Anhelinjo (©AFP)
Anhelinjo (©AFP)

Ni Barsa, ni Brajton, ni Sevilja - Anhelinjo najbliži Hofenhajmu

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.08.22. | 21:01

Španac želi da ostane u Bundesligi, Hof želi da nadoknadi odlazak Davida Rauma

Bio je viđen u Barseloni, Sevilji i Brajtonu, a Anhelinjo će karijeru najverovatnije nastaviti u - Hofenhajmu!

Gotovo senzacionalna vest stiže iz rodne mu Španije, gde madridski As piše, a još nekoliko pouzdanih izvora je potvrdilo, da je Anhelinjo sada najbliži prelasku u Hof koji traži zamenu za Davida Rauma. Iznenađenje jeste u smislu ostalih destinacija koje su se pominjale, ali ovaj posao apsolutno ima smisla. Naime, Raum je potpisao za Lajpcig po ceni od 26.000.000 evra i sada je konkurencija na levom boku velika, dok Hofenhajmu nedostaje kvalitet po ovoj strani terena.

Izabrane vesti

Subota, 15.30: (2,25) Menhengladbah (3,60) Hofenhajm (3,30)

Anhelinjo se od dolaska u Lajpcig profilisao kao jedan od najuticajnijih defanzivaca u napadu. Pre dve sezone imao je osam golova i jedanaest asistencija, prošle godine imao je tri pogotka i jedanaest završnih dodavanja. Barselona i Sevilja dugo su figurirali kao glavni kandidati za njegov potpis, u međuvremenu se uključio i Brajton, odnosno čim je postalo jasno da će Mark Kukurelja u Čelsi za vrtoglavih 60.000.000 evra, ali on je navodno izabrao da ostane u Bundesligi i tu nastavi svoj dalji igrački razvoj. Sevilja je u međuvremenu dovela Aleksa Teljesa iz Mančester junajteda, Barselona ima drugačije planove na tržištu, dok Brajton još merka Kukureljinog naslednika.

As tvrdi da je sve na Anhelinju, odnosno na tome da li želi sa Raumom da se bori za startnu postavu ili da dođe u Hofenhajm gde će imati praktično zacementirano mesto u jedanaest. Ostaje samo da se klubovi dogovore oko svih detalja transfera, ali se očekuje da će Anhelinjov transfer biti u rangu od 20.000.000 evra.

Veliki posao Hofa!


tagovi

AnhelinjoLetnji prelazni rok 2022RB LajpcigHofenhajm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara