Komentari na vest

Nevil: Nikada nisam video tim koji je tako otežao posao Sitiju

M

Mrcina

pre oko 1 mesec

Mislim da je Liverpul najbliži tituli,igrači su svesni da Klop ide posle ove sezone,poginuće na terenu da osvoje titulu.Arsenal je mnogo sazreo kao ekipa,Rajs je najbolje pojačanje u poslednjih 6,7 godina,uz Salibu,dečko je u top 5 štopera trenutno.Uz dobrog špica,sledeće sezone glavni konkurenti za titulu.
И

И

pre oko 1 mesec

Nek kaže ko šta hoće, ali Arsenal 3 utakmice pritiv Sitija ove sezone, dve pobede, jedan nerešen i samo jedan primljen gol. I juče su uprkos bunkeru bili bliži pobedi, ona situacija gde Žezus kasni sa uklizavanjem na prazan gol, ona kontra na Trosara gde je Martineli ostao sam.. Napravili su dosta lepih situacija, da su bili bolji u završnom pasu, opet bi ih dobili 1:0. Arteta je prošlih sezona pokušao protiv Gvardiole da se nadigrava u posedu, ove godine je shvatio da od toga nema ništa.
A

Artur2

pre oko 1 mesec

Ja bih svatio da je cudo napravljeno protiv citia u formi kao prosle godine u ovo vrijeme..ali protiv ovog citija slaviti bod a nema ekipe koja im nije stvorila par sansi je tragedija..navijam za city al ne zaslyzuju da budu konkurenti za titulu,kad kiksas kuci protiv celzija raspalog,totenhema bez 8igraca,kad vodis liverpula koji bez pola tima igra i na kraj jedva bod izvuces,kad se desi tragedija fudbala kao juce .ne bi bilo zasluzeno da uzmu ligy..ligu sampiona kakvi god da su uzece jer tamo su nivo iznad svih sa ovakvom formom,a i potpyno drygo takmicenje..svi fale defanzivu arsenala a city bez naj igraca u odbrany nije dozvolio sut najofanZivnijoj ekipi u engleskoj .
F

FM

pre oko 1 mesec

Meni je puno impresivnije bilo pre 3 nedelje kada je Liverpul saterao Siti u svojih 16 da se brane celo drugo poluvreme. Liverpul je tu utakmicu morao dobiti 4-1, 5-1, Diaz i Nunjez odrade sve savrseno i onda kad su trebali da cusnu loptu u mrezu sa 5 metara, promase. Nikada ni jedan Gvardiolin tim nije bio tako inferioran kao u tom drugom poluvremenu na Enfildu.
l

lolcina666

pre oko 1 mesec

druze drugo je kuci, drugo je na Etihadu, u dva meca protiv Sitija da ne primis gol i u ta dva meca da Siti nije napravio dvije sanse da valja, nisam siguran da je to manje impresivno.
9

999

pre oko 1 mesec

U tom drugom poluvremenu Siti je imao dvije mrtve sanse da daju gol, Foden jedan na jedan s golmanom i Dokuova stativa na kraju. U tom impresivnom poluvremenu imali vise sansi nego protiv Arsenala za dvije utakmice.. Sta je tu impresivnije, pitanje je..
I

Iron man

pre oko 1 mesec

Mislim da ce Arsenal tek sledece godine pokupiti titulu, jer Liverpul kad ode Klop ce da dozivi pad, Siti je prezasicen, svi ostali nemaju taj nivo i kontinuitet.
I

Iron man

pre oko 1 mesec

Jeste da po imenima Arsenal ima najtezi raspored, ali to nista ne mora da znaci, setimo se prosle godine gde je na kraju izgubio bodove a samim tim i titulu. Sve ukupno gledano mislim da je ipak Liverpul najblizi tituli, Siti se prilicno provlacio ove sezone na dosta utakmica plus ipak gadjaju ponovo LS, a mislim da Arsenal nece moci ove godin
B

Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

Siti prolazi prvi kroz cilji, osim ako ih Totenhem opet ne ukanta, ovo ostalo će dobiti rutinski.
P

Pdk

pre oko 1 mesec

Arsenal raste, prosle godine je igrao na oko leprsavo ali falilo je dosta toga. Ove godine su to isti momci, sazreli i bice cupavo do kraja. LFC je u tranzitu, MC je ispraznjen pitanje i Gvardiola da li ce ostajati jos ne znam koliko...Celzi se raspao odlaskom Romana, MU srlja, videcemo sta ce uraditi nova struktura. Glupo je predvidjati, ali Arsenal ako ove ne osvoji, pojacaju se po malo, uz ove mlade asove oni su glavni konkurent za sledece dve sezone. Sa spicem prvenstveno da pogode i to je to.
В

Вили Вонка

pre oko 1 mesec

Доведу Ђокереша из Спортинга и решени питање за наредних пет година, са оваквим крилима, биће без проблема на 20 голова по сезони, дечко је убица.
J

Jeski

pre oko 1 mesec

Tako je,Arsenal izgleda kao tim koji će se još puno godina boriti za titule, ali da bi se sačuvali ključni igrači treba i neki pehar, da se ne bi ponovila istorija da Arsenalovi najbolji igrači gube strpljenje i odlaze. Treba neki pehar ove godine, u igri su u PL i LŠ, u LŠ su po mom mišljenju u top3 favorita, iako se mnogi neće složiti, ali jake utakmice ne gube ove sezone.
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre oko 1 mesec

Treba pehar , ali vidis da su svih potpisali ugovore. Cela prva postava im blindirana . Ako neko hoce da ih kupi mora opasne pare da ponudi . Da ne veruju igraci u projekat ne bi tako lako produzavali ugovore . A secamo se da toga ranije nije bilo , igraci su odlazili za male novce ili besplatno.
S

Slazem se da

pre oko 1 mesec

Siti nije napravio nista veliko,ali sta reci za artetinu ,,genijalnu"taktiku?Tim u koji je sam srucio preko 700 miliona je doveo na etihad da ne predje centar.Siti bez vokera ne sme da napadne frontalno jer voker je uvek poslednji igrac odbrane i stize te ,,nicije" lopte,zatim ederson je na sredini svoje polovine i to je mnogo kostalo siti u organizaciji napada.Zato su napadali mnogo opreznije nego inace.Naravno da siti nije ona ekipa od prosle godine sto je negde i normalno ali pricati da je arsenal takticki genijalan je smesno.Titula se ne osvaja bez razmisljanja o protivnickom golu.Ovo govori apsolutno neutralan navijac,ali nevil koji je karijeru proveo radeci sa najboljim menadzerima na svetu i igrajuci u zlatnoj eri mancester junajteda je prava fudbalska neznalica sto je uostalom i pokazao kada je pokusao da bude menadzer...
s

slažem se da nemaš pojma

pre oko 1 mesec

Kad smo kod sručivanja miliona, koliko su sručili Junajted ili posebno Čelzi i gde su danas? Arsenal igra najbolji fudbal u ligi i danas su bili puno bliži zabijanju gola od Sitija, defanzivno skoro pa perfektni i sada Ti komentarišeš gluposti.
S

Slazem se da

pre oko 1 mesec

To sto oni igraju najlepsi fudbal je tvoje misljenje.Mozes svoje misljenje neznalice da potkrepis cinjenicom jedino u obliku trofeja jer to se moj sinko koji si samo navijac furunasa u fudbalu racuna.Kada nesto osvojim onda mozes da procas kako igras neki fudbal.Ove sezone je ocigledno da ce liverpul proci prvi kroz cilj,cak na ovaj raspored siti ce biti drugi a u ligi sampiona arsenal i to takmicenje je vec smesno zamisliti da mogu da osvoje Tako da kada ulozis 700 miliona u dve sezone ipak se ocekuje da igras drugacije od kristal palasa...
9

999

pre oko 1 mesec

Totalno nepismen covjek nekog naziva neznalicom😂😂😂 Voimja Oca😂
T

Topnik

pre oko 1 mesec

Kazes Arteta spucao 700 miliona doveli Kiwiora za 20 m Tomiyasua za 19 Odegarda za 35 Martinelia za 6 m Salibu za 25 m Saka iz njihove skole Gabriel stoper placen 25 m jedino su Rajs Havertz i Jesus placeni preko 50 m
i

ick

pre oko 1 mesec

Bojim se da je Arsenal izgubio titulu još u decembru 2023, sa dva vezana poraza West Hem kući i Fulam kao gost, njima ovde remi ne znaci ništa, fali mu 6 bodova za ovakvu utakmicu. Bolji su nego prošle godine,ide težak i zgusnut raspored, izglednije je da napadnu LŠ.