u Veliku Goricu jer želi da stigne na popodnevni trening. Ipak, pošto se nije pojavio, krenula je intenzivna potraga za nim, a Sekulić je odmah obavestio i mađarsku policiju.

Izabrane vesti

"Naš igrač Abdula Talal Hamed krenuo je u ponedeljak 21. avgusta iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a porodica i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hamedu, da se jave u najbližu policijsku stanicu ili klub. Igrač vozi beli porše tajkan švedskih registarskih oznaka", stoji u objavi Gorice na društenim mrežama.

Abdula Hamed ima 27 godina, a ponikao je Mjalbiju. Tokom karijere je igrao za nekoliko klubova u Švedskoj, a imao je kratke nastupe i u Iraku, Mađarskoj i Austriji. U Sloveniji je već bio između septembra 2022. i januara 2023. godine, kada je nastupao za Tabor Sežanu. Od marta ove godine igrao je za drugi tim ZTE-a.



tagovi

Abdula HamedGorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara