Komentari na vest

Nesuđeni desni bek Zvezde, poslednja cigla u bedemu Brđana za Evropu

T

Trpke

pre 10 meseci

Kako cemo se obrukati u evropi. A tek treba braniti koeficijent..
D

DKP

pre 11 meseci

Ovaj transfer odgovara Čuki - Ako bude dobar- igra, ako igra dobro- dobitak na terenu/rezultatski, bude dobar- vraće se u Zvezdu za pare/ ili preko za pare. Ako bude loš- nisi imao ulaganja, greje klupu/tribinu. Odgovara Nikoli - MNOGO veća minutaža će mu biti dostupna, strašno manji pritisak. Odgovara "trećem licu" u vidu %, keš na ruke, oslobađanju mesta za novi dil. Ne odgovara CZ - daješ dobrog igrača bez para, MOŽDA dobiješ nešto (50%, ako se proda), ako se pokaže MORAŠ da PLATIŠ da ga dobiješ nazad.
Z

Zn

pre 11 meseci

Top igrac, steta sto nije dobio sansu
r

ragazzi di belgrado!

pre 11 meseci

Kakav posao čuke , ovaj mali je mašina prava... Apsolutno sam ga izgubio iz vida, a bio je jako dobar kad je ulazio par puta sa klupe, cak je i gol dao... Jako korektan igrac... Ali na nesrecu tih mladih igraca Zvezda je kao klub toliko porasli da ne moze da ih ceka da se razviju, nego dolaze kao gotov proizvod. Da nam se ovakva generacija mladih igraca pojavila pre 10 godina, njih 5 bi bar bilo u prvoj postavi odmah, ovako je druga prica, igramo Ligu Šampiona. Inace ukoliko se mali pokaze ove sezone, eto njega u Zvezdi da vedri i oblaci u veznom redu narednih 4,5 godina.
G

Goust

pre 11 meseci

Da, Zvezda ne moze da ubaci klinca u vatru a Monako Mbapea sa 18g ubacio i Dortmund Halanda i uz to igrali LS
K

KoP

pre 11 meseci

Od svih ovih klimaca sto se provlace zadnjih par godina, da izuzmem Mijatovica i Nedeljkovica, mozda i Sljivica, jedino Stankovic i Radulovic su skrajnuti, a da ih je stvarno trebalo u klubu ostaviti.
k

komparacija

pre 11 meseci

Živi bili pa videli o ovome o čemu pričate, Čukarički apsolutno nikada nije napravio ništa u Evropi, evo sad lepe šanse da se pokažu.
M

Mutommbo

pre 11 meseci

Čukarički je napravio ekipu koja je dosta jača nego prošle godine. Smatram da su za koplje bolji od Partizanovog tima iz prvog dela prošlog prvenstva. Dakle Čuka ima šansu da osvoji neke bodove ali i da eventualno prođe grupu u LK. Verovatno da će se i Lučić vratiti, jer realno nema kvalitet da se izbori za veću minutažu u ovoj Zvezdi. Za oba kluba ovo je dobar potez jer ako se Stanković pokaže Zvezda ima mogućnost da ga otkupi za 50 % manje od ponude koju bi Čuka dobila. Ovo je isto dobro za igrača jer odlazi u dobru sredinu i Jugović je godinu dana pre nego je sa Zvezdom harao u KEŠ bio u Radu na pozajmici. Ako je mali Stanković prosečan igrač, nastaviće karijeru negde drugde. Igranje Evropskog takmičenja biće pun pogodak za mlade.igrače.
?

???

pre 11 meseci

Cukaricki ce biti bolji nego prosle godine. Oni mogu biti iznenadjenje u lk. Ako ih neko potceni u evropi od favorita grdno ce se zeznuti. Bez pankova i lucica su odigrali finale kupa mnogo hrabro, bili skoro ravnopravni sa zvezdom. Sad su gotovo isti igraci tu plus pojacanja i pripreme da odrade. Bice zanimljivo ispratiti kako ce da prodju, samo da ih povrede zaobidju
П

Пакс

pre 11 meseci

Они неће бити никакво изненађење у ЛК, јер неће изгубити у плеј офу за ЛЕ.
d

dobro znaj...

pre 11 meseci

Koliko mi je krivo zbog malog sto mu nisu dali sansu
E

Esex

pre 11 meseci

Odlican igrac..mozda je ipak trebao ostati u zvezdi al sta sad da se radi,bar ce vise igrati u cuki..
Z

Zacementirao

pre 11 meseci

Zacementirao defanzivnu liniju, a nemaju levog beka ?
b

brdo

pre 11 meseci

A šta je Tošić?
4

40+

pre 11 meseci

Tošić će sam da odigra 40 i više utakmica, koliko će belo crni odigrati ove sezone ?