Komentari na vest

Nesvakidašnje klinačke muke Martina Edegora: Sme li se krompir pred Vengerom? I pred Butragenja u ovom džemperu?

mratinkovic86@gmail.com

pre oko 1 godinu

I još će da bude šampion omiljenog tima kao kapiten. SJAJNO! . Drago mi je zbog njega, dobar igrač, s obzirom na iskustvo u Realu, vratio se na vreme.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Ja bih voleo da sva deca koja pocinju fudbal se ugledaju na njega , ovaj tedic , stevanovic i dalje da ne nabrajam kad bi potpisali za real dosli odma bi kupili luk viton za predatavljanje , fudbal im se ugasi kod provg ugovora , a ovom malom nije bilo tesko da se spusti 5 stepenila dole da igra za herenven i vitese da bi dokazao da moze nije nestao neg je cutao , radio i borio se , a dolazi iz bogate zemlje , bogate porodice e to je mentalitet kakav nasoj zemljo treba , a nemamo , sve ono sto je dobro posle prvih para nestane … uz to obozavam da ga gledam ko neka apdejtovana verzija kdb- a ima materijala da ga nadmasi , neumoran je nestaje , a lopte koje deli kao da imaju navigaciju , uz to kontrola lopte u top 5 na svetu sigurno . Da nosis Arsenal do mnogo titula!
b

buahahahaxaxaax

pre oko 1 godinu

jel moguce da ima navijaca arsenala ovde? to je najmanji klub u londonu iskreno
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Welocome to UTD..od leta..filijala radi punom parom.
g

goust

pre oko 1 godinu

Hahaha kakav ocajan komentar navijaca kluba koji ce da ga gleda cijelu njegovu karijeru u ledja... Ne momak je dovoljno nazadovao u karijeri pa nece jos vise valjda
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Баш добар интервју.Није лако са 16 година слушати приче о свим тим клубовима,летети приватним авионима...Пад из Реала у Херевен...обично код талената се настави пад,али он се уздигао. Баш необична одлука,тренирај са првим тимом Реала а играј за Б тим.
G

Gost747463

pre oko 1 godinu

Nije se vidio protiv Srbije hehehe
0

0211

pre oko 1 godinu

Šta znači OTAC. Kapa dole.
M

Magnus

pre oko 1 godinu

Za decka kog prakticno ceo "odrasli" zivot prati hajp i ludilo, izuzetno zdravo i normalno razmislja. Cini nam se da je tu predugo, da je to "Karijera kasno startovala" ali ima tek 24 godine... I igra fantasticno.
n

norge midt

pre oko 1 godinu

Super prica
I

I

pre oko 1 godinu

Svaka čast momak, ovo je jedan od hiljadu talenata koji uspe u ovakvim uslovima, da ode negde kao nezrelo dete, da igra za drugi tim, da ga šalju na razne pozajmice... Jedan od hiljadu, ako i toliko. Znači izuzetno jaka glava i stabilna psiha. Tek je došlo njegovo vreme, ovaj ima da igra do četrdesete, još 15 godina vrhunski. Takva glava, garantovano.
j

jiaki

pre oko 1 godinu

Sjajan momak i veliki profesionalac, igrao bi on i za Real, nema u to nikakve sumnje, igračina, ali oni prosto ne vole da trpe i razvijaju igrače, oni da ne osvoje ništa dve godine to bi bila katastrofa za njih. A i davno su prešli na formaciju bez desetke. U Arsenalu je dobio taj miran napredak. Strašan igrač koji vidi sve na terenu kao da gleda iz ptičije perspektive, prava desetka, pa još i brz, a igra i odbranu i mnogo trči. Obožavam da ga gledam, jer je bukvalno jedna od retkih desetki danas, skoro izumrla pozicija, ali on je igra nekako moderno, vrši presing, vraća se u odbranu, veoma je hitar i opasan strelac. Jedina zamerka je čvrstina, odnosno doza straha koja je prisutna kod njega u utakmicama kada je protivnik baš jako agresivan, tu zna da odigra baš slabo i plašljivo, ali ako se toga oslobodi, biće igrač bez slabe tačke. Vidi se da momak uživa, da igra iz ljubavi, dolazi iz stabilne i bogate zemlje, a grize kao da je došao iz Nigerije. To je glava, to je profesionalac, momak na mestu skroz.
G

Gost090999

pre oko 1 godinu

svaka cast za tvoj komentar. lepo si sve rekao.