Nigerijac nezaustavljiv za Zvezdinu decu na startu Vijaređa

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.02.24. | 18:14

Dva pogotka Čindičea Ofome u slavlju omladinaca Fjorentine od 4:1

Omladinci Crvene zvezde, koju mahom čine igrači iz Grafičara, imali su vatreno krštenje na startu čuvenog Vijaređo kupa u Italiji, pošto su poraženi od domaće Fjorentine sa 1:4.

Utakmica je odigrana u Sportskom centru Vioala park, a obeležio ju je mladi napadač nigerijskog porekla Čindiče Ofoma, koji je postigao dva gola. U strelce se u domaćem timu upisali su se i Lapo Deli i Rafaele Kuomo, dok je utešni pogodak za izabranice Aleksandra Jevtića postigao Vukašin Ivanović.

Izabrane vesti

U pitanju je 74. izdanje prestižnog turnira za mlađe kategorije u kojem tradicionalno učestvuju mladi fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije.

Crvena zvezda se nalazi u grupi 2, a pored Fjorentine tu su još i italijanski Karareze, odnosno Bejond Limits iz Nigerije.

Turnir se sastoji od šest grupa sa po četiri tima, a u osminu finala prolaze dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, plus četiri najbolje trećeplasirane ekipe. To znači da crveno-beli imaju još dovoljno prosora da se podignu i obezbede prolaz u nokaut fazu takmičenja.

Finale će se igrati na Ferači stadionu u Vijaređu.


tagovi

Aleksandar Jevtićomladinci crvene zvezdeVijaređo

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara