Neuništivi Miljonarios (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.20. | 05:02

Patriotas se dva puta vraćao u život, ali je kvalitetniji tim uzeo sva tri boda - 3:2

Dva puta se u život vraćao Patriotas, stizao 0:1 i 1:2, ali Miljonarios u ovom trenutku deluje neuništivo. Ekipa Alberta Gameira je na kraju potvrdila razliku u kvalitetu i stigla do bodova koji su učvrstili na prvom mestu Grupe B, koja će joj, ukoliko tu ostane, garantovati plasman u polufinale kolumbijskog šampionata - 3:2 (1:1).

Golovi u Tunhi su padali kao na traci, a domaćin se ozbiljno uhvatio u koštac sa odličnim protivnikom. Gosti su poveli golom Rikarda Markeza od 20. minuta, ali da se na poluvreme ode sa egal rezultatom pobrinuo se Danijel Mantilja u 42. minutu.

Izabrane vesti

Gosti su do pozitivnog rezultata ponovo došli u 71. minutu pogotkom Kristijana Aranga, ali se domaćin nije predavao. Posle odlične i prilično atraktivne akcije Patriotas je došao do novog izjednačenja, a pogodak je na efektan način grudima postigao Arlej Bonilja.

Ipak, gosti nijednog trenutka nisu paničili, očigledno svesni svog kvaliteta. Strpljivo su čekali da protivniku padne koncetracija i stigli do pobede golom u 86. minutu. Huan Salazar je posle prekida za svoj tim delovao pomalo nezainteresovano, ali je tako zapravo zbunio protivnika. Sačekao je Andres Romana, gurnuo mu loptu u srce šesnaesteca, a onda je usledio neodbranjiv udarac u mrežu nemoćnog Karlosa Moskere.

Miljonarios je napravio praktično ključni korak ka polufinalu i u poslednjem kolu će to moći i formalno da potvrdi protiv Čika. Patriotas nema razloga da očajava jer može da stigne do pozicije najboljeg drugoplasiranog tima i tako se nađe u polufinalu. Ipak, u sledećem kolu će morati da savlada Onse Kaldas.



tagovi

MiljonariosKolumbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara