""
""

Neuhvatljivi Lakazet srušio Tuluzovu tvrđavu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.16. | 18:50

Oporavljeni napadač Liona sa dva gola pokorio najnezgodnijeg domaćina u Francuskoj

Nisu Pari Sen Žermen i Monako preživeli gostovanja u Tuluzu ove jeseni gde su lako prosipali bodove, ali zato jeste Lion koji je slavio na Munisipalu sa 2:1 protiv najnegostoljubivijeg domaćina u Francuskoj.

Izabrane vesti

Za trijumf Lavova pobrinuo se oporavljeni Aleksandre Lakazet koji je sa dva pogotka zaustavio strmoglavi pad svog tima na tabeli i nagovestio bolje dane za nekadašnjeg šampiona. Do prvog gola hitronogi napadač je stigao sa bele tačke u 15, ali je samo desetak minuta kasnije domaći tim vratio nadu zahvaljujući štoperu Žilijenu koji je spretno sproveo u mrežu centaršut Oskara Treha.

Ipak, u nastavku meča sve je došlo na svoje mesto zahvaljujući Lakazetu koji je još jednom demonstrirao vrhunsku brzinu. Sjajan pas Korentina Tolisoa iza leđa odbrane Tuluza nije bio problem za hitronogog napadača Lavova koji je stigao tu loptu, zaobišao golmana Lafonta i rutinski postavio konačnih 2:1. Maestralan potez, iz udžbenika...  

Probao je Tuluz još jednom da se vrati u meč, ali nisu uspeli. Posle četiri uzastopne pobede na svom terenu večeras su poklekli, ali sigurno je da izabranici trenera Paskala Duprea nisu razočarali svoje navijače kojima su ove sezone omogućili dosta radosti. Naišli su večeras na boljeg rivala koji ih je zasluženo porazio.

LIGA 1, 11. KOLO

Petak:
Lil - PSŽ 0:1 (0:0)
/Kavani 65/

Subota:
Tuluz - Lion 1:2 (1:1)
/Žilijen 26 - Lakazet 15. penal, 52/

20.00 Nansi - Kaen
20.00 Sent Etjen - Monako
20.00 Lorijan - Monpelje
20.00 Bastija - Dižon
20.00 Gengan - Anže

Nedelja:
15.00 Nica - Nant
17.00 Ren - Mec
20.45 Marselj - Bordo

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandre LakazetFrancuskaLiga 1Olimpik LionTuluz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara