Nije moglo gore: Sadik završio sezonu samo 10 dana pošto je postao najskuplji igrač u istoriji Sosijedada (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.09.22. | 14:43

Detaljni pregledi potvrdili rupturu prednjih ukrštenih ligamenata...

Ono čega su se najviše pribojavali u San Sebastijanu potvrđeno je ovog popodneva: Umar Sadik, najveće pojačanje Real Sosijedada ovog leta, doživeo je tešku povredu kolena i neće moći na teren do kraja sezone!

Nekadašnji napadač Partizana srušio se na teren u 38. minutu meča sa Hetafeom bez kontakta sa protvničkim igračem. Odmah je bilo jasno da se ne radi o naivnoj stvari, Nigerijac se uz bolne grimase hvatao za koleno, međutim tinjala je nada da nije došlo do rupture. Jutrošnji detaljni pregledi, ipak, potvrdili su cu crne slutnje - pokidani prednji ukršteni ligamenti (ACL).

Izabrane vesti

Sadik je sinoć tek treći put obukao dres novog kluba u koji je stigao iz Almerije za rekordnih 20.000.000 evra, kao zamena za Aleksandera Isaka. U pitanju je najveća kupovina u istoriji kluba sa Anoete, što čitavu momenat za klub i samog igrača čini težim.

Na sve to vižljasti centarfor je odlično krenuo u novoj sredini, postigavši tri gola na uvodnih pet utakmica. Navijači su ga sjajno prihvatili, kao retko kome počeli da mu kliču nakon prvih minuta u plavo-belom...

Real Sosijedad oglasio se putem svojih naloga na društvenim mrežama i Sadiku poželeo što brži oporavak.

Ovaj klub, inače, baš nema sreće poslednjih meseci s povredama ove vrste. Iz istog razloga van terena su Mikel Ojarzabal i Karlos Fernandez.


tagovi

Umar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara