Erhan Mašović (©Starsport)
Erhan Mašović (©Starsport)

Neuspešna misija u Brižu - Erhan Mašović traži novi klub

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.07.20. | 11:43

Interesovanje postoji u Švajcarskoj i Austriji...

Erhan Mašović se nije nametnuo u Klub Brižu, njegov bilans na “Jan Brejdel“ stadionu – nula odigranih minuta, a samo je u dva navrata sedeo na klupi otkako je 2017. godine stigao. Investicija belgijskog velikana od 1.650.000 evra, koliko je na ime obeštećenja dobio Čukarički, nije se isplatila. Jasno je da je rastanak blizu, iako Mašović ima još godinu dana ugovora sa aktuelnim šampionom, jer ovo je poslednja šansa da Klub Briž uzme kakvo-takvo obeštećenje.

Većinu svog mandata u Brižu Mašović je proveo van Belgije, prvo na pozajmici u slovačkom Trenčinu, pa u danskom Horsensu koja ističe krajem meseca. Konkretnih ponuda za mladog srpskog reprezentativca i dalje nema, ali se Mašović nalazi na radaru pojedinih ekipa iz Švajcarske i Austrije.

Izabrane vesti

U prilog mu svakako ide činjenica da iako je po vokaciji defanzivac kojem nisu strani ni nastupi u veznom redu, a početkom godine je pokazao da može da se prilagodi i zahtevima pozicije centarfora na koju ga je prekomandovao Bo Henriksen, šef struke danskog Horsensa. Iako nije zabeležio prvenstveni pogodak, Mašović je u prijateljskim duelima tokom januara i februara igrajući kao napadač postigao četiri od ukupno sedam golova svog tima.

Polivalentan fudbaler, to je dobra preporuka za budućeg poslodavca. Ipak nešto nižeg renomea od Briža.



tagovi

Erhan MašovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara