Komentari na vest

Nešto je trulo u Totenhemu, Loris udario na upravu: Ovo je posledica svega što se dešava u klubu

L

Loooooooool

pre oko 3 godine

Obožavam gledati kako se Totenshit raspada
C

Cccc

pre oko 3 godine

Sinoć sam ja to video na utakmici i obrazložio u komentaru i dobio većinu minusa. Samo bi danas još nešto rekao da nisam ni kod trenera video nešto posebno želju da se pobedi. Još jednom ponavljam da ovo ne umanjuje uspeh Dinama ali tvrdim da su imali protivnika koji želi da igra i pobedi da bi se danas pisalo o tome kako je Dinamu malo falilo da prodje. Sve u svemu mislim da gazda Totenhema može da uštedi više kaznama za svoje igrače i trenera nego što bi zaradio plasmanom dalje od Uefe.
F

FM

pre oko 3 godine

Sta govori o klubu kada kapiten izjavi "Ne postoji zajednistvo u timu". Dalje nisam hteo ni citati tekst. Kakav si ti to kapiten? Ti trebas biti uzor i postaviti red i disciplinu.
9

951357

pre oko 3 godine

Pričam ja sinoć da je do igrača a ne trenera...
T

TiP

pre oko 3 godine

Totenhwm ima auru malog kluba to se nikad nece promeniti
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Pogledajte na internetu, ima svadja dajera i alija posle poraza od vulsa. Pogledajte nacin na koji oni komuniciraju, jasno se vidi da se ne podnose. Ako se tako ponasaju 2 engleza, boga pitaj sta je tek sa strancima i nezadovoljnim igracima...
Д

Домаћин

pre oko 3 godine

Притом су та два Енглеза најбољи пријатељи тамо у клубу,што су више пута истицали.Моху замислити како се онда свађају са онима са којима нису нешто претерано у добрим односима.