Komentari na vest

Ni Roma, ni Inter, već Atalanta: Skamaka u Bergamu za 30.000.000 evra

S

SS Lazio

pre 9 meseci

Videcemo kako ce ovo ispasti za Atalantu. Ovaj tim je u prekretnici. Poslednja sezona ne moze se nazvati uspesnom. Peto mesto, pritom nisu igrali u Evropi a imali su dosta dobar tim. Ove sezone zavrsavaju renoviranje stadiona, tj. deo tribina sa gostojucim navijacima. Tu moraju iskopati i podzemni parking sa pratecom infrastrukturom oko stadiona a sve to kosta. Neubicajeno za njih, neke od poslednjih akvizicija nisu bile bas uspesne (Boga, Lamers itd) ali su uspeli nekako da ih se rese i uzeti lepe pare za njih. Gasperini, koliko god da je fenomenalan trener, je izuzetno teska osoba za saradnju i tu lezi odgovor na dosta neuspesnu godinu. Bez obzira na sve, Atalanta vise nikada nece ponoviti uspeh od pre nekoliko godina, gde je bila izuzetno cenjena u Italiji a imala veoma dobre rezultate i u LS. Ako nista drugo, kao uspomena ostace im renovirani stadion nesto nalik Udinezeu.
z

zulvdzkjh

pre 9 meseci

odlican igrac,sputan u w.hemu da pokaze sav potencijal

elmagico

pre 9 meseci

vraca se Atalanta, sjajni poslovi i sto je najjace u velikom su plusu nakon prodaja/kupovina
M

Milosina87

pre 9 meseci

Prosto nemogu da verujem daje atalanta ovo napravila, ovo totalno ne lici na njih, ni u ludilu skamaka ne vredi 30 mil. ali to je danasnji fudbal, od ovog lika nema ladne vode, desetak golova je njegov vrh.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Bas tako.
Z

Zoi

pre 9 meseci

To sto ga je WH skupo platio i nije neka novost znajuci da timovi iz PL cesto bacaju ogromne pare...ali ova licitacija italijanskih klubova koji se grebu za milion i onda nude za Scamacu 30 miliona mi nikako nije jasno. Covek je sklon povredama, u dosadasnjoj karijeri nije bio ni blizu 20 golova i to kao startni napadac u Sasuolu koji igra na gol vise. Jednostavno nije igrac za kojim se zali, koji donosi neki izraziti kvalitet. Ozbiljna povreda kolena je takodje stvar koja bi trebala da se uzme u obzir. Italijani trenutno nemaju dobrih napadaca koji su kalibar za reprezentaciju, zato su i uzeli onog argentinca z akojeg niko ne zna kako je zavrsio u Genovi za novac koji objektivno ne ulazu u transfere. Sada zele i Scamacu da isforsiraju jer nije nemoguce da propuste jos jedno SP
J

Juve 1982

pre 9 meseci

Inter i Roma nemaju 25 miliona, a Atalanta ima, kao rezultat dobrog vođenja kluba. Atalanta nema ambicija i to može biti loše za Skamaku. Ipak, nadam se da će ovaj momak proigrati i zabiti 20 golova u sezoni koja dolazi.
j

juventino10

pre 9 meseci

Cuj Atalanta nema ambicije. Evo ti minus. Sta sve necu pročitati. Klub koji je toliko igrao ls nema ambicije.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

TOLIKO (puta) igrao Ligu sampiona? Samo tri puta su igrali, mozes misliti. Nije bas da su bez ikakvih ambicija, ali, imaju samo jedan Kup u svojoj istoriji, to valjda ipak nesto govori.
Z

Zoi

pre 9 meseci

Inter ima 25 miliona, toliko je i ponudjeno...a vise nisu hteli jer smatraju da ne vredi. Atalanta je bacila tih 30+ bonuse jer jer prodala Hjolunda. A Inter i Roma bas kao i svi u Italiji prodaj da bi kupio
J

Juve 1982

pre 9 meseci

Hvala. Kao da su stalni učesnici LP. Imaju ogroman novac u kasi, a nisu našli za shodno da svoj stadion ljudski dotjeraju za tu istu LP.
C

Comi81

pre 9 meseci

Da je Late Lat toliko dobar ne bi im bio 5-6 opcija pored koje kupuju novog špica...Poslati ponudu za pozajmicu pa ako pokaže da vredi pregovarati oko cijene
O

Otoman

pre 9 meseci

Pa smesno bi bilo da ga je uzeo Inter, ne pristaje Vest Hem na 300 rata, pa nije banka haha

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Znaci, za njega imaju 30 miliona evra iako vec imaju pregrst spiceva, a za De Ketelarea nemaju?! Obustaviti pregovore!!!
D

Dejani

pre 9 meseci

Znaci Late Lat na izlaznim vratima. Konkurencija ku onda Scamacca, El Bilal, Zapata i Muriel ako ne odu i Lookman može isto po potrebi
H

Hej

pre 9 meseci

Zapata i Muriel su očajni, a i matori, proslo je njihovo vreme.
s

shshshh

pre 9 meseci

atalanta od prije 3,4 sezone je bila hit lijep fudbal dobri rezultati za male pare i onda kao da su se pogubili kriza na svim nivoima ubile ih valjda ambicije a mozda je i zrelo za promjenu trenera,gasp je odradio odlican posao ali je on jako tezak za saradnju a i takticki se drzi jedne filozofije a to bas kad se procita ne moze da prolazi.Poceli su da preplacuju igrace i da grijese u skautingu koji im je bio zastitni znak.Ona Atalanta sa Ilicicem i Papuom je cista romantika ova kao da nema tu emociju,Bergamo kao grad je opustosen Kovidom i kao da vise nista nije isto.
M

M21

pre 9 meseci

Очито да не пратиш Аталанту, већ лупеташ свашта ... Продалу Хјуланда и за те паре купили 2 феноманална нападача који ће чуда да праве у Серији А ове сезоне ... Још ће и Запату да продају и ту узму 10-ак милиона ... Уз мало среће и једног још везисту и штопера борба за титулу лагана Иначе ГАсперинијев стил не може да се провали, само је тешко да га иплементира, јер захтева превише трчања и да сваки играч улази из другог плана, а задњи везни ту трпе и превише јер чувају и напад и одбрану
9

999

pre 9 meseci

Pa Atalanta malo bude 4., malo 5., malo 7.. sta je tu cudno u ligi koja ima 7 timova koji su u par nijansi po snazi. Druga stvar, s kojim je to igracem Atalanta pogresila? Bukvalno svakog kog su doveli, odradio je ok posao, evo najbolji primjer ovog Hojlunda koji ce im silni novac donijeti nakon jedne sezone, a doveli odlicne zamjene za njega i jos zaradili. Ilicic je specificna prica, na to se nije moglo uticati. Sto se tice ostalih igraca, svi se ugasili u sljedecem klubu i igrali daleko ispod nivoa igara u Atalanti, tako da se moze reci da je vise njima falila ekipa, nego oni Atalanti.. Gomez, Gosens, Romero, Frojler, svi dosta slabiji nego u Atalanti. Vidjecemo, po meni i sad imaju jako finu ekipu.
a

ambiciozni

pre 9 meseci

koje crne ambicije? Ekipa koja nema nikakvih takmicarskih ambicija. Zanima ih kes iskljucivo.
S

SreckoMRK

pre 9 meseci

Drzavni klub..
n

nR

pre 9 meseci

Ako. Samo ne u s**dljivi Inter.