Komentari na vest

Neverovatan fudbalski scenario: Mozambik izbacio Ganu sa CAF, ali i Barsu iz Kupa kralja

a

ajtim

pre 3 meseca

Samo slavite svi oni koji mrzite Barcelonu, neka, ali stvari če se okrenuti. Jeste Barca u krizi (po meni najviše fali Gavi koji je strašan igrač, a tek mu je 19 godina, u prekidanju akcija protivnika , da igra on Barca bi dobila barem trečinu manje golova), ali kad tad če iz nje izači ali barem jih suci ne guraju ko neki drugi klub, ne treba ni da pomenem ime, svi koji prate nogomet i imaju barem malo poštenja znaju o kome se radi. Ajde hejteri pozivajte se na onaj sporni meč sa Chelsea-jem iz prošlosti i još neki bilo jih je ako smo pošteni ali ni približno toliko koliko je bilo spornih situacija (i u Evropi i u Španjolskoj) za državni klub koji se gura uvijek kad zagusti. Juče zaslužena pobeda Athletic Bilbaa ali moglo je biti i drukčije da je mali Yamal pogodio barem jednom u situaciji 1 na 1. Ali sve je to škola, igrače mali još dobar nogomet.
O

Ovaj

pre 3 meseca

Injaki, za reprezentaciju ništa, a ovde kao drogiran igra. Mislim da 50% fudbalera igra za reprezentaciju, preko one stvari, igraju samo oni kojima treba novi klub.
J

Jhvcgg

pre 3 meseca

Zasluzena pobjeda Bilbaoa. Jadno je sto Real cak ni pored nikad gore Barcelone ne moze da osvoji titulu na regularan nacin
P

Partymaker

pre 3 meseca

Ja mislim da se u Bilbau retko ko naigrao fudbala... Verovatno jedan od najnezgodnijih domaćina.
p

plakanje

pre 3 meseca

koja komedia od kluba hahhahaha
M

Monteroo

pre 3 meseca

Napokon se cavijeva negledljiva strugalica raspala,colo je strugao osam sezona i napokon ove odustao. Posto su bankrot guraju klince preko mere,pumpaju...veterane upregli... Serhi Roberto koji je u zlatne dane bio desni bek sad je desetka i kapiten to je mera njihovog propadanja... Koji je moron onaj Bartolomeu da u eri messija odvede klub u bankrot . Ajde da je kao Kranjoti nekada od lacija napravio masinu doveo salasa sinisu verona boksica nedveda dekija konseisa i posle 10 g propao....ovaj samo unistio... zato vreme Real osvoji 5LS. Bilo bi dobro da ovo baskijci osvoje.
2

234242

pre 3 meseca

bitno da su fekalije u tvrdom stanju, katalonske ispale. jer ne zasluzuju nista drugo.
m

miloschichi

pre 3 meseca

voleo bih videti bayern na gostovanju u baskiji, bili bi pojedeni
C

Cave

pre 3 meseca

Za sve mrzitelje barse zelim da mi se sagnu
E

Eeks

pre 3 meseca

Da je vardrid igrao protiv bilbaa sudija bi ih pogurao ovako na sitne detalje sputavao ceo mec
7

777

pre 3 meseca

Pa da,tako je delovalo.Kantalonci su imali vise od igre,plesali su po terenu,prosto je u svakom momentu bilo vidljivo da znaju sta rade,i samo je bilo pitanje sa koliko golova ce ispratiti bilbao iz takmicenja.Ali,ukazao se taj sudija,i pokvario citavu koncepciju,i savrsenu zamisao strucnjaka sa klupe ovog nesrecnog klubića.Doduse,bilo je tu jos okolnosti i uticaja,koji su sapleli bivseg velikana.Trava nije bila u najboljem izdanju,protivnicki tim je bio izuzetno motivisan i odigrao preko svojih mogucnosti,zeleci samo da produbi krizu unutar rivala,navijaci su bili previse bučni,lopte prenaduvane,sudija je samo začinio poraz sladjim za kraj.Kazu,nema jakog Reala bez jakih kantalonaca...Ipak,biram da se oni vrate na mesto gde su oduvek i pripadali,pre ere Ronaldinja.Za Real nema brige,oni su jaki i bice jaki svakako,a ovaj cirkus ispratimo na smetliste istorije.Ziveli i sportski pozdrav.
3

339

pre 3 meseca

Ako je ovo znak da ce xavi otici jos bolje sto su ispali
S

Sogo

pre 3 meseca

Xavi misli da vodi neki betis pa kaze ponosan sam sto smo se dobro nosili protiv jalog bilbaa prevara trenerska
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Strašan meč, Bilbao medju top 5 najnezgodnijih domaćina u Evropi
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Strašan meč, Bilbao medju top 5 najnezgodnijih domaćina u Evropi
д

дон јое редингтон

pre 3 meseca

да балбоа исто му дође као билбао, веома незгодан....90 тих и данас исто популаран хит , песма из филма Роки Tiger eyes
7

777

pre 3 meseca

Uvek je osecaj lep kad potonu kantalonci,i privilegija je videti svaku novu eliminaciju iz raznoraznih takmicenja.Sa ovakvom igrom,ni sudije ne mogu previse uticati u smislu vracanja posrnulog tima,na pobednicki kolosek.Medjutim,jedina stvar koja nije dobra je ta da strucnjak sa klupe svakim novim ispadanjem i bledim izdanjima,gubi kredibilitet (koji je doduse najvise zaradio kao igrac pomenute ekipe,dok je kao trener izuzetno tanak).Steta bi bilo da bude otpusten,jer svojim trenerskim znanjem (pored sudija kako to vole mrzitelji Reala napomenuti),dobrano gura Kraljevski klub ka trofejima.Nadamo se da ce bankrotirani debeljko laporta zadrzati strucnjaka,ako zafali novca,trebao bi Real pomoci finansijski,oko produzetka ugovora.
B

Buha

pre 3 meseca

Ti se i dalje javljas posle pljacke protiv almerije gde su stid i obraz
Z

Zaaks22

pre 3 meseca

777- ajde jos neki komentar ostavi sa razlicitog nicka misu boli te barsa i rel ce te boleti polako ima boga
G

Gost22

pre 3 meseca

Jel i sada smeta Caviju var?
M

Mgk

pre 3 meseca

I ne samo to, nego je i Egipat prosao dalje, pa Mo Salah nece igrati za Liverpul protiv Celzija i Arsenala. Sta uradi crna Gano?
N

Nisam obavesten

pre 3 meseca

Salah je povredjen, gospodine.
G

Gost231

pre 3 meseca

Standardno napaljeni bilbao i braca williams protiv barse kad igraju sa realom skidaju gace
G

Gostina

pre 3 meseca

Mislim da je trava bila prezelena nocas i da je to razlog poraza barcelone.
х

ххх

pre 3 meseca

мислиш, синоћ? синоћна утакмица Атлетика?
J

Jojo

pre 3 meseca

Tacno sam znao kad je yamal promasio 2 zicera na 2-2 da ce uslediti kazna
3

324

pre 3 meseca

Da mi je znati sta je hteo da dobije xavi uvodjenjem sergija roberta koji je izgubio loptu kad treceg gola bilbaa bolje da je fermin lopez usao
D

Dvf

pre 3 meseca

Tragicar lamine yamal 2 zicera 1 na 1 sa golman promasuje strasno
K

Koan

pre 3 meseca

Nažalost, većinu afirmisanih afričkih igrača, igranje za reprezentacije svojih zemalja, nešto posebno i ne zanina. Primer upravo Vilijams, u reprezentaciji ništa večeras sve.

JudeBellingham

pre 3 meseca

Navijači Farse se ponadali da će osvojiti kup jer je Girona ispala kad ono Bilbao ih patosirao. Farsi 4 gola nije uvalio samo onaj ko nije hteo. Nije lako navijačima Farse jer već u januaru znaju da neće osvojiti nijednu titulu ove sezone hahahaha
3

311

pre 3 meseca

Pozdrav od atletika 4-2 proslog cetvrtka
2

233

pre 3 meseca

@Jude bellingham nije tebi lako u zivotu zelim ti sve najgore kako tebi tako i tvom realu
B

Bbccjh

pre 3 meseca

Zasluzena pobjeda Bilbaoa. Jadno je sto Real cak ni pored nikad gore Barcelone ne moze da osvoji titulu na regularan nacin
u

uzas

pre 3 meseca

Cavijevi rezultati: 2021/22 - ispao iz kupa, ispao iz superkupa, ispao iz lige evrope 2022/23 - ispao u grupi u ligi sampiona, ispao iz prve eliminacione runde lige evrope, ispao iz kupa 2023/24 - izgubio superkup, ispao iz kupa, u ligi zaostaje 10 bodova, u ligi sampiona ako se ne ispadne od Napolija preti nova katastrofa od nekog jaceg tima Zar jedna osvojena primera ima vecu tezinu nego svi ovi neuspesi? Da je bilo ko drugi trener, da l bi vec dobio otkaz? Naravno, i povrede imaju svoj udeo, ali i Kuman je imao tih problema pa je dobio otkaz. Nesto debelo ne stima cim su 3 godine konstantno povredjena bar 3 igraca Treca stvar, uzasna realizacija, Jamal koliko god bio mlad, morao je dati gol bar u jednoj situaciji veceras, a zavrsnica je losa odavno vec, Barselona kao da ne zeli da da gol. Cim je kapiten ekipe Roberto, kojem se jos i produzi ugovor, jasno je o kakvoj ekipi je rec Sve u svemu, neka Cavi zavrsi sezonu jer je svakako izgubljena, ali od sledece mora novi trener.
G

Gsh

pre 3 meseca

Ne zaostaje 10 bodova nego 7 u ligi,ali bilo bi manje da sudije ne guraju real
G

Gost99

pre 3 meseca

Kuman je sa Mesijem zavrsio kao 3. u ligi.Toliko o njemu