Nevreme prekinulo test Orlića u Bugarskoj: Pogodio Petar Ratkov

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.22. | 18:37

Mlada reprezentacija Srbije odigrala samo poluvreme protiv Bugarske - 1:1

Nije imao mnogo koristi selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Stevanović od provere u Bugarskoj. Zbog velikog nevremena i obline kiše u okolini Sofije, Orlići su odigrali samo poluvreme protiv istočnih suseda - 1:1.

Pet minuta pre početka nastavka snažan pljusak pogodio je glavni grad Bugarske, uz grmljavinu. Teren sportskog centra FS Bugarske je toliko bio natopljen vodom da je glavni arbitar meča morao da odsvira kraj.

Izabrane vesti

Pitanje je kakve je zaključke mogao da izvuče Goran Stevanović posle samo 45 minuta igre. Orlići su poveli pogotkom Petra Ratkova u devetom minutu igre, ali je u finišu prvog poluvremena strahovitim udarcem Emil Cenov postavio konačan rezultat.

Reklo bi se, prema svemu prikazanom, da je remi najpraqvedniji ishod. Bugari su imali više izglednih prilika, uglavnom su pretili posle prekida. Međutim, Srbija je prva povela posle dobre polukontre i spretne reakcije napadača TSC-a Petra Ratkova. Dolazili su Orlići još nekoliko puta u opasnu zonu, ali im je nedostajao završni pas.

Bugari su treću dobru priliku uspeli da pretoče u izjednačenje. Delovalo je da je prvo mogao da bolje reaguje desni bek Roga, potom su štoperi propustili priliku da očiste situaciju. Na kraju je Emil Cenov dobio mnogo prostora da se nametne i pogodio ugao Stankovićevog gola.

Srbija je meč počela u sledećem sastavu: Stanković - Rogan, Petković, Ilić, Ratkov, Pantović, Lučić, Lazić, Obradović, Miletić, Miladinović.


tagovi

Petar RatkovGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara