Komentari na vest

Nevil: Borba Klopovih klinaca protiv promašaja od milijardu evra; Poketino: Nije fer tako pričati

.

........

pre 2 meseca

Plavac sam, svaka cast Liverpulu i zasluzeno su ga osvojili, nije da umanjujem uspjeh, ali kakva bruka je Poketino, pred kraj meca i Klop kao da je odustao od kupa i odlucio odmoriti ovo malo nepovrijedjenih igraca za vikend, i Poketino je to uspio da izgubi.
S

SimoSims

pre 2 meseca

Reče Geri Nevil, nazor igrač, a i trener kojeg pamtimo po skromnim porazima od 7-8 golova razlike, te kapiten kluba koji je dao 80 miliona na Di Mariu, 100 miliona na Pogbu, 100 miliona na Antonija, 60 miliona na Maunta, 50 miliona Lukaku, 60 miliona na potrošenog Kazemira, 70 miliona na Megvajera, 60 miliona za Onanu itd itd....
R

Raffa

pre 2 meseca

Kada je Nevil bio kapiten nijedan od tih igraca nije igrao sa njim,ako se ne varam,a sto se cifara tice ne pamtim da su nekog preplatili,jer su tada za Runina dali 20 miliona eura.Sto se njega kao igraca tice potekao je iz omladinske skole Junajteda,sa svim onim vrhunskim igracima koji su osvojili LS i dosta PL.Zato on to i govori jer je i sam bio deo tima napravljenog od omladinskog pogona Junajteda koji je harao Engleskom i pokorio Evropu.
D

Deniz

pre 2 meseca

Promašaj od trenera kao i Grejm Poter, a kao i mnogi igrači Čelsija. U momentu kada ti se nudi Murinjo, ti dovodiš Grejma Potera, a istovremeno te odbija Negelsman jer čovjek vidi da Čelsi postaje rupa bez dna i ne želi da ruši svoj autoritet. Imaš novac, i solidnu ekipu(osvajač LŠ), i puštaš Kovačića, Maunta, Gilmoura(mladi talenat), Žoržinja(koji može biti solidna rotacija), pustiš solidnog Abrahama, a dovedeš Džeksona, pustiš Zoumu i Kristensena, ode ti Rudiger, dovedeš Kulbalija koji ode nakon jedne godine, politički kupiš Mudrika za 100 mil, a od tuh 100 mil 30 ide za rat u Ukrajinu. Dovedeš brdo neafirmisanih, nepoznatih igrača. Da su zadržali igrače koje imaju, a da su doveli slobodnog Veratija koji je otišao u Saudiju, da bude zamjena Kanteu, da su iskeširali Osimeha,i da su našli dva zdrava beka, a ne Kukurelju, Džejmsa i Čilvela koji su 80% sezone povrijeđeni, da su našli kreativnog veznaka koji bi se kalio sa starijim ogračima, to je svega 4-5 igrača, od kojih bi 2-3 bila standarna, a 1-2 da se ugiravaju, bili bi na nivou Arsenala i Liverpula. Preče je bilo dati otkaze Marini i Čehu, otjerati čitavu upravu i praviti kuću od blata. Dijete bi bolje igrače na fifi dovelo nego ovaj glupi Amerikanac.
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

100%
R

Raffa

pre 2 meseca

Sto dalje pokazuje da se trener u Celziju ne pita nista,vec vlasnik.Pre ce da bude da nisu iskoristili Potera kao trenera,a nece ni Poketinja jer je vlasnik,koji nema blage veze o fudbalu ocigledno,upetljao svoj nos u nesto sto mu nije posao.
L

Leao

pre 2 meseca

Nije fer ni sto si ti trener celzija pa zivimo i dalje. Prevara si kao tuhel lujs enrike ten hag i mnogi drugi
.

...........

pre 2 meseca

Ne mozes Tuhela i Poketina u istu recenicu, s Tuhelom je tim kao karakter, glavu i rep i popeo se na krov Evrope i svijeta.
V

Vldblk9a

pre 2 meseca

Tuhel uzeo LS samo zato sto je Pep izigravao ludilo, i totalno se pogubio. Tuhel je teska prevara, on bre sa onim PSGom nije mogao titulu da uzme jedne godine.