Nevolje u Parizu: Silva još čeka novi ugovor, ali strpljenje nestaje...

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 21:13

Kapiten PSŽ još nije kontaktiran u vezi produžetka saradnje

Nevolje u pariskom raju? Pomalo iznenađujuće iz Francuske stiže vest da je kapiten Tijago Silva nezadovoljan činjenicom da mu klub još nije ponudio novi ugovor zbog čega je postao jako nezadovoljan. Strpljenje nestaje...

To je u izjavi za Frans Fudbal otkrio Silvin agent Paulo Tonijeto, otkrivši da PSŽ još nije ni kontaktirao njegovog klijenta kako bi seli za sto i razgovarali o nastavku saradnje i generalno o daljim planovima.
“PSŽ još nije pričao s Tijagom. On želi da ostane, ali postoje ograničenja. Ako se PSŽ ne oglasi, donećemo sami odluku. Ne možemo da čekamo zauvek“, kaže Tonijeto i ističe da neke stvari moraju da budu jasne:
“Leonardo (sportski direktor PSŽ pr. au) jeste moj prijatelj, ali mi ne možemo da čekamo doveka. Nekoliko klubova iz Brazila i Evrope me je već kontaktiralo i žele Tijaga, ali mi i dalje čekamo prvo reakciju PSŽ. Najviše zato što Tijago želi da ostane. On poštuje klub, zato ne želi da razmišlja o Planu B“.

Izabrane vesti

Tijago Silva ima punih 35 godina, ali je i dalje neizostavni deo startne postave PSŽ. Odigrao je već 2.062 minuta i još predstavlja stub odbrane francuskog šampiona.

Silva je u PSŽ stigao iz Milana sredinom jula 2012. godine za 42.000.000 evra. Dosad je sa Svecima osvojio 20 trofeja! Po pet puta bio je šampion Francuske, osvajač Kupa Francuske i Liga kupa, kao i Superkupa Francuske. Osvajač je i brojnih individualnih priznanja otkako je postao igrač PSŽ.

Ova priča je po mnogima usko povezana s nedavnim produžetkom saradnje s drugim Brazilcem Markinjosom, kome je navodno obećana kapitenska traka čim Tijago Silva ode iz kluba. Da li je ćutanje kluba iz Pariza način da se Silvi stavi do znanja da je višak?

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara